Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
11.1.13 08:11
@kam2 píše:
Mohli by jeste otevrit příběh Ingrid a Vasila. Hlavně je mi velkou neznámou kam zmizela :nevim:

Po smrti sestry se stará o její děti i matku v Málkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.1.13 08:30

Navíc Gábina balila Hynka, prvně ze sázky a pak se jí to „vymklo z rukou“ a zamilovala se. A když se mi vybaví jak se řešil ten potrat a Mastný řádil-logicky. Nedivím se, že to Hynek nechce poslouchat- myslím balení studentek. - oprava toto patří Machalce: Edie sice Hynkovi polichotil, ale pak začal blábolit něco ve stylu, že z něj bude taky učitel a že doufá, že sbalí taky nějakou takovou kost, že to bylo asi dobrý když on byl tělocvikář a Gábina studentka – to Hynka podle mě dorazilo

Jak tam včera Anča říkala, že Ema nemluvila několik měsíců, tak jsem myslela že nemluvila roky. Když byl Franta v tom děcáku tak jsem se s Ulicí seznamovala, tak nevím co tam bylo dřív, ale myslela jsem že ona s Mirkem tam už byli dlouho předtím. Nepamatujete si navíc co tenkrát Ema volala na ty policajty když se pak rozmluvila? Včera jsem si vzpomínala, ale nedovzpomnělo se mi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
11.1.13 14:51

Franta šel na gympl ze sedmé třídy, takže by mu mělo být asi 13 roků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
11.1.13 14:52

A víte co nechápu? Ta Jana a Míša jsou sestry, chodí do stejné třídy a pořád se tam mluví o tom, že je Jana starší!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.1.13 14:56

@Hesovi tak mohla být odklad. Znám bratry o rok a jeden z nich měl odklad, takže spolu pak chodili do třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.1.13 16:23

Můžou být klidně o necelej rok - jedna podzimní, jedna ‚normální‘ a už sou spolu ve třídě :mrgreen:

@zasemamina jj to máš pravdu, však já se taky ani nedivila, že to pro něj byla poslední kapka a odešel :mrgreen: Gábina nikdy nebyla andílek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.1.13 17:13

Nebo může bejt starší jen o měsíc třeba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.1.13 17:23
@PetaP píše:
Nebo může bejt starší jen o měsíc třeba ne?

8o 8o Snad jen kdyby nebyli vlastní, ne? Biologicky to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
11.1.13 18:03

No to mě taky napadlo, ale jak tam pořád mluvily o tom, že ta Jana byla s tou svojí matkou déle než zemřela, tak jsem si říkala, že je to nějaké divné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.1.13 18:44
@monatkaa píše:
Myslis Gabinu a Hynka? Edie polichotil Hynkovi, ze vypada mladsi a Gabina starsi…

Tak jsem si to pamatovala správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.1.13 18:45

Holky a Anča pořád dělá ten úklid? Nějak se už o tom tam nezmiňujou…
ty ségry Janu s Míšou jsem taky řešila, když tam byly a nidky se ničeho nedobrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64867
11.1.13 18:48

@Petorka Jo, ale měla by chodit jen na ranní. I když mi pro změnu připadá, že je pořád doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.1.13 19:04
@zasemamina píše:
8o 8o Snad jen kdyby nebyli vlastní, ne? Biologicky to asi nejde.

chichi, už jsem dlouho s dítětem doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.1.13 19:13

Holky, taková technická, kolik pokojů je v tom bytě Matěje a Terezy? Ona tam pořád bydlí? Teď to tu s manželem řešíme :mrgreen:, já tvrdím 2 pokoje - jeden s manželskou postelí, druhý je s tím dětským nábytkem, manžel tvrdí, že 3, ale kde jsou dveře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.13 19:38
@Hesovi píše:
A víte co nechápu? Ta Jana a Míša jsou sestry, chodí do stejné třídy a pořád se tam mluví o tom, že je Jana starší!!! 8o

Co si pamatuju, tak to bylo nějak, jak se přestěhovali a ještě měla Míša trauma z matčiny smrti, tak je dali do stejné třídy. Asi aby neměla šoky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí