Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, já jak můžu, tak ulici sleduju..takže skoro furt ![]()
Jsem teda smutná, že Miriam není s Peškem..mně se tak líbili jako pár ![]()
i když podle toho jak se projevu není ta Amálie špatná, ale vadí mi, že se s tim Peškem dala dohromady.
Dále nesnášim rodinu Farských..uplně ![]()
a ještě doufám, že se tam nevrátí ta Lenka na furt..
tu taky nemusim ![]()
Jinak moji miláčkové jsou Miriam, Pešek, Simona… joo a ještě mi leze na nervy ta Pavla..muj chlap si myslí, že Pavla a Gábina je jedna a ta samá herečka, nedá si to vymluvit
![]()
monuline píše:
Ahojte, já jak můžu, tak ulici sleduju..takže skoro furt
Jsem teda smutná, že Miriam není s Peškem..mně se tak líbili jako pár
i když podle toho jak se projevu není ta Amálie špatná, ale vadí mi, že se s tim Peškem dala dohromady.Dále nesnášim rodinu Farských..uplně
a ještě doufám, že se tam nevrátí ta Lenka na furt..tu taky nemusim
Jinak moji miláčkové jsou Miriam, Pešek, Simona… joo a ještě mi leze na nervy ta Pavla..muj chlap si myslí, že Pavla a Gábina je jedna a ta samá herečka, nedá si to vymluvit![]()
Já taky koukám, jak můžu. Krátím si tím čekání na manžela, až přijde z práce
. Jsem se chtěla zeptat, kdo je Gábina, ale už jsem si vzpomněla. Mně tam nijak zvlášť nevadí nikdo (nemusím Pavlu a Terezu Brodskou, ale zas tak často tam nejsou, že jo), ale jsem ráda, že se vrátila Miriam a mladej Hejl (ten je super vtipnej). Amálku mám hrozně ráda, takže mi nevadí, že se dala dohromady s Peškem.
Dokonce jsme upravili režim tak, abychom viděli Ulici. Po Ulici prcek vykoupat a spát ![]()
Chudák Lumča
je mi ho až líto, jak nalítl té pipině ![]()
Já taky koukám
Pavlu nesnáším, ale Světlana je v osobním životě těhotná, takže si myslím, že skončí a Pavla tam zůstane a převezme tu firmu…
Líbí se mi i Thea a moc nemusím tu novou, kvůli které je Vojta v nemocnici, jo Adela se jmenuje.. a ta nová co teď bydlí u Simony, to je taky dílo ![]()
V osobním životě je těhotná i Libuška a už to na ní jde občas vidět ![]()
michaba83 píše:
Dokonce jsme upravili režim tak, abychom viděli Ulici. Po Ulici prcek vykoupat a spát
Chudák Lumčaje mi ho až líto, jak nalítl té pipině
Já to mám podobně. Dřív jsem se dívala na zprávy a koupala před nimi a teď se radši dívám na Ulici a koupem při zprávách. A vychází to pak krásně v osm do pelíšku.
michaba83 píše:
V osobním životě je těhotná i Libuška a už to na ní jde občas vidět
no ta je taky hrozná a o Eliášovi ani nemluvim..
Tam to ještě bude zajímavé „domácí násilí“
S těma hodinkama a kamerou v krámku mě fakt dostal ![]()
No mě teď ulice štve s těma reklamama před vánocema.. tescoma, zájezdy, auta.. fakt hrůza.. stejně jako ordinace a reklama na kávovar
Nejen kávovar. Viděla jsem ordinaci po dlouhé době a Jindřich koupil bráchovi na Vánoce Prostenal ![]()
PetaP píše:
No mě teď ulice štve s těma reklamama před vánocema.. tescoma, zájezdy, auta.. fakt hrůza.. stejně jako ordinace a reklama na kávovar
Tohle mě na tom taky štve. Jindy rozmažou i nápis na tričku a teď takový reklamy
![]()
Já u toho většinou pletu nebo háčkuju, takže reklam přímo v seriálu jsem si nevšimla. Akorát teda teď naposled toho Prostenalu
.
Holky me neskutecne vadi rodina Doktůrka,ta jeho manzelka,tu fakt nemusim
A jestli se vrati Lenka tak to me asi klepne,
Jinak me vylozene bavi Ingrid a Vasil,ale chtelo by to uz neco ostrejsiho,nejlepsi by bylo aby byl zase u mafie
![]()
Holky me neskutecne vadi rodina Doktůrka,ta jeho manzelka,tu fakt nemusim
A jestli se vrati Lenka tak to me asi klepne,
Jinak me vylozene bavi Ingrid a Vasil,ale chtelo by to uz neco ostrejsiho,nejlepsi by bylo aby byl zase u mafie
![]()
Ahoj holky,tady to vypadá na znalce ulice,takže mi možná někdo poradite-dřív jsem koukala na starší díly cca do 700.na netu ale pak se narodil prcek.a nebyl cas.....teď jsem chtěla koukat dál,ale už je má voyo.nova nenašla,jen ty nejnovejsi
nevíte kde najít staré díly?díky moc