Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se nedívám, ale včera jsem to viděla na Slovácích (kapr na tortě) na JOJ…a to, co následovalo POTOM, (před vysíláním Titaniku), tak to považuji za jeden z největších nářezů v historii televize!!!
Neviděl jste to někdo - ten asi 20min sólo výstup Mojseové na kameru?
My s mužem byli úplně paf a zírali jsme s pusama dokořán!!!!
Myslím, že zaplatit si hlavní vysílací čas na JOJce (před Titanikem) a 20 min tam něco vysvětlovat a velmi bodře a velmi sprostě a vulgárně pomlouvat…to je teda „frajeřina“…že jsme normálně nedokázali vymyslet, která z českých celebrit by si takou věc vůbec mohla dovolit
![]()
Bylo to lepší než Silvestrovský program! ![]()
Animatu píše:
Jééé to ráda přidám s vůj názor, neunikl mi jedinej díl a přiznám se, že jsem koukala hlavně kvůli Ivetceje fááákttt drsná..přírodní typ.. neuvěřitelný, na co si ta ženská hraje? Připadá mi jako jedna velká přetvářka..asi to opravdu nemá v hlavě v pořádku a myslím, že pokud to sledovala teď i ona,asi se jí moc nelíbilo,jak jí tam nazvali krávou atd
ať si jde od lesa objímat stromy a příště neotravuje,asi je tam víc v pohodě
Neustále jen opakovala,jak mc teď pracuje..a cvičí a trénuje.. no nevím nevím,ale pokud dělá opravdu tak drsný tréningy každý den..proč má dvě pneumatiky kolem pasu?? Já je mám taky,ale každýmu rozhodně necpu, že jím jen zdravě a každý den tvdě cvičím
Zuza je strašně příjemná, Agáta mě překvapila jak je normální..zbytek asi nechám bez komentáře
Jak říkala, že nepoužívá žádný éčka a vaří přírodně a zdravě a Máziková - „to je na tebe vidno“
. A jak je oteklá, to prostě není normální, nikdy takhle nebyla, snad jen, když byla v tý léčebně. Je jasně na alkoholu.
Jinak jsem koukala, jak Bartosova nic nedelala a pak tak kritizovala, ze Eva s Dolly na to byly dve. Mne prislo, ze nevarila ona, ale ta jeji kamoska a Shimi nebo jak si rika(l)
. Je nemocna. Chudak Artur a to jejich stenatko
. Pomeje by mel byt rad, ale kdyz on je taky dobrej psychous.
vulpes píše:
Já se nedívám, ale včera jsem to viděla na Slovácích (kapr na tortě) na JOJ…a to, co následovalo POTOM, (před vysíláním Titaniku), tak to považuji za jeden z největších nářezů v historii televize!!!Neviděl jste to někdo - ten asi 20min sólo výstup Mojseové na kameru?
My s mužem byli úplně paf a zírali jsme s pusama dokořán!!!!
Myslím, že zaplatit si hlavní vysílací čas na JOJce (před Titanikem) a 20 min tam něco vysvětlovat a velmi bodře a velmi sprostě a vulgárně pomlouvat…to je teda „frajeřina“…že jsme normálně nedokázali vymyslet, která z českých celebrit by si takou věc vůbec mohla dovolit
Bylo to lepší než Silvestrovský program!![]()
![]()
Neviděla jsem, ale fakt si to dovedu představit. ![]()
Jo a některý díly jsem zkoukla na Streamu a jak jsou pod tím ty komentáře, někdo psal, že snad v příštích dílech se má objevit Gott a Bočanová. Já myslela, že to byla jenom taková jednorázovka a ono to bude mít pokračování
.
Kapsarecek píše:
Viděla jsem cca tři poslední díly.K Ivetě nemám moc co říct. Přijde mi nemocná…
Docela mě překvapila Agáta, i když ji moc ráda nemám.
A Zuzka, tu mám ráda.
souhlas ![]()
Taky jsem videla nejaky dily a musim rict, ze to byl od Primy slusnej tah, jak ziskat divaky, dat dohromady takovou skvadru ![]()
Jinak Ivetu Bartosovou podle me nejde hodnotit, protoze je zrejme opravdu nemocna a je mi ji lito, urcite to nemela v zivote jednoduchy, takze si myslim, ze je psychicky hodne labilni a ze je strasne nestastna a hrozne sama… Tudiz nehodnotim, jak se chovala, jen ji preju, aby se z toho nekdy opravdu dostala…
Prekvapila me Dolly, na to, jak vypada, se chovala pekne, mile a mluvila vcelku inteligentne, zadna namyslena hvezdicka.
Agata si zrejme fakt jen hraje na hloupou pipinu, je to asi chytra holka, co to ma v hlave srovnany a nektery jeji reakce me opravdu prekvapily (napriklad jak ji prislo dost nevkusny, jak nechal Vlasta udelat ten dort).
