Capi s makem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
4.9.10 17:50

Capi s makem

Holky, sledoval nekdo? Jak se libilo? Ta Bartosova je fakt mimo. Jedini normalni mi prislo Zuzka s Vlastou a Agata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65262
4.9.10 17:54

Já to sledovala,koukla jsem na 1.díl a pak jsem prostě musela :mrgreen:
Agáta mě překvapila–mile…
Zuzka s vlastíkem–přjemní lidé,jen se mi nějak nelíběj jeho oči,přijdou mi studený a takový zákeřný :mrgreen:
Dolly---no s tím jejím Timem-komedie…
Ta slovenka byla super a žena z lidu taky :mrgreen:
A bartošová......přijde mi bez sebevědomí,jak se věšela na Agátu,zakomplexovaná.....
Ta bude zase brzy někde na léčení si myslím,nebo aspon zhroucená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.9.10 17:59

Ahoj Tara!
Já jsem sledovala a Bartošová mi úplně drásala nervy :roll: . Nechápu, že jí ten její nový úúúžasný tým účast nerozmluvil. Totálně se tam ztrapnila. Bylo mi z ní fakt zle, přišla mi jak pod vlivem nějaký sekty. Agáta mě mile překvapila, i když jsem si o ní nikdy nemyslela, že by byla hloupá. Podle mě to má v hlavě dobře srovnaný. Dolly podle mě v pohodě a Máziková nezkrotný živel :mrgreen: . Belohorcovou mám ráda, je taková milá, jemná, ale ne přeslazená. O tom jejím Vlastovi jsem si vždycky myslela, že je to blb a jak s ním může být, ale přišel mi v pohodě a normální.
Nora Mojsejová je prostě herdekbaba, sledovala jsem na Markíze jejich reality a tam taky perlila…ale mě to baví :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.9.10 18:00

Mne mile prekvapila Agata, ale ja uz ji delsi cas podezrivam, ze ona proste jen rada provokuje a v hlave to ma vic nez srovnane a je uplne normalni, tady mi to potvrdila.
Zuzana byla ok, ale myslim, ze spis mlcela nez by si to s nekym rozhazela a vice se projevila. Vlasta mi prijde trochu zakerak, nemam z nej dobry pocit, vlastne nevim co si o nem myslet.
Ovsem korunu vsem nasadila Iveta, jako dite jsem ji milovala, dlouho jsem ji omlouvala, ale bohuzel ta pani ma fakt velkej problem, to co predvadela po cely tyden… no nestacila jsem zirat, jak se vcera do nich pustila, ze nestihaj a to varej dve a ona, ze varila sama, pritom za ni vse udelala ta kamaradka a ten jeji novy „manager“..... prisla mi, ze je pod praskama, ale na ty by snad tak nemela pit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.9.10 18:01

Bartošová ani nepřekvapila.Přijde mi jak z jiné planety.Dávám jí tak 14 dní
Agáta mě překvapila. :palec: je fajn
Doly taky docela o.k a ta druhá paní se mi líbí a žena s lidu taky z jiné planety ale fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.9.10 18:03

a Zuzka super.ten Vlasta mě pobavil že lanýže jsou vodní hlemýždi :lol: .To už jsem se dlouho tak nezasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.9.10 18:05
Kamča.dalmatinka píše:
a Zuzka super.ten Vlasta mě pobavil že lanýže jsou vodní hlemýždi :lol: .To už jsem se dlouho tak nezasmála :mrgreen:

To mě taky pobavilo a Bartoška jak mu přikyvovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.9.10 18:06

Presne Hama - Bartosova byla vazne jak pod vlivem nejake sekty. V prvnich dilech jsem si rikala, ze bude v poho, ale cim dyl to bylo, tim horsi… a jak nakonec objimala ty stromy. Ta pani z lidu, ta me rozesmala uz v Prostreno. Mazikova je vazne cislo. V jake reality vystupovala ta Nora? Ta byla drsna.
Je fakt, ze ten Vlastik ma strasne svetle modre, az divne, oci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.9.10 18:08

Jééé to ráda přidám s vůj názor, neunikl mi jedinej díl a přiznám se, že jsem koukala hlavně kvůli Ivetce :lol: je fááákttt drsná..přírodní typ.. neuvěřitelný, na co si ta ženská hraje? Připadá mi jako jedna velká přetvářka..asi to opravdu nemá v hlavě v pořádku a myslím, že pokud to sledovala teď i ona,asi se jí moc nelíbilo,jak jí tam nazvali krávou atd :lol: ať si jde od lesa objímat stromy a příště neotravuje,asi je tam víc v pohodě :mrgreen: Neustále jen opakovala,jak mc teď pracuje..a cvičí a trénuje.. no nevím nevím,ale pokud dělá opravdu tak drsný tréningy každý den..proč má dvě pneumatiky kolem pasu?? Já je mám taky,ale každýmu rozhodně necpu, že jím jen zdravě a každý den tvdě cvičím :lol: Zuza je strašně příjemná, Agáta mě překvapila jak je normální..zbytek asi nechám bez komentáře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.9.10 18:08
tara2010 píše:
Presne Hama - Bartosova byla vazne jak pod vlivem nejake sekty. V prvnich dilech jsem si rikala, ze bude v poho, ale cim dyl to bylo, tim horsi… a jak nakonec objimala ty stromy. Ta pani z lidu, ta me rozesmala uz v Prostreno. Mazikova je vazne cislo. V jake reality vystupovala ta Nora? Ta byla drsna.
Je fakt, ze ten Vlastik ma strasne svetle modre, az divne, oci :-).

Jmenovalo se to Mojsejovi nebo Mojsejovci, už nevím, běželo to před pár lety na Markíze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.9.10 18:09
Hama píše:
Kamča.dalmatinka píše:
a Zuzka super.ten Vlasta mě pobavil že lanýže jsou vodní hlemýždi :lol: .To už jsem se dlouho tak nezasmála :mrgreen:
To mě taky pobavilo a Bartoška jak mu přikyvovala :mrgreen:

To bylo dobryyyyy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.9.10 18:10
Hama píše:
tara2010 píše:
Jmenovalo se to Mojsejovi nebo Mojsejovci, už nevím, běželo to před pár lety na Markíze.

Dik Hama, nevis, jestli je to nekde na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.9.10 18:12
tara2010 píše:
Hama píše:
tara2010 píše:
Dik Hama, nevis, jestli je to nekde na netu?

Tak to netuším. Moderoval to Vilo Rozboril, jestli sleduješ STV, tak víš. Ten byl z ní kolikrát úplně opocenej, chudinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.9.10 18:13

Viděla jsem cca tři poslední díly.

K Ivetě nemám moc co říct. Přijde mi nemocná…
Docela mě překvapila Agáta, i když ji moc ráda nemám.
A Zuzka, tu mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.9.10 18:17
Tak to netuším. Moderoval to Vilo Rozboril, jestli sleduješ STV, tak víš. Ten byl z ní kolikrát úplně opocenej, chudinka.

Neva, nebudu lina a zkusim pohledat sama ;-). To verim, ze z ni ten moderator musel byt opocenej… to je silena baba. Skoda, ze tam nebyla do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí