Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andela píše:
habebe - a ve stažeé verzi ti funguje všechno?? Já když si pak koupila origoš, tak jsem zjistila že je tam plno věcí které ve stažené nebyli …a já ještě krapet podvádím - přidávám si penízky. Pak stavím týden domeček a zaizuju a pak teprve stěhuju
Mám naprosto stejně. Kódy na peníze jsou skvělá věc. ![]()
Laddmie - 170MB na jeden soubor je dost málo na hlavní hru. Já mám necelých 1GB na jeden soubor. Podle mě jsou ty soubory špatné, poškozené nebo se ti nedostahovaly.
Napsala jsem to špatně, ty čtyři části mají dohromady 2,8 GB. Jedna část 700 MB, ne 170 MB.
Spíš mě zaráží, proč mě to pořád odkazuje na ty internet.stránky, které nejdou vůbec otevřít.
Laddmie - to máš nějaký špatný soubor. Soubory by měly vypadat jako knížečky s páskou. To značí zabalený soubor. S ikonou internetu to podle mě znamená, že se ti nedotáhly celé a tudíš s nima nepůjde nic udělat. Jde asi o nějaké poškozené soubory. Občas se mi to taky stává. Přikládám fotku, jak by měli vypadat. Jsou to ty soubory úplně dole. Takhle to pak vypadá, když si dáš ty všechny 4 soubory rozbalit. Je to složka ze Sims 3, ale s dvojkou je to úplně stejné.
ahoj a zdravim všechny příznivkyně The Sims
neoživíme trošku téma? ![]()
Ahojky Nastys, budu ráda za oživení tématu
. Už jsem dlouho nehrála a začíná mi to chybět. Teď mě hodně zaměstnává naše malá princezna ![]()
habebe píše:
Ahojky Nastys, budu ráda za oživení tématu![]()
. Už jsem dlouho nehrála a začíná mi to chybět. Teď mě hodně zaměstnává naše malá princezna
ahojky, já taky delší dobu nehrála.. nějak nezbývá čas
ale už jsem si dneska řikala, že bych si mohla na chvíli zahrát, ale vůbec jsem se k tomu nedostala
hrávalas 2 nebo už 3? ![]()
Hrávala jsem Sims 2. Bylo to super, hlavně proto, že už ta hra měla kupu datadisků. Měla jsem stažené všechny, ale pak se mi chvílema sekala hra a tak jsem jich pár umazala a šlo to.
Teď už hraju jen Sims 3. Mám hlavní hru a chystám se na nějaký datadisk k tomu. ![]()
Ale jak píšeš, toho času je tak málo. Než mi tu hru spustím a dostanu se trošku ke hraní, už abych ji vypínala, protože malý vyžadoval pozornost. Takže už jsem ji neměla zapnutou hooodně dlouho. A teď s dvěma dětma jsem zvědavá, kdy se k tomu dostanu. ![]()
A jaký jsi hrála ty? Dvojku nebo trojku?
já hrávala 2 samozřejmě se všema datadiskama
chvilku 3
teď mám na ní i datadisk.. tak už jen ten čas
.. ale zatim jsem pořád v práci a po práci toho už moc nestíhám.. ![]()
a jaký datadisk máš k té trojce?
já se ještě nedostala ani k tomu, abych si ho stáhla, natož abych si mohla Simíky zahrát.
![]()
mám Cestovní horečku, Povolání snů a pak dodatek Luxusní bydlení
Takže o víkendu jsem se do toho pustila..
to je zas na mě novinek..
Ahojky oživuji
miluji tuto hru,hrála jsem od jedniček všechny datadisky až po trojku všechny datadisky
Jsem maniak. Dřív jsem seděla půl dne. Jen pauzu, uvařit, hrát, nakrmit,hrát…atak dokolečka
Byla jsem závislá
Pak jsemse nějak přehrála a asi měsíc pauza a teď hraji s rozumem a hrozně se těším na mazlíčky
už aby to tu bylo. ![]()
Ahoj.Hrála jsem už Sims2.Teď občas hraju Sims3 a na mazlíčky se také hrozně moc těším.Byly doby kdy jsem byla schopná propařit veškerý volný čas,teď co mám rodinu už to tolik nejde,ale snažím se občas hrát.Sims jsou úžasný.
Přesně tak,taky jsem hrála snad pořád
Teď, když jsou děti to tolik nejde,ale zato je mi to vzácnější. Přítel mi říká,že jsem „magor“
Jemu počítač nic neříká nebo ne počítač,ale hry. A hlavně,že je to nesmyslná hra. Ono na tom něco bude,ale líbí se mi. Jsem ráda,že ta hra existuje. Už aby mazlíci byli, těším se na koníky
udělám si ranč a budu pěstovat ovoce a zeleninu
ještě chybí roční období…
Ahoj holky, díky za připomenutí simíků
dost jsem na nich jednu dobu ulítávala, klidně jsem je hrávala celej den, musela jsem i v práci
Ale kde na ně berete čas, když máte dětičky???