Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevíte jak se prosím jmenuje pohádka z dnešní ranní kouzelné školky? V té pohádce jsou kočky na kolech ![]()
@CokeLady ja ji strane nemam rada, ze bych i verila, na dily s ni se nedivame.
@CokeLady Chtěla jsem se na to podívat na netu a oni to tam nemaji nebo neumím hledat, nevíte, kde bych to našla? ![]()
@lupto píše:
@CokeLady ja ji strane nemam rada, ze bych i verila, na dily s ni se nedivame.
Na kouzelnou školku jsem se koukala i jako celkem odrostlé dítě
a jí jsem fakt nesnášela. Je tam pořád Michal? ![]()
@radkka píše:
@CokeLady Chtěla jsem se na to podívat na netu a oni to tam nemaji nebo neumím hledat, nevíte, kde bych to našla?Na kouzelnou školku jsem se koukala i jako celkem odrostlé dítě
![]()
a jí jsem fakt nesnášela. Je tam pořád Michal?
Jsou na you tube
Nijak zdravě nevypadá, to je fakt…všimla jsem si, že se jí často třesou ruce. Nohy má jak anorektička, slušely by jí nějaké širší kalhoty. Ale co je důvod, to nevím, může i bojovat s nějakou nemocí ![]()
@SIMONA1234 píše:
Jsou na you tube
Díky, tam jsem ještě nekoukala ![]()
@radkka My poustime z youtube, takze i Michala, jestli je aktualne, to nevim, ale rekla bych, ze ano ![]()
@Etcetera78 píše:
Nijak zdravě nevypadá, to je fakt…všimla jsem si, že se jí často třesou ruce. Nohy má jak anorektička, slušely by jí nějaké širší kalhoty. Ale co je důvod, to nevím, může i bojovat s nějakou nemocí
To je fakt, vzpomínám si jak svého času měla Markéta Fialová (Zprávy TV Nova) oteklou tvář…taky za tím byla nemoc…
Tak Majda z kouzelné školky chlastá.
Tady se člověl dozví víc drbů než v Blesku. ![]()
@darkgreen píše:
Tak Majda z kouzelné školky chlastá.Tady se člověl dozví víc drbů než v Blesku.