Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pvmr píše:
Mě se včera nejvíc líbil Seidl s tím gulášem![]()
zrovna teď koukám na opakování a Seidl byl roztomilý ![]()
@PetaP hmm, to je škoda
tak se hold budeme muset nechat překvapit ![]()
@PetaP nevím, nevím
jen malinko nechápu že se vrátili do ulice zrovna ti dva (vlastně tři)
![]()
No, že měli Liškovi počítat s tím, že by jim Emu vzali… Pochybuji, že nějaký pěstoun s tímto počítá. A když, tak si to do poslední chvíle nepřipouští. Myslím, že ať pěstoun nebo adoptivní rodič, každý k dítěti přilne jako k vlastnímu ![]()
@pvmr píše:
@PetaP nevím, nevímjen malinko nechápu že se vrátili do ulice zrovna ti dva (vlastně tři)
![]()
no protože se něco stane ![]()
@KPKristy píše:
No, že měli Liškovi počítat s tím, že by jim Emu vzali… Pochybuji, že nějaký pěstoun s tímto počítá. A když, tak si to do poslední chvíle nepřipouští. Myslím, že ať pěstoun nebo adoptivní rodič, každý k dítěti přilne jako k vlastnímu
no, na to jsem chtěla reagovat.. kdo má jednou dítě v PP několik let, tak už prostě nepočítá s tím, že by mu ho biomatka chtěla vzít.. To dítě už je prostě „jejich“ ![]()
@pvmr píše:
@PetaP a odkud víš že se něco stane??
Tak jinak by je tam asi nevraceli, zase takové hvězdy nejsou
![]()
@KPKristy píše:
Tak jinak by je tam asi nevraceli, zase takové hvězdy nejsou![]()
právě..
S tou Emou, je mi to moc líto, to jsou ty naše zákony, vím že každý pěstoun by měl jít do toho s tím, že kdykoli se biomatka může ozvat, je to ale nespravedlivé - možná něco jiného by bylo kdyby dítě k nim cestu nenašlo, ale takhle, když jsou všichni šťastní ![]()
@pvmr no já si hlavně myslím, že by měla mít rozum ta biomatka. Pokud by moje dítě bylo šťastné a já před tím seděla ve vězení nebo neměla práci a bydlení… asi bych přihlížela k tomu, co tomu dítěti můžu nabídnout za život já a co mu nabízí náhradní rodina
¨naštěstí v takové situaci nejsem a miláček je jen můj
jinak myslíte, že to dá Libuška se Saidlem opravdu dohromady???
@pvmr píše:
S tou Emou, je mi to moc líto, to jsou ty naše zákony, vím že každý pěstoun by měl jít do toho s tím, že kdykoli se biomatka může ozvat, je to ale nespravedlivé - možná něco jiného by bylo kdyby dítě k nim cestu nenašlo, ale takhle, když jsou všichni šťastní
no právě, uvidíme, jak se to vyvrbí.. třeba Ema nezvládá „v civilu“ školu, nebo bude točit něco jiného, tak v Ulici končí no..