Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tereza má hroznou roli, to same Lenka a Thea. Ty maji vzdy pravdu a totalni moralistky ![]()
@Marcip píše:
Ale ze začátku se to Matějovi libilojinak by jí od sebe hned odtáhl
Ahoj holky ono se mu to fakt nakonec líbilo a půjde po Kristýně, mě trefí ![]()
Hlavně si zase nemysleme že Adriana něco vykecá. Jenom se nás snaží nažhavit ![]()
@Hesovi píše:
Hlavně si zase nemysleme že Adriana něco vykecá. Jenom se nás snaží nažhavit
Taky mě to napadlo. A i kdyby, tak jí Pešek neuvěří, protože je pod vlivem. Takže zase nic…
@Hesovi píše:
Hlavně si zase nemysleme že Adriana něco vykecá. Jenom se nás snaží nažhavit
Hm…to je fakt. Škoda no ![]()
Mrkáte? Už to s Peškem asi nabere obrátky, co?
A je moc dojemný, jak se Hejlová stará o toho sígra. Jen doufám, že se jí neodvděčí nějakým hnusem… Jo a teda čerstvě upečená sekaná se krájí docela jinak, tahle už byla studená jako psí čumák ![]()
No taky doufám že jí Hložánek nic neudělá, ale vypadá to že je fakt vděčnej, zatim. Peška je mi líto… ![]()
A s tou sekanou máš kristy pravdu taky mě to napadlo ![]()
No, jak to ta Lenka hudlala, takhle ji krájím, když se vyndá z lednice ![]()
Dneska jsem neviděla
Taťka mi včera večer volal jestli ho zítra povozím po obchodech, že mu přišli kamarádi tak to trošku protáhnou
Tak jsem celý den řídila. Tak co se dneska stalo? Vykecala Adriana něco? ![]()
@Hesovi píše:
Dneska jsem nevidělaTaťka mi včera večer volal jestli ho zítra povozím po obchodech, že mu přišli kamarádi tak to trošku protáhnou
Tak jsem celý den řídila. Tak co se dneska stalo? Vykecala Adriana něco?
Vykecala, že mámě jde jen o barák a ať si děda nemyslí, že má bůhvíjaký zájem o něj. Pešek se z toto zasekl, nemluvil s nima, ale myslím, že to s ním zase skoulí. Ona byla totiž nalitá nebo nafetovaná, tak to podle mě svedou na to…