Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
18.10.12 19:48
@Dice píše:
Mě přijde že jim jde o ten dům, rozhodně to bude dost trpký pro Peška až mu to dojde :?
HOlky a poznali jste tu herečku co hraje Kláru??? Mě to došlo až nedávno že je to Mařenka z arabely :)

No, snad mu to vůbec dojde! Jsou to fakt ropuchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.10.12 20:16

Tak já jsem si vyhledala diskuzi Ulice, jestli někdo neví, co ta Adriana s mámou mají za lubem, jestli mi to uniklo a jak koukám, tak to tam asi teprve bude zmíněno…taky si myslím, že jde o barák, že ho snad budou chtít prodat, protože jinak mi přijde divné, co by chtěly…barák dostane jedna nebo druhá v dědictví stejnak ne? Tak si myslím, že ho potřebují dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
18.10.12 20:18

Spíš jim vadi, že Pešek má ženskou, z toho plyne připadné dědictvi formou závěti nebo jako manželka pokud by se vzali a to by se děvčata musela dělit, případně by o barák mohly přijit. No každopádně to bude ještě zajímavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
18.10.12 21:47

@L-enny Sice tohle je jen v telce ale když to vezmu v reálu určitě bych se z někým nepřestala bavit jen protože má šedý vlas nebo přibral :think: Důležité je jaký má člověk srdce

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
18.10.12 21:49

Jo jde jim o barák krávám. Čekají až Pešek zaklepe bačkorama a oni budou dětit :cert: Oni by ho snad kvůli tomu zabili

• Citovat
  • Upravit
L-enny
18.10.12 21:49
@muffinka89 píše:
@L-enny Sice tohle je jen v telce ale když to vezmu v reálu určitě bych se z někým nepřestala bavit jen protože má šedý vlas nebo přibral :think: Důležité je jaký má člověk srdce

však jo, já taky nepsala, že mi to vadí nebo tak. ;) Ba naopak, mě se to na Tee líbí. Proti šedivým vlasům nemám vůbec nic. A ani mi to nepříjde jako trapas…trapas je například flek na oblečení, když někam jdu, ale ne šedivé vlasy…

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
18.10.12 21:51

@L-enny Horší by bylo kdyby ty vlasy měla třeba mastné

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
18.10.12 21:51

@L-enny Horší by bylo kdyby ty vlasy měla třeba mastné

• Citovat
  • Upravit
2787
18.10.12 21:58

Ale ony nevěděly, že má přítelkyni než se s ním sešly po té dlouhé době ne? A navíc kontaktoval Pešek Adrianu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
21.10.12 00:07

@Dice jsem si říkala, že je mi nějaká povědomá… jen jsem nevěděla, kam s ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
23.10.12 19:22

To je zase doják s tou Libuškou :roll: Tak snad nebude nějaký průser, když odejde dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
23.10.12 20:34

Prosím vás, nevíte některá jak se jmenuje ta „hračka“ s kterou si pořád hraje Olda? Díky!!!

• Citovat
  • Upravit
6578
23.10.12 20:53
@L-enny píše:
Prosím vás, nevíte některá jak se jmenuje ta „hračka“ s kterou si pořád hraje Olda? Díky!!!

Nevím, ale už jsem nad tím taky uvažovala - dobrý dárek k vánocům, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.10.12 21:11

Presny nazev nevim, ale myslim, ze kdyz si zadas do vyhledavace herni konzole, tak by melo neco vyjet :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
23.10.12 22:14

@lovesmile přesně :) :) je ještě zjistit, kolik taková „sranda“ stojí… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!