Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Henry se doufám, vrátí, ta holka, co tam teď obsluhuje mi vůbec nesedí. Taková nereálná.
máš recht, ta Šárka je děsná a zdá se mi, že moc teda hrát neumí ![]()
To myslíš fakt hlas?
já si teda všimla jiných předností, které ráda ukazuje
![]()
Už jsem si vzpomněla, kde jsem já Gábinu viděla, byl to takový film, kde hrála s Vilmou Cibulkovou, její kamarádku ze školy někdo zavraždil a jí pořád volal nějaký chlap a ona s ním koketovala a povíala, máma jí to zakazovala, nakonec se zjistilo, že to byl kolega táty.
@Petorka píše:
Už jsem si vzpomněla, kde jsem já Gábinu viděla, byl to takový film, kde hrála s Vilmou Cibulkovou, její kamarádku ze školy někdo zavraždil a jí pořád volal nějaký chlap a ona s ním koketovala a povíala, máma jí to zakazovala, nakonec se zjistilo, že to byl kolega táty.
a chtěl ji zabít ![]()
No ta barmanka je teda fakt strašná - to už tam neměli koho strčit??
Jo a Lenka, tak to je síla, ona si neumí ani s kočárem sama dveře otevřít ![]()
@MarkyM jj, a jak důležitě všechno musí rozebírat
, já tak mluvit s tím svojím tak mi nejspíš kopne do… ![]()
@pvmr píše:
Jo a Lenka, tak to je síla, ona si neumí ani s kočárem sama dveře otevřít
to jsem taky těžce nepobírala. Jarda táhnul tašku, dítě a ona nedokázala sama projet s prázdným kočárkem.
taky jí to mateřství nějak leze na mozek, protože všechno rozebírat do detailů, no děs…
a mě vždycky udivuje, jak mají tu holčičku hodňoučkou, miloučkou, většinu scén prospinká…nikdy nevyběhne z pokojíčku, když tam jakože je.
chápu, je to seriál, ale…když rodina s dětma, tak pořádně podle reality ![]()
@pvmr píše:
Jo a Lenka, tak to je síla, ona si neumí ani s kočárem sama dveře otevřít
To mě taky napadlo, nechtěla jsem to tu probírat, abych nebyla za šťouru. Je prostě pitomá. Připomíná mi typ ženských, co si dítětem jen splnily povinnost…