Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Myslíš, že si natluče na té motorce?
nn ale je tlačenej admirálem do něčeho co nechce ![]()
No netvářil se na to společné bydlení. S tou motorkou mě to napadlo hned, aby si něco neudělal.
Holky, a co vlastně dělá ten admirál a Bětka? co má za firmu? jestli to nebude taky nějaká kulišárna ![]()
každopádně si myslím, že se Matěj spálí
a já jim tak fandila
@Lenka512 s kým??
to si nemyslím! Jako v reálu nebo v seriálu? ![]()
A co si myslíte, jak to bude mezi Theou a Štěpánem? Mě by to bylo líto, kdyby byl mezi nima konec.
@Marcip píše:
A co si myslíte, jak to bude mezi Theou a Štěpánem? Mě by to bylo líto, kdyby byl mezi nima konec.
Mně taky…ale už jsou „dlouho“ spolu, tak to asi musí být zase o něco zajímavější…ale taky mi to vadí, že by zrovna oni měli mít nějaký problém…
Štěpán je tragéd. Takhle se na mě chlap pořád vymračovat, tak ho pošlu někam… ![]()
Hele a co myslíte, že je s Růžou? Příští tejden se to tam má řešit, že zmizela nebo co ![]()
@Hesovi píše:
@Lenka512 s kým??to si nemyslím! Jako v reálu nebo v seriálu?
myslím v reálu…podívej se na ní z boku…to je jak těhotenský břicho.. ![]()
@Lenka512 píše:
myslím v reálu…podívej se na ní z boku…to je jak těhotenský břicho..
To bude mít s té svojí svíčkové:-)
@boball píše:
To bude mít s té svojí svíčkové:-)
to asi jo…teď koukám kolik už jí vlastně je…ale vypadá dobře, až na tu tloušťku.. ![]()
Holky mě by zajímalo za jak dlouho se přijde na to že krade Růža..
já jsem to řikala hned od začátku že to bude ona.. a jak nesla Aničce ty buchty, tak to bylo jasný, má černý svědomí baba jedna, že tam Anča skončila kvůli ní.. 
No na tu Libušku jsem zvědavá, přála bych jí aby byla v pohodě, ale zítra to asi bude zajímavý jak se jí klepali v ukázce ty ruce.. Ale absťák už by po také době mít neměla ne??
Doufám že to zmákne..
Už mě pěkně začíná štvát Tea, přijde mi poslední dobou chytrá jak rádio, všechno ví nejlíp a chová se jak kdyby jí bylo 40 let..