Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monatkaa píše:
Holky, mně se strašně líbí, jak dokážete všechno rozebrat![]()
![]()
V bytě mají 3 pokoje - 1. byl Matějův, měl tam to auto jako postel, 2. je ta ložnice, kde byla Tereza s Vojtou a Thea se Štěpánem, nyní Bětka a Matěj a v posledním byla Tereza a byl tam Štěpán sám předtím
No a mně právě nějak nedochází, kde je ten druhý jednopokoják, matně si teď vybavuju, když do toho bytu šli prvně, jak se dohadovali, kde kdo bude bydlet, že jeden byl právě snad nějaká jako pracovna, ale já tam prostě vidím dveře jen dvoje!
, budu se na to muset příště zaměřit ![]()
A všimly jste si, jak se Tereza za poslední dobu zprasila? Taková holka šlank to byla a teď je pěkně vypasená.
Vacka nekomentuju, jeho role je tydýt a mám dojem, že v reálu je to to samý…
Mě nějak uniklo, jaktože bydlí Matěj s Bětkou v tom bytě, já myslela, že ho chtěj všichni pustit, protože ho neutáhnou? Nebo to je dočasně?
@KPKristy píše:
A všimly jste si, jak se Tereza za poslední dobu zprasila? Taková holka šlank to byla a teď je pěkně vypasená.
Vacka nekomentuju, jeho role je tydýt a mám dojem, že v reálu je to to samý…
Jojo, žádná kost a kůže:-)
@Petorka píše:
No a mně právě nějak nedochází, kde je ten druhý jednopokoják, matně si teď vybavuju, když do toho bytu šli prvně, jak se dohadovali, kde kdo bude bydlet, že jeden byl právě snad nějaká jako pracovna, ale já tam prostě vidím dveře jen dvoje!, budu se na to muset příště zaměřit
Já myslím, že jsou jedny dveře hnedka od linky, pak jsou dveře vedle, za tím rohem a pak vedle těch dveří jsou ještě jedny, kde je teďka na čubadůra Kristýna(a to je myslím ten dětský pokoj).. ![]()
Jinak jo, ta Tereza je vypasená až hrůza-na to že je to mladá holka
A ta Gábina taky..
Tak jak jsem psala ty pokoje, tak je to 100% pořádně se podívejte!
@Hesovi píše:
Já jsem se teďka dívala.. ![]()
@Hesovi píše:
Co je 100%ní?
Koukám, ty pokoje vám nedají spát
![]()
hned vedle kuchyňské linky jsou dveře, tam je pracovna a bydlela tam tereza, když Vojta odjel, v úhlu 90° od dveří do pracovny jsou další dveře, kde teď vegetí Bětka s Matějem, to je ložnice a Kristýna je v dětském pokoji, který je hned vedle ložnice…mimochodem, snad v každém záběru jsou troje dveře vidět
![]()
@L-enny píše:
Koukám, ty pokoje vám nedají spát![]()
![]()
hned vedle kuchyňské linky jsou dveře, tam je pracovna a bydlela tam tereza, když Vojta odjel, v úhlu 90° od dveří do pracovny jsou další dveře, kde teď vegetí Bětka s Matějem, to je ložnice a Kristýna je v dětském pokoji, který je hned vedle ložnice…mimochodem, snad v každém záběru jsou troje dveře vidět
![]()
krásně vysvětlený
a snad je tím debata o pokojích ukončená
už se těším zase na pondělí na další díl. Jsem hrozně naplá, jak to dpadne s tou Emou. Jinak Hybnerová to zatím hraje dobře ![]()
Ahoj holky mě ta Hybnerová začala strašně vadit v tom okamžiku jak dávala tu obálku tomu chapovi pro Emu. přišlo mi to takové nefér vůči Liškům. takové přesladké. ![]()
@Jamajka00 tak to je role, za to nemůže, ale jako ona herečka to zatím hraje dobře ![]()
Jinak jo, ta Tereza je vypasená až hrůza-na to že je to mladá holkaA ta Gábina taky..
tak Tereza přibrala, o tom žádná, ale že by byla přímo vypasená? a podle mně je Gábina tak akorát, mě se teda vychrtliny nelíbí…
@Alik.htm píše:
krásně vysvětlenýa snad je tím debata o pokojích ukončená
už se těším zase na pondělí na další díl. Jsem hrozně naplá, jak to dpadne s tou Emou. Jinak Hybnerová to zatím hraje dobře
Díky, v pondělí se líp podívám a pardon, jestli vám počítání pokojů vadilo
Ulici sleduju po očku, v dobu, kdy jí dávají, tak tu běhám kolem dětí - večeře, koupání, spaní, takže když se můžu kouknout, je to vždycky momentek.