Zuzka na me vzdycky pusobila docela mile, z Vlasty mam taky zvlastni pocit, snazi se na neco si hrat, rad se vytahuje a vyvysuje nad ostatni, i kdyz se snazi, aby to tak nevypadalo.. Uz jen jmeno Salma Hajek mluvi samo za sebe…
Mazikova ma proriznutou pusu, umi byt vtipna, ale je to taky pekna mrcha. Rekne za kazdou cenu, co si mysli, i kdyz to nekomu muze ublizit, je to neskutecna egoistka, co se schovava za to, ze jen bavi ostatni.. Proste by mohla trochu ubrat, podle me moc oblibena u lidi, co s ni delaji, nebude. Je to urcite chytra zenska, takze ji mohlo davno dojit, ze Iveta je nemocna a tudiz neni nutny se do ni na obranu tolik navazet a byt tak tvrda.
A zena z lidu, ta byla perfektni, proste normalni, srdecna zenska ![]()
A k Doly a Evě,nebyla mi sympatciká ani jedna.
Muj táta zná Doly(je rodačka z Kroměříže).
Chodí tam do jedné pizzerky na náměstí(když je v ČR a rodném městě) a náš táta tam chodívají docela často s bráchama na jejich tzv. breefing
Příspěvek upraven 04.09.10 v 18:42
Pokračování?už se těším ![]()
Zuzka a Vlasta v pohodě i když jsem si myslela,že Vlasta je nafoukanej frajer…mno možná je(ale pěknej
)
Agáta od té doby co ji tak nějak vnímám,je pořád stejná…rozhodně není hloupá jak si mnozí myslí,ale tady byla nějaká zakřiknutá ![]()
Dolly na ní názor nemám,ale co tam předváděla s tím Timem ![]()
Eva Máziková to je teda baba,ty její průpovídky
dobrý bylo jak připravila ten stůl na tý první terase,jak Vlasta čuměl ![]()
Ivetka nevyrovnaná,trapná blbka,která se chová jak zastydlá 16,ať mi nikdo neříká že nechlastá,chudák ten její kluk to se mu zas budou děti smát…nechápu proč tam vůbec lezla ![]()
akorát mě zaráží,jak tam řekla že jí Pomeje vykradl barák,čekala jsem že on se proti tomu ohradí…a nic ![]()
rencin ono už to někde o Agátě proběhlo, že je v podstatě chytrá a normální holka a to co předvádí jen hraje.Ono negativní reklama, je taky reklama
Hodaka píše:
Pokračování?už se těším
Zuzka a Vlasta v pohodě i když jsem si myslela,že Vlasta je nafoukanej frajer…mno možná je(ale pěknej)
Agáta od té doby co ji tak nějak vnímám,je pořád stejná…rozhodně není hloupá jak si mnozí myslí,ale tady byla nějaká zakřiknutá
Dolly na ní názor nemám,ale co tam předváděla s tím Timem
Eva Máziková to je teda baba,ty její průpovídkydobrý bylo jak připravila ten stůl na tý první terase,jak Vlasta čuměl
Ivetka nevyrovnaná,trapná blbka,která se chová jak zastydlá 16,ať mi nikdo neříká že nechlastá,chudák ten její kluk to se mu zas budou děti smát…nechápu proč tam vůbec lezla
akorát mě zaráží,jak tam řekla že jí Pomeje vykradl barák,čekala jsem že on se proti tomu ohradí…a nic
nu ta hřbitovní svíčka byla hustá.
Kapsarecek píše:
rencin ono už to někde o Agátě proběhlo, že je v podstatě chytrá a normální holka a to co předvádí jen hraje.Ono negativní reklama, je taky reklama
ona si podle mě na tom svým chování udělala živnost,je to dobrá herečka a ráda provokuje
Mě dostal ten včerejší díl. Iveta jim vyčítá, že nestíhaly ve 2 a ona tam jen hulila a ty její nohsledi to za ní uvařily ![]()
A to její super, bomba, mám vás ráda z toho se mi zvedal kufr. Jak může o někom po jednom dni říct, že ho má ráááda a úplně se rozplývat, viz. co řekla Agátě.
Agáta mě mile překvapila, jen mi přišla opravdu hodně zakřiknutá. ![]()
Vlasta se Zuzkou super, nevypadají jak špatný lidi a moc jim to spolu sluší. ![]()
Dolly mě přišla normální, až na včerejšek, podle mě se nehodí, aby se ve společnosti krmila z pusy do pusy
ještě s takovým zajíčkem, no což, jako puberťáci
![]()
Máziková mazec, ta se s ničím nes…e ![]()
No pobavila jsem se, těším se na další ![]()
Já viděla jen kousek a musela jsem to přepnout. Pokleslá zábava ztroskotaných celebrit. Ale nenadávejte mi prosím
![]()