Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barca.hrosik píše:
ona se vyspi s generalem:-)
Spíš, jestli to nebude Matěje táta ![]()
@boball píše:
Spíš, jestli to nebude Matěje táta
@PetaP píše:viděla jsi ten dnešní díl?
Neviděla, omlouvám, se pokud jsem už mimo ![]()
@boball tak kapánek mimo - Kristýna se muchlala s Bětčiným tátou u nich na gauči
Ojoj, jednou člověk vynechá, měla jsem návštěvu. Jinak mi přišlo, že si nějak mlsně prohlížela Matesovo tátu, nakonec, zápletka ještě může vygradovat
Díky za info.
Jenom nevím, proč to tu Bětku tak strašně vzalo. Chápu to první překvapení, ale její otec žije přece sám, určitě měl někdy přítelkyně.
@vokishka spíš si myslím že jí to vzalo kvůli tomu že je Kristýna mladá a on,,starý,, ![]()
@vokishka píše:
Jenom nevím, proč to tu Bětku tak strašně vzalo. Chápu to první překvapení, ale její otec žije přece sám, určitě měl někdy přítelkyně.
No, co si budeme povídat. Kdybys načapala svého tátu s tvou kamarádkou, asi bys taky nejásala, ne? ![]()
Asi jo, chápu taky, že musí mít o čem hrát, kdyby si všichni „padli do náruče“, tak by za chvíli neměli co vysílat. Spíš bude zajímavé, jak to dopadne s Emou, manžel vůbec nemohl pochopit, že když je dítě v pěstounské péči, tak matka může mluvit do toho, co bude s dítětem. Podle něj prostě když se o ni starají, tak rozhodují, matka nemá do toho co mluvit. Navíc když se tak nad tím zamyslím, pokud jsou oba jen v pěstounské péči, tak by na ně taky měli brát příspěvek. O tom se nemluvilo, když vyhořeli, jen že nemají vůbec žádný příjem. Ale jsem zvědavá, jak to pojali.
@MarkyM To by ji nemohla matka chtít zpět, ne? Pochybuju, že by se tak běžně dala rušit adopce. Taky by asi nechodil kurátor. Ale nejsem si tím jistá, možná je fakt v adopci.
Taky jsem si myslela, že je Emma adoptovaná, nebo scénáristé spoléhají na zapomětlivost televizních diváků : ) -
Dívala jsem se na stránky ulice a tam je pořád jako Toužimská. Při adopci by se asi změnilo i jméno nebo ne?
@vokishka píše:
Dívala jsem se na stránky ulice a tam je pořád jako Toužimská. Při adopci by se asi změnilo i jméno nebo ne?
Myslím, že je adoptovaná. Na stránkách Ulice jsou nějaký starý informace. Nemyslím tohle zrovna, ale je tam spousta lidí, co už tam nehrajou a naopak některé nové jsem tam nenašla ![]()