Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
20.12.12 06:27
@Machalka píše:
Holky a jak se vám líbí Ševčíková jako Klára? Jsem teď v Gymplu zahlídla Sabinu Královou, která ji hrála předtím, a to je furt ještě kočka. Když tu Ševčíkovou zabírají zblízka, vypadá jak šedesátiletá babka :roll: Vrásčitej ksicht, podivnej make-up, no z fleku by mohla hrát Adrianinu babičku :mrgreen: Nemám ráda nahrazování postav jinejma hercama, pak se neubráním srovnávání no :twisted:

No, kdyby jí sloupli umělý řasy, tak na ní není ani prd…

A jestli Hložánek sbalí Adrianu, to bude dvojka :roll:. Když se konečně dává do kupy a přestane bejt drzej parchant, tak si nabrnkne takovou důru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.12.12 08:13

@Alčák1 Jj hrála Marušku v Arabele. Mně právě taky připadne v tom ksichtě děsná.

Však mrkněte, až ji příště budou zas zabírat zblízka - když špulí pusu nebo i kolem očí - úplný brázdy (nízkýho tlaku :mrgreen: ).
Hložánek + Adriana = společný bydlení - není špatnej nápad :mrgreen: Jenže on je pro ni mladej… je mu 16 nebo 17? A jí je tak 21, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
20.12.12 08:22

Třeba by začala sekat latinu Adriana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.12 08:40

@Machalka to je pravda, že je mladej, toho by asi nechtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
20.12.12 08:40

To nehrozí, ta jde po prachách a Hložánek nemá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.12 08:42
@MarkyM píše:

On ji beztak bude uhánět a ona ho bude odhánět tím svým čuměním zespodu a pohrdavě zdvihnutým koutkem pusy. Šílenej výraz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.12 08:42
@MarkyM píše:

mladej ještě ne, ale tatínek jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
20.12.12 08:45

No uvidíme jak to dopadne, no to je fakt že starej prachy má… :nevim: Ulice bude asi i mezi svátkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
20.12.12 09:45

Maciuchova mi prijde jako dama a uprimne, rada bych si nektery gesta vzala za sve :jazyk:
predchozi klaru si taky nepamatuju, ale tahle se mi teda v obliceji libi a hlavne ty rasy. kvuli ni jsem zacala premyslet o prodlouzeni :mrgreen:
jinak jarda je k sezrani :* stejnej smysl pro humor má manžel, tak někdy tu ulici prožíváme doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.12 10:06

@ivulineček, prosím tě, podle mě má ty řasy úplně obyčejně nalepený a dokonce vcelku. A dělá jí to ještě starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.12.12 10:22

Tak, že by Adriana sbalila Hložánka seniora :?: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
20.12.12 10:51

Ja kdyz si nalepim rasy, tak nemuzu jit mezi lidi, ale mozna proto je tak moc namalovana, aby to tak nebylo do oci :think:
adriana a hlozanek senior? ta je tak blba, ze by si ani nevsimla, ze si ji vydrzuje jen na sex. ale vcera chtela brachy od peska, tak proc si je nezaslouzit jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.12 11:53

@ivulineček, no jasně, řasy nemůžeš mít nalepené jen tak samotné. Pokud mluvíme o těch v jednom kuse. Je potřeba udělat černou linku a k černé lince samozřejmě korespondující líčení, aby se to netřískalo. To znamená, že ona musí být zmalovaná. A kdyby nebyla a neměla ani ty řasy, tak by vypadala jako stařena tuplem. Je děsně vrásčitá na to, že její 43…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.12.12 12:05

Mě by se líbila Markéta s Edím… Hodí se k sobě :lol: Rozhodně nevěřím, že by po Markétě jel Jarda Hejlů - vždyť má před svatbou s tou krávou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.12.12 12:21
@Druby píše:
Mě by se líbila Markéta s Edím… Hodí se k sobě :lol: Rozhodně nevěřím, že by po Markétě jel Jarda Hejlů - vždyť má před svatbou s tou krávou :poblion:

Taky tomu nevěřím, jen to byl výplod mé fantazie při vaření oběda :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky