Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
A sakra Max asi odjede bez Zuzany, vrátí se nebo ne…
No, jaem si říkala, že se něco musí stát… ![]()
Ja myslim, ze sli nekam, bylo to naproti kramku Nyklovy
a sli ke Zuzane domu
![]()
Neviděla bych to černě, Max pořád odbíhá do Francie, cítí se tam prostě víc doma. Myslím, že se zas třeba za 14 dní vrátí. A Zuzana tam může příště zajet s ním - na dovču
Tuhle zápletku bych fakt moc černě neviděla ![]()
@Machalka píše:
Neviděla bych to černě, Max pořád odbíhá do Francie, cítí se tam prostě víc doma. Myslím, že se zas třeba za 14 dní vrátí. A Zuzana tam může příště zajet s ním - na dovčuTuhle zápletku bych fakt moc černě neviděla
Kéž by!
Taky vás nebaví pořád sledovat nějaký tagédie a výchylky? Já budu klidně koukat na naprosto obyčejný příběhy…
No já mam strach že už se nevrátí. Snad máš pravdu, ale podle ukázek to tak nevypadalo, no uvidíme ![]()
Ani snoubenka ve Francii nezabrání jeho vzplanutí…Vtipný a šarmantní elegán vyrůstal ve Francii s matkou a otčímem.
Tak tohle je věta, která na stránkách ulice uvádí povídání o Maxovi ![]()
počkej, jako že ve Francii někoho má? To mi k němu nesedí hernajs ![]()
@pvmr píše:
@MarkyM @KPKristy ale s ní se nějak pohádal, nebo dokonce rozešel, ne?
To doufám! Další tragédii nesnesu
![]()
@KPKristy píše:
Ani snoubenka ve Francii nezabrání jeho vzplanutí…Vtipný a šarmantní elegán vyrůstal ve Francii s matkou a otčímem.Tak tohle je věta, která na stránkách ulice uvádí povídání o Maxovi
holky neblázněte, v Ulici několikrát Max probíral s Theou a Libuškou a pak i Zuzanou, že mu ta jeho snoubenka zlomila srdce, takže to beru, že to je mezi něma uzavřené…no a teď se loučili tak, že se Max zase vrátí. Berou, že problém to bude v budoucnosti, tak já si myslím, že Zuzana si to nakonec rozmyslí…
@pvmr píše:
@MarkyM @KPKristy ale s ní se nějak pohádal, nebo dokonce rozešel, ne?
měl tam „Klér“, ale rozešli se páč mu zahýbala. Dneskaj teda pěkně blbý konec
![]()