Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky, řeším podobný problém jako kdysi Lištička.
Moc vás prosím, nemáte některá nahranou Kouzelnou školku z televize, díl vysílaný odpoledne 2.9.2010, (opakování 3.9.2010 ráno)???
Byla bych Vám nesmírně vděčná, dozvěděli jsme se dnes od kamarádů, že Jitka zpívala Patrikovu Hola-houkačku, propásli jsme:-(
Moc děkuji,
Bára Píchová
Nekecej, ta byla vaše?
Ale bohužel …
… a nedje jí někde najít v archivu čt na internetu? Já teda nevím, jen že se čt kasá, jak má narvanej archiv, já to zatím nezkoušela …
To bylo první, co jsem zkoušela, ovšem marnost nad marnost ![]()
Ale děkuji za odpověď, třeba se poštěstí a někdo se ozve.
Velké díky za ochotu, bohužel tato je staršího data, od Elišky. Sháníme hola-houkačku od Patrika Píchy ze dne 2. září t.r.
Carba píše:
Velké díky za ochotu, bohužel tato je staršího data, od Elišky. Sháníme hola-houkačku od Patrika Píchy ze dne 2. září t.r.
Aha, na to jsem nekoukala, od koho byla… Tak to bohužel… ![]()
Je spousta maminek, které Kouzelnou školku nahrávají pro děti. Zkus si napsat na Mimibazar do sekce Koupím DVD ![]()
My jí máme,akorát nevím, jestli to jde nějak vypálit nebo tak něco. Máme ji na hardisku na DVD přehrávači. Jestli se Ti nikdo neozve, tak manžel se vrátí v neděli a ten bude vědět, zda to z toho jde nějak dostat (doufám, že to jde). Tak Ti když tak pak písnu. (akorát přijede až někdy v neděli hodně pozdě večer
)
Martina
Z hardisku na DVD prehravaci se to jednoduse natahne na cd. Manzel bude urcite vedet.
Moc děkuji za příznivou zprávu. Věřím, že si manžel poradí, samozřejmě náklady uhradím.
Pokud by se z nějakého důvodu nedařilo stáhnout na CD či DVD, mohla bych případně poslat USB flash disk.
Ráda počkám, už teď velké díky za ochotu.
Tak to bude v pohodě, říkala jsem si, že by to mělo jít,ale přiznám se, že jsme to v životě nepotřebovali.
Tak já Ti v neděli nebo v pondělí dopoledne písnu SZ, jestli se podařilo a pak mi napíšeš adresu a někam ti to DVD pošlu.
Pěkný víkend.
Martina
Ahoj holky, nevíte jak se prosím jmenuje pohádka z dnešní ranní kouzelné školky? V té pohádce jsou kočky na kolech ![]()