Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
8.1.13 20:35

Tak to je jasné, Mirek řekne Liškovým, že mluvil s matkou a oni mu za to vynadají, že ji zbytečně provokuje, trochu se poštěkají a do toho tam vejde Ema a všechno uslyší a budou jí muset říct, co se děje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.13 20:42
@Spenata píše:
Tak to je jasné, Mirek řekne Liškovým, že mluvil s matkou a oni mu za to vynadají, že ji zbytečně provokuje, trochu se poštěkají a do toho tam vejde Ema a všechno uslyší a budou jí muset říct, co se děje ;)

No, to je mi jasný, ale spíš si myslím, že tím, že Ema vejde, to skončí a vysvětlovat se to bude zase bůhví kdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.1.13 20:45

No, to jo, to máš pravdu, přece jenom nás musí držet napjatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
8.1.13 21:00

Jojo ale takhle napínavé to udělají až v pátek, at je do pondělka na co čekat :-(
Holky jak se u vás, třeba v okolí říká Šimonovi? Ten Šíma je dost děsný :-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
8.1.13 21:06

Ahoj holky, se přidám :) Ulici sleduji už od začátku a vždy nedočkavě čekám na nový díl :) Je to ja droga :)
Je mi tak líto tý Emičky :,( Ona se dá do kupy a teď ji vezmou pryč a určitě přestane zase mluvit aby to bylo dramatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
8.1.13 21:47
@zuzice píše:
Jojo ale takhle napínavé to udělají až v pátek, at je do pondělka na co čekat :-(
Holky jak se u vás, třeba v okolí říká Šimonovi? Ten Šíma je dost děsný :-(((((

taky Šíma, nebo prostě Šimon…ale to celkově není jméno podle mého gusta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.13 21:49
@zuzice píše:
Holky jak se u vás, třeba v okolí říká Šimonovi? Ten Šíma je dost děsný :-(((((
Šíma se mi taky nelíbí, vlastně ani nevím, jak bych mu říkala. Známí mají Šimona a říkají mu Šimůnek, což mi přijde jako příjmení…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.1.13 22:00

Já Šimona chtěla, muž byl proti :lol: :lol:
Jinak řekne mi teda někdo co dneska v tý Ulici bylo? Nikdo mi neodpověděl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.13 06:08
@PetaP píše:
Já Šimona chtěla, muž byl proti :lol: :lol:
Jinak řekne mi teda někdo co dneska v tý Ulici bylo? Nikdo mi neodpověděl :(

Všechny děti asi koukali na pohádky, tak matky neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
9.1.13 07:31

My třeba Šimona máme a já osobně mu říkám šiško, šíšo, ale většina šimonku nebo šimone. Možná tím, že ho mám, tak mi ten Šíma rve uši :-)
Taky jsem zvědavá co bude, jestli spolu vydrží, nebo zůstane Gábina sama, možná, že si i střihne nějakého milence.Nebo Hynek milenku…
Libuška a doktůrek jsou jasní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
9.1.13 08:31
@pvmr píše:
@PetaP a nevíš co se stane?? :mrgreen: :think:
Řekla bych, že bude nějaká krize. I když jak tam včera Hynek viděl Gábinu v sexy košilce a hned ji nabídl ranní sex, když už by nebylo nic večer, tak zase nevím. Ale krize byla první věc co mě napadla ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
9.1.13 08:39
@zasemamina píše: Řekla bych, že bude nějaká krize. I když jak tam včera Hynek viděl Gábinu v sexy košilce a hned ji nabídl ranní sex, když už by nebylo nic večer, tak zase nevím. Ale krize byla první věc co mě napadla ;)

Gábina si přece stěžuje Terce v upoutavca, že ji to už nebaví, je unavená atd., tak beztak si najde někoho jinýho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.1.13 08:43

@PetaP Miky odjel do Anglie, tak se loučil, doktůrek to blbě nesl, prohlížel si fotky z Vánoc, kde viděl Martu s novým chlapem, to ho dorazilo. Tak byl nevrlej i na Líbu, když se za ním přišla otestovat. Ona se tak snažila komunikovat a on nic :twisted: Pak u ní byla Thea na návštěvě, tak do ní vrkala s tím ELiášem, že jí to Líba neřekla. Nadhodili tam, že má Líba novou SIMku, aby jí Eliáš už nevolal. Seidl se pak zklidnil a šel za Líbou dát jí bezinkovou šťávu, jenže tam načuhovala Thea Kelišová, tak jí to dal a zmizel. A Thea hned jestli po ní nejede, že tohohle jí schvaluje a blábláblá. Líba pak Seidlovi poslala sms z toho nového čísla, že děkuje za bezinky, on odepsal rádo se stalo.
Anna ráno mluvila sFrantou, hlavně aby o té biomatce neříkal Emě. Ten to ve školce vyzvonil Viky a tu napadlo, jestli ses biomatkou nestýká Mirek. Franta s ním měl spicha, tak si o biomatce vykládali, že ju Mirek poslal někam a nevídá se s ní. Naštvalo ho, že chce Emu, i když si myslí, že jí jde spíš o prachy, jakože by to hrála na Liškovy, že ji chce zpátky a pak si řekla o prachy, když jim ji nechá. Franta mu řekl, ať to nikomu Mirek neříká, ten to hned vyzvonil kámošům :twisted: že všichni ten zákaz mluvení o Emě dodržujou :lol:
Pak tam byla Gábina, dávala Tereze nějaké hadříky, že je stejně nemá kam nosit a našla tam nějakou sexy košilku. Tak jí napadlo, že si udělají s Hynkem romantickej večer, kor když udělala nějakou zkoušku. Zavolala Denisu, jestli si vezme Šimona na spaní, tak je vylifrovala a nachystala na Hynka svíčky atp. Jenže Hynek seděla na pívu s Oldou a mobil jí vytípnul :twisted: Když konečně dorazil dom, Gábina spala. Tak že prý jí to vynahradí ráno.
A víc mě nenapadá, snad tam víc ani nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
9.1.13 08:52
@Machalka píše:
Thea Kelišová
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
9.1.13 08:58

Teď mě tak napadlo, že jak Gábina říkala že bude volat babičce, myslela jsem že bude volat své matce. A pak říkala Hynkovi, že Šimon je u Denisy. Proč neřekla u otce a Denisy 8o
Omlouvám se za tolik že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky