Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dice píše:
Mě přijde že jim jde o ten dům, rozhodně to bude dost trpký pro Peška až mu to dojde
HOlky a poznali jste tu herečku co hraje Kláru??? Mě to došlo až nedávno že je to Mařenka z arabely
No, snad mu to vůbec dojde! Jsou to fakt ropuchy…
Tak já jsem si vyhledala diskuzi Ulice, jestli někdo neví, co ta Adriana s mámou mají za lubem, jestli mi to uniklo a jak koukám, tak to tam asi teprve bude zmíněno…taky si myslím, že jde o barák, že ho snad budou chtít prodat, protože jinak mi přijde divné, co by chtěly…barák dostane jedna nebo druhá v dědictví stejnak ne? Tak si myslím, že ho potřebují dřív…
Spíš jim vadi, že Pešek má ženskou, z toho plyne připadné dědictvi formou závěti nebo jako manželka pokud by se vzali a to by se děvčata musela dělit, případně by o barák mohly přijit. No každopádně to bude ještě zajímavé ![]()
@L-enny Sice tohle je jen v telce ale když to vezmu v reálu určitě bych se z někým nepřestala bavit jen protože má šedý vlas nebo přibral
Důležité je jaký má člověk srdce
Jo jde jim o barák krávám. Čekají až Pešek zaklepe bačkorama a oni budou dětit
Oni by ho snad kvůli tomu zabili
@muffinka89 píše:
@L-enny Sice tohle je jen v telce ale když to vezmu v reálu určitě bych se z někým nepřestala bavit jen protože má šedý vlas nebo přibralDůležité je jaký má člověk srdce
však jo, já taky nepsala, že mi to vadí nebo tak.
Ba naopak, mě se to na Tee líbí. Proti šedivým vlasům nemám vůbec nic. A ani mi to nepříjde jako trapas…trapas je například flek na oblečení, když někam jdu, ale ne šedivé vlasy…
Ale ony nevěděly, že má přítelkyni než se s ním sešly po té dlouhé době ne? A navíc kontaktoval Pešek Adrianu ne?
@Dice jsem si říkala, že je mi nějaká povědomá… jen jsem nevěděla, kam s ní ![]()
To je zase doják s tou Libuškou
Tak snad nebude nějaký průser, když odejde dřív…
Prosím vás, nevíte některá jak se jmenuje ta „hračka“ s kterou si pořád hraje Olda? Díky!!!
@L-enny píše:
Prosím vás, nevíte některá jak se jmenuje ta „hračka“ s kterou si pořád hraje Olda? Díky!!!
Nevím, ale už jsem nad tím taky uvažovala - dobrý dárek k vánocům, co? ![]()
Presny nazev nevim, ale myslim, ze kdyz si zadas do vyhledavace herni konzole, tak by melo neco vyjet
![]()