Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hrajete někdo tuhle hru, chci si jí stáhnout a vyzkoušet už delší dobu, stahuju přes ulož to ale já se v tom vůbec nevyznám, chci si stáhnou sims 2, ale vyjede mi tam milion věcí, tak nějak jsem vydedukovala že to budou přídavky do hry, a já potřebuju stáhnout to hlavní
díky moc
Ahojda, Simíky hraju. Momentálně ale The Sims 3. Dvojka už mě tolik nebere. Ale hrála jsem ji hodně, než byla trojka. Je k tomu spousta datadisků. Hlavní hra by měla být označena jen The Sims 2. Já teda vše stahuju na czshare a vždycky v pohodě.
Zadala jsem do vyhledávače na ulož to, The Sims 2 a hned mi vyjela na začátku ta hlavní hra. Je rozdělená do čtyř částí. Musíš stáhnout všechny čtyři a pak v PC zkompletovat.
tak supr, díky moc, kamrádka mě od toho trochu zrazovala že je to žrout času:-)
a ty datadisky fungují jak?
Žrout času to je.
Ale dle mého názoru taky jedna z nejlepších her. Teď s dvěma dětma už tolik času nemám a tak jsem tu hru nehrála už pěkně dlouho.
Nejdřív si musíš stáhnout a zkompletovat tu hlavní hru. (většinou u toho bývají i návody a crack, který ti tu hru spustí). A pak zkusíš jestli funguje. Pokud jo, můžeš stahovat datadisky. A ty budeš ukládat na stejné místo v PC, jako tu hlavní hru. Každým datadiskem se ti ta hlavní hra rozšiřuje o další možnosti. A potom už nespouštíš hru jako hlavní, ale ikonou nejnovějšího nainstalovaného datadisku. Doufám, že jsem ti to vysvětlila aspoň trochu tak, abys to pochopila.
![]()
Sama jsem si s těma hrama užila svoje asi před rokem, kdy jsem to instalovala a dávala dohromady. Takže když budeš potřebovat s něčím poradit, klidně písni SZ nebo sem. Když budu vědět, poradím ráda. ![]()
Já jsem jí staženou měla, ale nefungovalo tam úplně všechno co mělo … nebyla kompletní nabídka na stavbu domu, kupování věcí a pod … takže jsem si raděj pořídila origoš.Mám i 2 datadisky… a už dávno to nehraju bo na to nemm čas .P.
Te´d mi drahý stáhl the sims 3, a je to mnooohem hezčí a lepší než 2
. Ale taky to není ouplně komplet
.. jenže jestli půjdu do origoš 3ky, tak potřebuju buď nový poč, nebo vytunit noťase komplet, nebo bych musela vyhodit drahého od jeho poče
. a ješt nějakej ten čas navíc …
taky je to docela narocny na hardware…takze jestli mas starsi kompl tak to nepojede ![]()
Už skoror ork je nehraju, ale celý těhotenství jsem pařila. Pak jsem si stáhla i the sims3, ale ty jsem hrála jenom krátce. Je to moje asi nejoblívenější hra.
Tady jsou stránky www.thesims2.cz spoustu se toho dozvíš.
Simíky hraju, sice mám staženou i trojku, ale moc se mi do ní nechce, jsem do dvojky zažraná
Navíc tam mám vybudovaný už ty svý dynastie, takže tak, no
S malou nemám moc čas hrávat, ale když už se ta chvilka najde, tak mi asistuje a diktuje, co mají „panáčci“ dělat ![]()
Simíci jsou nakažliví.
Když vyšla dvojka, tak jsem ji dostala k Vánocům a od té doby jsem u toho vydržela sedět X hodin denně. Teď už mě to moc nebere, navíc není čas. Každopádně je to moje nejoblíbenější zábava a aktivita. ![]()
habebe píše:
Ahojda, Simíky hraju. Momentálně ale The Sims 3. Dvojka už mě tolik nebere. Ale hrála jsem ji hodně, než byla trojka. Je k tomu spousta datadisků. Hlavní hra by měla být označena jen The Sims 2. Já teda vše stahuju na czshare a vždycky v pohodě.Zadala jsem do vyhledávače na ulož to, The Sims 2 a hned mi vyjela na začátku ta hlavní hra. Je rozdělená do čtyř částí. Musíš stáhnout všechny čtyři a pak v PC zkompletovat.
Můžu se zeptat, jak ty čtyři části zkompletuji? Děkuji. ![]()
habebe - a ve stažeé verzi ti funguje všechno?? Já když si pak koupila origoš, tak jsem zjistila že je tam plno věcí které ve stažené nebyli …
a já ještě krapet podvádím - přidávám si penízky
. Pak stavím týden domeček a zaizuju a pak teprve stěhuju ![]()
andela píše:
habebe - a ve stažeé verzi ti funguje všechno?? Já když si pak koupila origoš, tak jsem zjistila že je tam plno věcí které ve stažené nebyli …a já ještě krapet podvádím - přidávám si penízky. Pak stavím týden domeček a zaizuju a pak teprve stěhuju
Jojo to já dělám taky. No copak za 20000 simeonů něco postavím? ![]()
lleennttiillkkaa píše:andela píše:Jojo to já dělám taky. No copak za 20000 simeonů něco postavím?
habebe - a ve stažeé verzi ti funguje všechno?? Já když si pak koupila origoš, tak jsem zjistila že je tam plno věcí které ve stažené nebyli …a já ještě krapet podvádím - přidávám si penízky. Pak stavím týden domeček a zaizuju a pak teprve stěhuju
no právě, ale za 300tis už se dá v poho a ještě zbude ![]()
Laddmie tak teď nemám nic stažené, tak budu matně vzpomínat.
Ale všechny 4 stažené soubory musíš označit a dáš je přes pravé tlačítko myši rozbalit (extrahovat). Musíš mít ale označené všechny. Pak ti z toho vylezou nějaké soubory jedna složka tuším „bin“ - tam je ten spouštěcí program a pak nějaké další. A přes ikonu sims bys to měla spustit a ono by se to mělo začít instalovat. Já to měla vždycky i v češtině a i s crackem (který očůrá tu neoriginální verzi tak, že se chová jako origoš). Zkus, když něco nepůjde, tak písni. Chci si stáhnout datadisky k Sims 3 a tak bych si to oživila a poradila. ![]()
Mě tam snad vždycky fungovalo všechno. Nevím co teda navíc má originální verze, ale já s tím byla spokojená. Vždycky fungovalo vše, co jsem potřebovala.
A jinak s tím přidáváním peněz jsem na tom stejně. Taky se nejvíc vydovádím při stavbě baráčků. Jednou jsem se zase takhle rozvášnila a stavěla a stavěla a přišel manžel a povídá, že by chtěl vidět, kdybych měla takový barák uklízet.
Byl trošku větší no
. Ale Simíci si můžou dovolit služky, tak proč jim nedopřát že?
Asi jsem stáhla něco špatného
Stáhla jsem 4 části ,mám je na ploše s ikonkou internetu, každá část má asi 170 MB, no a když je označím a kliknu, tak se mi nenabídne extrahovat, ale jen otevřít, vyjmout, atd…no a když dám otevřít, tak mi začne nabíhat net, pak skočí okno OTEVŘÍT NEBO ULOŽIT a když dám otevřít, tak se nic nestane, skočí mi to zpět na to okno a znovu se ptá, jestli otevřít nebo uložit…no a když dám uložit, tak mi to řekne, že uložené už to mám. Nevím, jestli tomu ještě nechybí nějaký soubor. ![]()