Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
hledala jsem na netu, ale bohužel jsem nenašla přesně to, co hledám, tedy obrázkovou knížku BEZ TEXTU pro děti tak od tří let výš, ne úplně pro mrňata
. Kluci milují leporelo od Heleny Zmatlíkové „Jeden den v domečku“
http://www.kosmas.cz/…n-v-domecku/
Jsou tam jen obrázky, ale povídání si vymýšlím sama, je tam celý den jedné rodiny a klukům se moc líbí si to domýšlet podle nás.
Máme jí už ale stokrát dokola omletou, tak hledám něco jiného, podobného, nejlépe od paní Zmatlíkové, protože ty obrázky jsou prostě nádherné.
Nikde ale nemůžu najít toto: Obrázkovou knížku bez textu, jen prostě jakoby příběh nebo nějaký sled událostí, který můžu vyprávět a kde si můžeme sami vymýšlet, kdo je kdo a tak.
Neznáte nějakou takovou knížku i třeba od někoho jiného?
Moc moc děkuji.
Medúza
Od Zmatlíkové bez textu si neuvědomuju nic.
Jen ilustrace bez textu by mohla být u nějaké pohádkového leporela… Určitě něco v knihkupectví najdeš.
Tak jsi mne trochu dostala,před mateřskou jsem prodávala v knihkupectví,jo určitě něco je,ale nejlepší bude,když jsi zajdeš přímo do nějaké knihy a podíváš se.to jsem moc nepomohla co.
DObre su Podivanky od Jagra a Nepila. Je tam sice nejaky nepodstatny text, ale je to prave dobra kniha na vymyslanie pribehov a je tam more
pardon, je to spravne az v druhom prispevku. Ak sa detom pacil Domecek, tak Podivanky budu mat zaruceny uspech ![]()
My máme doma knížku od Noemi Zárubové s ilustracemi Gabriela Filcíka
KDO TU BYDLÍ?
a musím říct, že je to Adamova nejoblíbenější
ale nevím, jestli se bude dát koupit, je ještě po nás ![]()
E.v.o., díky, nové už to asi neseženeme, ale našla jsem to aspoň v knihovně na netu, tak snad bude.
Díky M.
Věřím, že se klukům bude líbit
pak dej vědět, jestli ji seženeš alespoň v knihovně, zda měla úspěch
a ty Podívánky máme taky doma, musím je pohledat, ale pamatuji se, že se mi, jako dítěti, víc líbily ilustrace od Gabriela Filcíka. Samozřejmě Helena Zmatlíková vede na plné čáře, milovala jsem všechny knížky, které ilustrovala a kreslila podle nich do památníků ![]()