Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.12.12 18:14
@zasemamina píše:
Holky, nechci být za nějakého hnidopicha, ale nevíte jak dlouho Lída chodila s Honzou než se vzali? Bylo to tam vůbec? V jednom díle před Vánoci, Lída říkala Honzovi že si váží když šel s Oldou pro Jitku, když ji obtěžoval Kukačka. Ale před pár okamžiky mi došlo, že než byla svatba přišel Olda domů z hospody a básnil o chlapíkovi se kterým byli jeho bývalé manželky oslavit že se ožení znovu. A druhý den zjistil, kdo to je.
Tak nevím, nešťourám moc :mrgreen:?

Nevím, jak dlouho, ale chvíli spolu chodili. Lída to tehdy nechtěla ventilovat, protože je starší, stokrát rozvedený a ještě její profesor :lol:

To koukám, kolik je „antizachovek“! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.12.12 19:03
@Bublana píše:
Holky, prosím, a spali teda spolu nebo ne? A oni je přitom načapali? Takový důležitý a já to prošvihnu :roll: :mrgreen:
Jo a Zach, ten mě chtít, tak mě má :* :mrgreen: :mrgreen:

Byla vidět Zachova holá pr.del mezi Kristýninimi stehny :mrgreen:
V době kdy se vysílala Redakce bych s ním taky ráda trávila společné chvíle :oops: ale s těmi vousy… :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
28.12.12 19:27

Holky já to od poslední reklamy neviděla (syn vylezl z vany a pustila se pohádka na dobrou noc), stalo se něco zajímavýho ještě? Naposled jsem viděla jak Adriana naštvaně odešla s litrem od Peška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.12.12 19:54

Mněla jsem návštěvu, tak jsem jen zaregistrovala jak se u Seidlů rozbalovali dárky s Adámkem a u pak u Lišků. Franta dones Emě ten snowboard od Viky. Anička s Bedřichem že to musí jejím rodičům uhradit, aˇt na ně sežene číslo. Franta odpověděl, že na té chatě budou s Viky rodinou tak to můžou vyřešit tam. Anička si uvědomila, že Franta ji už fakt nepotřebuje a bojí se že to jsou jejich poslední společné hory. I proto že se o Emu zajímá biomatka. Bude to mimochodem Vanda Hybnerová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
28.12.12 20:14

@zasemamina biomatka je super pojmenování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.12.12 21:31
@ivulineček píše:
Admirál nabídne Kristýně bydlení. Ta holka se mi zezačátku líbila v obličeji, když ji Matěj naháněl, ale poslední dobou mi už není ani sympatická a ještě mi spí se Zachem :cert: :cert: :lol:

Jak jako tobě :cert: :cert: :lol:

No už se těším na 7. ledna, jsem zvědavá, jak se to vyvine. Podle toho, jak se Seidl nadšeně s Líbou vítal, by z toho mohlo něco bejt… A Kristýna s Pavlem taky budou spolu, Hynek s Gábinou se budou štěkat, no zas bude v Ulici živo. Ještě by se mohla vrátit Světlana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.12.12 21:54
@Hesovi píše:
@zasemamina biomatka je super pojmenování :mrgreen:

kdysi sem to zaslechla, prvně sem myslela na eko ale byla to biologická matka :)

@Machalka píše:
Hynek s Gábinou se budou štěkat, no zas bude v Ulici živo.

Gábina vypadala nalitá, snad nebude v Ulici další alkoholička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.12.12 18:17

Tak teď jsem úplně mimo. Kdo je Hynek s Gábinou? Ukázky jsem neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
29.12.12 18:21
@Druby píše:
Tak teď jsem úplně mimo. Kdo je Hynek s Gábinou? Ukázky jsem neviděla

Gábina je spolužačka Terezy a Matěje ještě z gymplu. A tam se zamilovala do svého učitele Hynka a pak spolu měli dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 18:22

Hynek byl učitel tělocviku na gymplu a Gábina jeho žačka. Otěhotněla s ním a teď spolu žijí mají cca 3letého kluka ;) Hynek odešel kvůli poměru se žákyní ze školy a dělá trenéra ve fitku u Oldy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.12.12 18:25

Aha no jó teď mi to došlo… Gábina Pumrová dcera Mastného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
29.12.12 23:09

Tak jsem někde vyčetla, že Lenku s Jardou čeká velká zkouška. Monika se nám zamiluje, bohužel nepsali do koho :?: Nyklová bude hledat Lumírkovi náhradu za Světlanu :mrgreen: Zdá se mi, že jedna ulice za večer je málo sakra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.12.12 23:16

Kdy jste videly Gabinu s Hynkem?

• Citovat
  • Upravit
957
29.12.12 23:18
@ncc1701 píše:

To bude v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.12.12 23:20
@ncc1701 píše:

byli v ukazkách na příští díly od 7.1.
kurňa celý týden bez Ulice…musím přiznat, že už mě pomalu přestávala bavit, ale vypadá to, že scénaristi se to chystají trochu rozhýbat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí