Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 No Lenka taky
Mě úplně vytáčí, jak špulí ty pysky, když mluví. Vypadá jak žába
A Tereza jak zdrbala jednou Vojtu, že řekl rodičům, že se mu ku*vila jinde a že jí teď kvůli tomu nemají rádi
To jako čekala, že jí to projde jen tak? ![]()
Holky, já když tak nad tím přemýšlím, tak mi tam snad na každé postavě něco vadí…Simona, jak se může z Markéty s prominutím po*rat, jak je až moc hodná, teda blbá. Anička, ta je zas moc dokonalá, všimly jste si, že pokaždé, když je scéna od nich z bytu, že Anča štopuje ponožky, nebo utírá prach atd? Emu mají pěkně rozmazlenou. O Tereze a Lence už tu bylo napsáno dost
Matěj s Bětkou se zas furt muchlujou, no já bych s nima nikam teda nešla! sedět a pozorovat, jak se pořád oblizují…no, o Lídě snad nemá cenu ani psát, ta je blbá, protivná, naivní a nesamostatná až hanba. hhhm, a teď už mě v rychlosti nikdo nenapadá
je zajímavé, že to jsou jenom ženské
no a Jitka taky mívá své okamžiky haha
proč já se na to ještě dívám???
![]()
Tak Ema mi taky jde na nervy. Adoptovali ji v asi třech letech, ale ona se od té doby chová pořád stejně. Náš Ondra je ve třech letech mnohem chytřejší a důvtipnější, než ona teď ![]()
Ty jo zajímavý úhel pohledu, ale jako je to pravda no…ale stejně si to večer bez ulice neumim představit
mam ty lidi svym způsobem asi ráda no ![]()
No, já mám vždycky takové období, kdy to hltám a pak zase potřebuju chvilku pauzu, ale teď už docela dloooouho koukám a těším se, až bude půl 7, zapnu telku, uvařím si kafe a hodím nohy na stůl
no a jsem asi magor, protože i když mi tam vadí tolik věcí (asi nevadí zas tak moc haha), tak si to často pouštím i ráno jako zvukovou kulisu k ulízení
![]()
Ta nova Adriana mi nesedi, Kadlckova byla spravna pizda, tahle je jen parodie na fiflenu ![]()
@ncc1701 píše:
Ta nova Adriana mi nesedi, Kadlckova byla spravna pizda, tahle je jen parodie na fiflenu
Trapně hraje, blbě vypadá a vůbec je to hrůza ![]()
@KPKristy píše:
Trapně hraje, blbě vypadá a vůbec je to hrůza
To jo, ma strasne ostry rysy v obliceji.
@ncc1701 píše:
To jo, ma strasne ostry rysy v obliceji.
Má velký uši, žádný horní ret a čumí zespoda. Nemám ve zvyku kritizovat lidi pro jejich vzhled, ale kombinace tohoto plus ta role, to je šílený…
A Adriana mi zrovna nevadí
vzhledově ani tím, jak hraje, připadá mi vtipná… ![]()
@Spenata píše:
Holky, já když tak nad tím přemýšlím, tak mi tam snad na každé postavě něco vadí…Simona, jak se může z Markéty s prominutím po*rat, jak je až moc hodná, teda blbá. Anička, ta je zas moc dokonalá, všimly jste si, že pokaždé, když je scéna od nich z bytu, že Anča štopuje ponožky, nebo utírá prach atd? Emu mají pěkně rozmazlenou. O Tereze a Lence už tu bylo napsáno dostMatěj s Bětkou se zas furt muchlujou, no já bych s nima nikam teda nešla! sedět a pozorovat, jak se pořád oblizují…no, o Lídě snad nemá cenu ani psát, ta je blbá, protivná, naivní a nesamostatná až hanba. hhhm, a teď už mě v rychlosti nikdo nenapadá
![]()
![]()
je zajímavé, že to jsou jenom ženské
no a Jitka taky mívá své okamžiky haha
proč já se na to ještě dívám???![]()
![]()
Přesně jak říkáš
Já taky nechápu, proč na to ještě koukám, ale jak je půl sedmé, tak honééééém, Ulice ![]()
Poslední dobou mi začíná vadit i Pešek, jak je blbě najivní až mi je ho někdy líto jak s ním ty dvě škeble zametají
kdo si drží postavení je Hejlová, to je prostě paní na úrovni. Simona je praštěný trdlo ani se nedivím, že nemá děti, někdy mi sama připadá jak spratek
ale ještě že je tam Niklová a LUmír alespoň se člověk zasměje ![]()
Máš pravdu z Peška udělali scénaristi až moc velkého naivku, co se týče ‚jeho holek‘, vůbec se to k jeho roli nehodí…
a Hejlovka je v pohodě
jak říkáš, dáma na úrovni
pak je dobrá ještě Boženka
nějak si nemůžu pomoct, ale připadá mi, jako by ta paní herečka neuměla moc hrát, nebo aspoň tady působí tak nějak nevěrohodně ![]()
Holky víte kdo mě ještě napadl jako nový pár? Jarda a markéta
, to jsem vymyslela při dnešním vaření oběda
![]()