Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy, přeji vám všem a vašim drahým rodinám krásné Vánoce a šťastný Nový rok. Zde si můžete poslechnout naše Vánoční přání Hesáci
@KPKristy píše:
Nechápu, co se může stát, aby ožralá matka vezla dítě. Snad jen, kdyby mu visel život na vlásku a ona ho vezla do nemocnice. Ale pochybuju, že tohle byl ten případ…
Tak snad ani tohle neni omluva, kdyby diteti visel zivot na vlasku, tak je tady rychla…
@monatkaa píše:
Tak snad ani tohle neni omluva, kdyby diteti visel zivot na vlasku, tak je tady rychla…
No jasně, to jo. Tak někoho by třeba napadlo dojet autem. Je to ale hrozný, čeho jsou lidi dneska schopný. Vědomě ohrozí vlastní dítě ![]()
Co myslíte, bude Libuška zase chlastat? Normálně mě včera napadlo, že Líba to dá dohromady s doktorem Seidlem ![]()
@Druby píše:..mě taky
Co myslíte, bude Libuška zase chlastat? Normálně mě včera napadlo, že Líba to dá dohromady s doktorem Seidlem
Ahoj, taky mi to tak přišlo, že ty dva by to mohli dát klidně dohromady. Snad Libuška se zase nerozchlastá, byla by to škoda ![]()
@Alik.htm píše:
Ahoj, taky mi to tak přišlo, že ty dva by to mohli dát klidně dohromady. Snad Libuška se zase nerozchlastá, byla by to škoda
Seidl by byl pro ni záchrana, takovou berličku by potřebovala, jinak do toho spadne zase ![]()
@vitecek doufám, že to dají dokupy:) Oba dva mám v tom seriálu ráda!! Libuška je chudák!! Eliáše by měli zavřít! Svini jednu! Vždycky chytám nerva jak ho vidím!! Chudák herec ![]()
@Druby píše:
Co myslíte, bude Libuška zase chlastat? Normálně mě včera napadlo, že Líba to dá dohromady s doktorem Seidlem
Jéé mě to napadlo taky. ![]()
Neviděla jsem přes Vánoce nic…jak to proběhlo s Eliášem?
Děkuji ![]()
@Lenka512 já taky nic neviděla, nic nevím
ale podle ukázek to praskne s tou Kristýnou ![]()
@pvmr píše:
@Lenka512 já taky nic neviděla, nic nevímale podle ukázek to praskne s tou Kristýnou
ona se vyspi s generalem:-)
@barca.hrosik já myslela že to praskne s tím Matějem… to jsem asi přišla o hodně přes ty svátky ![]()