Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucink_a píše:
Mě dostal ten včerejší díl. Iveta jim vyčítá, že nestíhaly ve 2 a ona tam jen hulila a ty její nohsledi to za ní uvařily
A to její super, bomba, mám vás ráda z toho se mi zvedal kufr. Jak může o někom po jednom dni říct, že ho má ráááda a úplně se rozplývat, viz. co řekla Agátě.
Agáta mě mile překvapila, jen mi přišla opravdu hodně zakřiknutá.
Vlasta se Zuzkou super, nevypadají jak špatný lidi a moc jim to spolu sluší.
Dolly mě přišla normální, až na včerejšek, podle mě se nehodí, aby se ve společnosti krmila z pusy do pusyještě s takovým zajíčkem, no což, jako puberťáci
![]()
Máziková mazec, ta se s ničím nes…e
No pobavila jsem se, těším se na další
z toho dilu jsem videla jen ukazku,jak tam kourila a rikala,ze u vareni kouri
Cele me to bavilo,ale nejlepsi byla na zaver ta Mojsejova na JOJ.Mela docela trefne hlasky a fakt jsem se zasmala jak uz dlouho ne.
Iveta Bartosova je zrala na leceni a je od Primy hnusne ze ji vubec do toho poradu tahali.No asi to zvedlo sledovanost,ale ona se tam uplne ztrapnila.Az mi ji bylo lito.
Mazikova je sprosta huba,ale na svuj vek to je hezka zenska.
Dolly me mile prekvapila jak je uprimnaMyslela jsem si, ze je uplne vypatlana,ale zmenila jsem nazor.Je docela normalni.
Vlastik a Zuzka :me se libi Zuzka ,protoze je mila a prijemna, ale on mi moc nesedi. Jak uz tu nekdo psal,ma studene a zakerne oci. A vubec mi prijde takovy namysleny a neprijemny clovek.
irrrenka píše:
Cele me to bavilo,ale nejlepsi byla na zaver ta Mojsejova na JOJ.Mela docela trefne hlasky a fakt jsem se zasmala jak uz dlouho ne.Iveta Bartosova je zrala na leceni a je od Primy hnusne ze ji vubec do toho poradu tahali.No asi to zvedlo sledovanost,ale ona se tam uplne ztrapnila.Az mi ji bylo lito.
Mazikova je sprosta huba,ale na svuj vek to je hezka zenska.
Dolly me mile prekvapila jak je uprimnaMyslela jsem si, ze je uplne vypatlana,ale zmenila jsem nazor.Je docela normalni.
Vlastik a Zuzka :me se libi Zuzka ,protoze je mila a prijemna, ale on mi moc nesedi. Jak uz tu nekdo psal,ma studene a zakerne oci. A vubec mi prijde takovy namysleny a neprijemny clovek.
na druhou stranu je na ivetě,jak se předvede. Ona má mít velký návrat,ona chce být zase uznávaná.jne to dospělá ženská,tak je na ní jak se předvede
Přesně tak.Jediné co iveta udělala bylo že zamíchala rukama brambory
a pak že vytáhla plech z trouby a ten jí ještě upadl.
Nechápu proč tam lezla .Je ale pravda že jsem z ní tak zblblá že už dva dny zpívám HEJA HEJA HEJA HEJA ![]()
tara2010 píše:
Holky, sledoval nekdo? Jak se libilo? Ta Bartosova je fakt mimo. Jedini normalni mi prislo Zuzka s Vlastou a Agata.
Bartošová je fakt mimo. Ona se sebou nechá zametat a ovlivňovat se od kohokoliv. Znám ji i osobně, ne nijak blízko nebo že bychom se přátelily, to vůbec
Ale co jsem měla možnost s ní párkrát mluvit, tak ona je opravdu IQ tykve. I Artur je ve svém věku několikanásobně inteligentnější, asi po tatínkovi. Jak teď pomlouvá Pomejeho, tak příště bude Šimiho. Ona se opravdu tele, kterýmu nakecáš cokoliv a strašně dlouho jí trvá, než jí to dojde. Ale když jí to dojde, tak to vykládá celýmu světu a všem si stěžuje. Víceméně to už nikoho z jejího okolí nezajímá. ..Jak se říká, kdo chce tam, pomozme mu tam..Strašně se teď diví a vykládá to i těm co jí xkrát varovali. Hloupým lidem prostě nepomůžeš, můžeš jí všechno opakovat, zdůvodňovat a má svojí hlavu. Štaidl věděl, proč jí držel doma a nechtěl, aby se s nikým vybavovala. Zpívá krásně ale chytrou hlavu prostě nemá, o tom žádná.
Kamča.dalmatinka píše:
Přesně tak.Jediné co iveta udělala bylo že zamíchala rukama bramborya pak že vytáhla plech z trouby a ten jí ještě upadl.
Nechápu proč tam lezla .Je ale pravda že jsem z ní tak zblblá že už dva dny zpívám HEJA HEJA HEJA HEJA
a nebyl to třeba její promyšlený tah????
Hlavně, že se o mně mluví???
Kapsarecek píše:Kamča.dalmatinka píše:a nebyl to třeba její promyšlený tah????
Přesně tak.Jediné co iveta udělala bylo že zamíchala rukama bramborya pak že vytáhla plech z trouby a ten jí ještě upadl.
Nechápu proč tam lezla .Je ale pravda že jsem z ní tak zblblá že už dva dny zpívám HEJA HEJA HEJA HEJA
Hlavně, že se o mně mluví???
OBÁVÁM SE ŽE ONA TAK CHYTRÁ NENI
.
Já jí měla jako malá moc ráda a přála bych jí aby byla o.k už jen kvuli Artíkovi ale zatim je bohužel všem k smíchu a občas i k pláči
.
Ostatní učastníci s ní měli svatou trpělivost.To já bych bouchla už druhej den ![]()
Je mi jí ale i líto
Kamča.dalmatinka píše:Kapsarecek píše:OBÁVÁM SE ŽE ONA TAK CHYTRÁ NENIKamča.dalmatinka píše:a nebyl to třeba její promyšlený tah????
Hlavně, že se o mně mluví???.
Já jí měla jako malá moc ráda a přála bych jí aby byla o.k už jen kvuli Artíkovi ale zatim je bohužel všem k smíchu a občas i k pláči.
Ostatní učastníci s ní měli svatou trpělivost.To já bych bouchla už druhej den
Je mi jí ale i líto
ja si ji ani moc nevybavuju,jediné co mi naskočí jsou tři oříšky a pak ty její aféry.
Tady je odkaz na Noru Mojsejovu a její vystoupení po vysílaní ala „Kapor na torte“ ![]()
michellle píše:
Tady je odkaz na Noru Mojsejovu a její vystoupení po vysílaní ala „Kapor na torte“![]()
1.část
2.část
http://www.youtube.com/watch?…
tak to je nářez:-)
Já na to taky chvíli koukala.No a to vám teda byli celebrity.Mě stačil 1 díl a už nikdy víc. ![]()
Ahoj holky, nečetla jsem celou diskusi takže to možná už někdo napsal, ale neviděla jsem všechny díly tak by mě zajímalo proč odstoupila ta Mojsejová?
Kamča.dalmatinka píše:michellle píše:tak to je nářez:-)
Tady je odkaz na Noru Mojsejovu a její vystoupení po vysílaní ala „Kapor na torte“![]()
1.část
2.část
kouknu rano,mala mi tu chrupka,nechci zapinat bedničky.
ani nevím že M. odstoupila
michellle píše:
1.část
2.část
Tak to bylo dobrý
je pravda,že jí nikdo do očí nic neřekl,a že si celou dobu (ten týden)všichni hrály na děsný kámošky a pomlouvaly se za rohem.