Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13131
7.9.12 13:55

Mno :think: něco na tom bude. Ale copak by tam dělala Světluš? Budou všichni překvapení, že to nebyl on a kde potom po celou tu dobu byl??? :think: To by bylo opravdu trapný. A ten mladej od doktora je teda v té Anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
7.9.12 15:21

@boball když jsem se na to dneska ráno dívala, tak jsem si říkala to samé :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
15050
7.9.12 15:28

:lol: myslím, že nechávají zadní vrátka pro obě možnosti. Podle toho jak se rozhodne herec který ho hraje. Protože kdyby, ho chtěli nadobro zabít, mohlo ho přejet auto, když se loučil z Lumírem, a pro efekt mu umřít v náručí. Protože ho nechali ohořet napadrt, bude v tom nějaká čertovina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
7.9.12 15:31

@boball :mrgreen: kdo ví co vtom bude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15050
7.9.12 15:35

No, jo necháme se překvapit. Ted, aby jsme na to čučely furt :mrgreen: Jestli v tom taky nemá prsty Vasil, ten už též jednou ožil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.12 21:56

Tak já si myslím, že je Hrihorij opravdu kaput. Jenže identifikace přece trvá, jak podle zubů tak podle DNA, nic není za den :think:
Ale štve mě, že tam pořád nebyla Kateřina. Měla přece tucha, že se něco semele a od tý doby tam vůbec nebyla. Přece na to musela taky nějak zareagovat :think:
A jsem moc zvědavá, jak se bude dál vyvíjet trio Karolína, Libor, Igor. Myslím, že ten Igor je magor a je otázkou času, než se to naplno projeví a Karolína od něj uteče. Docela bych si přála, aby to s Liborem nakonec dala dohromady. A všimli jste si, že Marta Seidlová prostě zmizela? Ani před prázdninama definitivně neřekli, že se teda stěhuje k rodičům a najednou tam prostě není a v bytě bydlí Libor :nevim: Nedotažené… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
8.9.12 11:57

@Machalka jj, před prázdninama byla zmínka, kde volalasvé mamince, že to místo učitelky v Brodě bere…bylo to jak pustila Mikyho do Anglie, tak v ten díl…a Igor je opravdu divnej, taky bych si přála, aby se dala dohromady se Seidlem. A že tam nebylo nic s kateřinou mě taky docela zarazilo.....no a já jsem hlavně zvědavá, jak se bude vyvíjet Lídino těhotenství…spíš jak to pobere její manžel :D :D :D taková podpásovka na něj :?

• Citovat
  • Upravit
11822
8.9.12 22:20

@L-enny ahá, tak to s tím Brodem jsem propásla :D
No myslím si, že mají na několik dílů se zápletkou vystráno, páč Honza se s tím jen tak nesrovná (jestli vůbec) :twisted: Dokázala bych to pochopit co Lída udělala, kdyby zároveň s tím tak nějak počítala, že na to dítě zůstane sama a takhle mu to tak i řekla. Ale ona se určo bude tvářit jako ta nejublíženější na světě, že její chlap na ni bude nasranej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.9.12 11:31

@Machalka jj, přesně to si myslím i já…

• Citovat
  • Upravit
4513
11.9.12 19:27

Holky ona Tea potratila, nějak mi to uteklo, vůbec o tom nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.9.12 19:29
@MarkyM píše:
Holky ona Tea potratila, nějak mi to uteklo, vůbec o tom nevim :nevim:

to by mě taky zajímalo, jestli potratila nebo šla na potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
11.9.12 19:31

@Boudice23 Podle mě potratila, vždyť si mimčo nakonec chtěli nechat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.9.12 19:44

Jj určo potratila - měli přece nachystanej dětskej pokojík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
11.9.12 20:25

Potratila během prázdnin, zítra se vrací z Francie.

• Citovat
  • Upravit
46669
11.9.12 20:29
@MarkyM píše:
Holky ona Tea potratila, nějak mi to uteklo, vůbec o tom nevim :nevim:

Ono to tam totiž nebylo, a jak to bylo asi vyplyne až časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí