Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
18.12.12 13:04

@Alčák1 No Lenka taky :jazyk: Mě úplně vytáčí, jak špulí ty pysky, když mluví. Vypadá jak žába :lol: :cert: A Tereza jak zdrbala jednou Vojtu, že řekl rodičům, že se mu ku*vila jinde a že jí teď kvůli tomu nemají rádi 8o To jako čekala, že jí to projde jen tak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.12.12 13:57

Holky, já když tak nad tím přemýšlím, tak mi tam snad na každé postavě něco vadí…Simona, jak se může z Markéty s prominutím po*rat, jak je až moc hodná, teda blbá. Anička, ta je zas moc dokonalá, všimly jste si, že pokaždé, když je scéna od nich z bytu, že Anča štopuje ponožky, nebo utírá prach atd? Emu mají pěkně rozmazlenou. O Tereze a Lence už tu bylo napsáno dost :) Matěj s Bětkou se zas furt muchlujou, no já bych s nima nikam teda nešla! sedět a pozorovat, jak se pořád oblizují…no, o Lídě snad nemá cenu ani psát, ta je blbá, protivná, naivní a nesamostatná až hanba. hhhm, a teď už mě v rychlosti nikdo nenapadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je zajímavé, že to jsou jenom ženské :nevim: no a Jitka taky mívá své okamžiky haha
proč já se na to ještě dívám??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.12 14:00

Tak Ema mi taky jde na nervy. Adoptovali ji v asi třech letech, ale ona se od té doby chová pořád stejně. Náš Ondra je ve třech letech mnohem chytřejší a důvtipnější, než ona teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
18.12.12 14:24

@Spenata

Ty jo zajímavý úhel pohledu, ale jako je to pravda no…ale stejně si to večer bez ulice neumim představit :lol: mam ty lidi svym způsobem asi ráda no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
18.12.12 14:30

Teda holky, vy jste se ale rozjely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
18.12.12 14:30

No, já mám vždycky takové období, kdy to hltám a pak zase potřebuju chvilku pauzu, ale teď už docela dloooouho koukám a těším se, až bude půl 7, zapnu telku, uvařím si kafe a hodím nohy na stůl :) no a jsem asi magor, protože i když mi tam vadí tolik věcí (asi nevadí zas tak moc haha), tak si to často pouštím i ráno jako zvukovou kulisu k ulízení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.12.12 11:35

Ta nova Adriana mi nesedi, Kadlckova byla spravna pizda, tahle je jen parodie na fiflenu :)

• Citovat
  • Upravit
46669
19.12.12 12:26
@ncc1701 píše:
Ta nova Adriana mi nesedi, Kadlckova byla spravna pizda, tahle je jen parodie na fiflenu :)

Trapně hraje, blbě vypadá a vůbec je to hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.12.12 12:34
@KPKristy píše:
Trapně hraje, blbě vypadá a vůbec je to hrůza :roll:

To jo, ma strasne ostry rysy v obliceji.

• Citovat
  • Upravit
46669
19.12.12 12:38
@ncc1701 píše:
To jo, ma strasne ostry rysy v obliceji.

Má velký uši, žádný horní ret a čumí zespoda. Nemám ve zvyku kritizovat lidi pro jejich vzhled, ale kombinace tohoto plus ta role, to je šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.12.12 12:59

A Adriana mi zrovna nevadí :D vzhledově ani tím, jak hraje, připadá mi vtipná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
19.12.12 14:18
@Spenata píše:
Holky, já když tak nad tím přemýšlím, tak mi tam snad na každé postavě něco vadí…Simona, jak se může z Markéty s prominutím po*rat, jak je až moc hodná, teda blbá. Anička, ta je zas moc dokonalá, všimly jste si, že pokaždé, když je scéna od nich z bytu, že Anča štopuje ponožky, nebo utírá prach atd? Emu mají pěkně rozmazlenou. O Tereze a Lence už tu bylo napsáno dost :) Matěj s Bětkou se zas furt muchlujou, no já bych s nima nikam teda nešla! sedět a pozorovat, jak se pořád oblizují…no, o Lídě snad nemá cenu ani psát, ta je blbá, protivná, naivní a nesamostatná až hanba. hhhm, a teď už mě v rychlosti nikdo nenapadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je zajímavé, že to jsou jenom ženské :nevim: no a Jitka taky mívá své okamžiky haha
proč já se na to ještě dívám??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně jak říkáš :mrgreen: Já taky nechápu, proč na to ještě koukám, ale jak je půl sedmé, tak honééééém, Ulice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
19.12.12 14:56

Poslední dobou mi začíná vadit i Pešek, jak je blbě najivní až mi je ho někdy líto jak s ním ty dvě škeble zametají :( kdo si drží postavení je Hejlová, to je prostě paní na úrovni. Simona je praštěný trdlo ani se nedivím, že nemá děti, někdy mi sama připadá jak spratek :? ale ještě že je tam Niklová a LUmír alespoň se člověk zasměje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
19.12.12 15:50

Máš pravdu z Peška udělali scénaristi až moc velkého naivku, co se týče ‚jeho holek‘, vůbec se to k jeho roli nehodí…
a Hejlovka je v pohodě :) jak říkáš, dáma na úrovni
pak je dobrá ještě Boženka :D nějak si nemůžu pomoct, ale připadá mi, jako by ta paní herečka neuměla moc hrát, nebo aspoň tady působí tak nějak nevěrohodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.12.12 16:10

Holky víte kdo mě ještě napadl jako nový pár? Jarda a markéta :lol: :lol: :lol: :lol:, to jsem vymyslela při dnešním vaření oběda :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí