Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L-enny píše:
Taky sleduju pravidelně Ulici,ale na netu, protože v době vysílání uspávám syna. A na Ordinaci už jsem přestala od letošního září koukat, protože to je horší a horší…zlatá první řada, kdy se řešila gynekologie. Tohle už mě nebaví.
Mám to úplně stejně. Na ulici koukám ráno v 9:00 to se malej budí a já kojím tak přitom čučím
Na ordinaci nekoukám už dlooouho. Koukala jsem se na první řadu ordinačky, teď je to hnůj
Ale musim ulici vytknout novou herečku postavy Adriany - vůbec se mi k ní nehodí a nelíbí se mi. Stará Adriana byla simpatická.
@LadyAnnBH Jo jen hrozně nesympatická ale stará Adriana tuhle roli prý odmítla
asi jí to za tu časovou náročnost a prachy nestálo ![]()
@muffinka89
já myslím, že se stala docela slavnou modelkou, takže jezdí hodně do zahraničí a časově by natáčení nestíhala. A prachy za modeling taky asi má větší než za natáčení. Ale co já vim jak je to doopravdy ![]()
Nevíte někdo název nebo kdo zpívá tu písničku, jak seděli včera v coolně a ta Matějovo slečna kousek zazpívala, když jí hráli.
@Marcip píše:Říkala, že to je Ray Charles, to jsem zaslechla…
Nevíte někdo název nebo kdo zpívá tu písničku, jak seděli včera v coolně a ta Matějovo slečna kousek zazpívala, když jí hráli.
@LadyAnnBH píše:
@KPKristy![]()
![]()
minulá adriana byla kočka, ale tahle fakt ne
Mně se taky moc nelíbíla jako ženská, ale měla vyloženě čumák na tu roli. Kdežto tahle je prostě přemalovaná, obyčejná, hodí se spíš na roli uťáplice jakou zahrála v Prvním kroku
. Na intrikánku a fiflenu mi moc neštymuje a působí trapně…
Ženský co myslíte.. Kdo krade v pekárně ty peníze?? Já to vidím na Růžu a nevím proč, ale byla tam dneska nějaká divná ![]()
@Arnica taky si myslím, protože jak se dneska bavila s Niklovou, tak byla podezřelá, pořád zamyšlená a prostě jí to koukalo z očí ![]()