Hrajete někdo The Sims

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
9.9.10 17:01
andela píše:
habebe - a ve stažeé verzi ti funguje všechno?? Já když si pak koupila origoš, tak jsem zjistila že je tam plno věcí které ve stažené nebyli …a já ještě krapet podvádím - přidávám si penízky :D. Pak stavím týden domeček a zaizuju a pak teprve stěhuju :D

Mám naprosto stejně. Kódy na peníze jsou skvělá věc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.10 19:12

Laddmie - 170MB na jeden soubor je dost málo na hlavní hru. Já mám necelých 1GB na jeden soubor. Podle mě jsou ty soubory špatné, poškozené nebo se ti nedostahovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
10.9.10 20:18

Napsala jsem to špatně, ty čtyři části mají dohromady 2,8 GB. Jedna část 700 MB, ne 170 MB. :oops: Spíš mě zaráží, proč mě to pořád odkazuje na ty internet.stránky, které nejdou vůbec otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
11.9.10 10:27

Laddmie - to máš nějaký špatný soubor. Soubory by měly vypadat jako knížečky s páskou. To značí zabalený soubor. S ikonou internetu to podle mě znamená, že se ti nedotáhly celé a tudíš s nima nepůjde nic udělat. Jde asi o nějaké poškozené soubory. Občas se mi to taky stává. Přikládám fotku, jak by měli vypadat. Jsou to ty soubory úplně dole. Takhle to pak vypadá, když si dáš ty všechny 4 soubory rozbalit. Je to složka ze Sims 3, ale s dvojkou je to úplně stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
23.9.10 16:51

ahoj a zdravim všechny příznivkyně The Sims :lol: neoživíme trošku téma? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
25.9.10 15:17

Ahojky Nastys, budu ráda za oživení tématu :-D :mrgreen: . Už jsem dlouho nehrála a začíná mi to chybět. Teď mě hodně zaměstnává naše malá princezna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
25.9.10 17:50
habebe píše:
Ahojky Nastys, budu ráda za oživení tématu :-D :mrgreen: . Už jsem dlouho nehrála a začíná mi to chybět. Teď mě hodně zaměstnává naše malá princezna :-D

ahojky, já taky delší dobu nehrála.. nějak nezbývá čas :) ale už jsem si dneska řikala, že bych si mohla na chvíli zahrát, ale vůbec jsem se k tomu nedostala :lol: hrávalas 2 nebo už 3? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.9.10 16:43

Hrávala jsem Sims 2. Bylo to super, hlavně proto, že už ta hra měla kupu datadisků. Měla jsem stažené všechny, ale pak se mi chvílema sekala hra a tak jsem jich pár umazala a šlo to. :palec: :mrgreen: Teď už hraju jen Sims 3. Mám hlavní hru a chystám se na nějaký datadisk k tomu. :-D

Ale jak píšeš, toho času je tak málo. Než mi tu hru spustím a dostanu se trošku ke hraní, už abych ji vypínala, protože malý vyžadoval pozornost. Takže už jsem ji neměla zapnutou hooodně dlouho. A teď s dvěma dětma jsem zvědavá, kdy se k tomu dostanu. :nevim:

A jaký jsi hrála ty? Dvojku nebo trojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
29.9.10 10:37

já hrávala 2 samozřejmě se všema datadiskama :lol: chvilku 3 :) teď mám na ní i datadisk.. tak už jen ten čas :)).. ale zatim jsem pořád v práci a po práci toho už moc nestíhám.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.10.10 10:54

a jaký datadisk máš k té trojce? :-D já se ještě nedostala ani k tomu, abych si ho stáhla, natož abych si mohla Simíky zahrát. :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.10.10 12:29

mám Cestovní horečku, Povolání snů a pak dodatek Luxusní bydlení :lol: Takže o víkendu jsem se do toho pustila.. :lol: to je zas na mě novinek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.9.11 14:24

Ahojky oživuji :) miluji tuto hru,hrála jsem od jedniček všechny datadisky až po trojku všechny datadisky :D Jsem maniak. Dřív jsem seděla půl dne. Jen pauzu, uvařit, hrát, nakrmit,hrát…atak dokolečka :D Byla jsem závislá :D Pak jsemse nějak přehrála a asi měsíc pauza a teď hraji s rozumem a hrozně se těším na mazlíčky :D už aby to tu bylo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
10.9.11 14:39

Ahoj.Hrála jsem už Sims2.Teď občas hraju Sims3 a na mazlíčky se také hrozně moc těším.Byly doby kdy jsem byla schopná propařit veškerý volný čas,teď co mám rodinu už to tolik nejde,ale snažím se občas hrát.Sims jsou úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.9.11 15:06

Přesně tak,taky jsem hrála snad pořád :D Teď, když jsou děti to tolik nejde,ale zato je mi to vzácnější. Přítel mi říká,že jsem „magor“ :D Jemu počítač nic neříká nebo ne počítač,ale hry. A hlavně,že je to nesmyslná hra. Ono na tom něco bude,ale líbí se mi. Jsem ráda,že ta hra existuje. Už aby mazlíci byli, těším se na koníky :dance: udělám si ranč a budu pěstovat ovoce a zeleninu :D :lol: ještě chybí roční období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
10.9.11 16:00

Ahoj holky, díky za připomenutí simíků :dance: dost jsem na nich jednu dobu ulítávala, klidně jsem je hrávala celej den, musela jsem i v práci :oops: Ale kde na ně berete čas, když máte dětičky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí