Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Mohli by jeste otevrit příběh Ingrid a Vasila. Hlavně je mi velkou neznámou kam zmizela
Po smrti sestry se stará o její děti i matku v Málkově.
Navíc Gábina balila Hynka, prvně ze sázky a pak se jí to „vymklo z rukou“ a zamilovala se. A když se mi vybaví jak se řešil ten potrat a Mastný řádil-logicky. Nedivím se, že to Hynek nechce poslouchat- myslím balení studentek. - oprava toto patří Machalce: Edie sice Hynkovi polichotil, ale pak začal blábolit něco ve stylu, že z něj bude taky učitel a že doufá, že sbalí taky nějakou takovou kost, že to bylo asi dobrý když on byl tělocvikář a Gábina studentka – to Hynka podle mě dorazilo
Jak tam včera Anča říkala, že Ema nemluvila několik měsíců, tak jsem myslela že nemluvila roky. Když byl Franta v tom děcáku tak jsem se s Ulicí seznamovala, tak nevím co tam bylo dřív, ale myslela jsem že ona s Mirkem tam už byli dlouho předtím. Nepamatujete si navíc co tenkrát Ema volala na ty policajty když se pak rozmluvila? Včera jsem si vzpomínala, ale nedovzpomnělo se mi… ![]()
Franta šel na gympl ze sedmé třídy, takže by mu mělo být asi 13 roků
A víte co nechápu? Ta Jana a Míša jsou sestry, chodí do stejné třídy a pořád se tam mluví o tom, že je Jana starší!!! ![]()
@Hesovi tak mohla být odklad. Znám bratry o rok a jeden z nich měl odklad, takže spolu pak chodili do třídy.
Můžou být klidně o necelej rok - jedna podzimní, jedna ‚normální‘ a už sou spolu ve třídě ![]()
@zasemamina jj to máš pravdu, však já se taky ani nedivila, že to pro něj byla poslední kapka a odešel
Gábina nikdy nebyla andílek ![]()
@PetaP píše:
Nebo může bejt starší jen o měsíc třeba ne?
Snad jen kdyby nebyli vlastní, ne? Biologicky to asi nejde.
No to mě taky napadlo, ale jak tam pořád mluvily o tom, že ta Jana byla s tou svojí matkou déle než zemřela, tak jsem si říkala, že je to nějaké divné..
@monatkaa píše:
Myslis Gabinu a Hynka? Edie polichotil Hynkovi, ze vypada mladsi a Gabina starsi…
Tak jsem si to pamatovala správně?
Holky a Anča pořád dělá ten úklid? Nějak se už o tom tam nezmiňujou…
ty ségry Janu s Míšou jsem taky řešila, když tam byly a nidky se ničeho nedobrala ![]()
@Petorka Jo, ale měla by chodit jen na ranní. I když mi pro změnu připadá, že je pořád doma.
@zasemamina píše:
![]()
Snad jen kdyby nebyli vlastní, ne? Biologicky to asi nejde.
chichi, už jsem dlouho s dítětem doma
![]()
Holky, taková technická, kolik pokojů je v tom bytě Matěje a Terezy? Ona tam pořád bydlí? Teď to tu s manželem řešíme
, já tvrdím 2 pokoje - jeden s manželskou postelí, druhý je s tím dětským nábytkem, manžel tvrdí, že 3, ale kde jsou dveře?
@Hesovi píše:
A víte co nechápu? Ta Jana a Míša jsou sestry, chodí do stejné třídy a pořád se tam mluví o tom, že je Jana starší!!!
Co si pamatuju, tak to bylo nějak, jak se přestěhovali a ještě měla Míša trauma z matčiny smrti, tak je dali do stejné třídy. Asi aby neměla šoky ![]()