Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Ema (herečka) byla ted nedavno v jedne reklamě na banku snad. Tam mi přišla snad se nikdo neurazi jako rozmazleny pražský spratek.![]()
No jo, na ČSOB, tuším. Tam udělali celou pitomou rodinku ![]()
@hofka Ten Franta je to samý, sourozenci ( i ve skutečnosti) se nezapřou… @kam2 v reklamě je na facku! ![]()
@Ka2 píše:
@hofka Ten Franta je to samý, sourozenci ( i ve skutečnosti) se nezapřou… @kam2 v reklamě je na facku!
Já se zase to že jsou sourozenci i v životě dozvěděla až nedávno, a mě to strašně překvapilo, podle mě si nejsou absolutně podobní ![]()
Jinak co mi ještě vadí, je ta těhotná Lída
Břicho jí udělali, jak kdyby měla rodit každým dnem… a to je na začátku ![]()
@L-enny
V Ulici má patent na chytrost každej druhej
Dokonce i děti, až mě to udivuje. Borisek od stříleček pouští jedno uvědomělý moudro vedle druhýho, kde se to v těch dětech bere, že to v reálu nikde nevidím ![]()
@ncc1701 To taky hledím, třeba jak Boris platil za ožralou matku tomu doktorovi, prý pohotovostní poplatek
já čuměla jak péro z gauče
a doktor také ![]()
@Ka2 píše:
@ncc1701 To taky hledím, třeba jak Boris platil za ožralou matku tomu doktorovi, prý pohotovostní poplatekjá čuměla jak péro z gauče
a doktor také
Asi to má celé být lidem jako příklad, jak se chovat. Jako takový poučný pořad ![]()
@KPKristy Tak to je jasné
takový vzdělávací…
člověk u toho sledování i zmoudří ![]()
Možná tvůrci nemaj zkušenost s třináctiletýma dětma a představujou si je vyspělejší. Což jsou, ale trošku jinak:-)
@Ka2 píše:
@ncc1701 To taky hledím, třeba jak Boris platil za ožralou matku tomu doktorovi, prý pohotovostní poplatekjá čuměla jak péro z gauče
a doktor také
No já a to taky čuměla ![]()
@hofka Ja si spis myslim, ze to je takova velkovyrobna, ze scenaristi ani nemaji cas si scenky prehrat a odhalit jejich leckdy nerealny nadech…
No nejhorší je Franta s tou svojí „přítelkyní“, jak vysedávají pořád na lavičce, přijde mi to strašně trapný…Kolik, že mu tam vlastně je? 13-14 nebo dokonce míň?
@boball píše:
Mne vždycky fascinuje, jak se najednou všichni splaší a i když mají poloplnou skleničku, odchází. Jak v hospodě tak, doma. Nikdo z nich ještě nikdy nedopil
Libuška a Libor jsou teda vyjímka, bezinky vypili ![]()