Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 jj, taky jsem jí viděla v těch Poupatech a tam byla teda docela ostrá
Jinak já v době, kdy oni se dávali dohromady s tím Hynkem jsem na to ještě nekoukala, takže nevím
ale teď furt čekám, co z toho bude. Nu uvidíme ![]()
@Alik.htm píše:
@Silwinka87 jj, taky jsem jí viděla v těch Poupatech a tam byla teda docela ostráJinak já v době, kdy oni se dávali dohromady s tím Hynkem jsem na to ještě nekoukala, takže nevím
ale teď furt čekám, co z toho bude. Nu uvidíme
On byl jejich učitel tělocviku a holky ho celkem ničily, pak se začaly hecovat a vsázet se, no a ta Gábina se s nima vsadila, že ho svede, on jí podlehl a ona mu pak vypisovala a tak..Už si to nějak nemapatuju..
Prostě učitel si začal se studentkou..
Ale to asi určitě víš..Toto všechno. ![]()
@Silwinka87 jo, tak tohle všechno vím, to tam je i docela zřejmý z toho všeho
akorát že jsem to prostě jen neviděla. Třeba fakt půjdou časem od sebe, když je tam takhle vrátili. Co jinýho tam s nima ![]()
@Kapřík90 to jo.my chtěli Adinu, pak Agátu, já Natálku, manžel cokoli než Natálku
a je z toho Terísek
@Alik.htm píše:
@Silwinka87 jo, tak tohle všechno vím, to tam je i docela zřejmý z toho všehoakorát že jsem to prostě jen neviděla. Třeba fakt půjdou časem od sebe, když je tam takhle vrátili. Co jinýho tam s nima
No, taky jsem přemýšlela nad tím, proč je tam vůbec vraceli..Ale asi budu pitva jejich rozchodu a svěřování dítěte do péče a tak…
Jak hrála tu nevidimou, tak byla dokonalá. prej to několik měsíců trénovala se zavázanýma očima a byl to masakr. věřím. gábina s hynkem by šli od sebe jen, pokud by někdo zazlobil, ale s kým? edie je strašnej a hynek leda nějakou ve fitku. henry byl správnej. sice žádná dějová linka, ale bylo na něj sympatický koukat.taky mám vandu moc ráda. ale jak tady holky zmínily. kdyby měla jinou roli, ráda bych ji tam viděla dýl, ale takhle ne.ema je sice poslední dobou rozmazlenej fracek, ale kdyby se teď v ulici nemělo dít nic jinýho než ema, tak radši pár dílů oželím. jinak jsem ráda, že odjel max. něco mi na něm příšerně vadí. že by s tou romantikou moc přeháněl? ![]()
@ivulineček píše:
Jak hrála tu nevidimou, tak byla dokonalá. prej to několik měsíců trénovala se zavázanýma očima a byl to masakr. věřím. gábina s hynkem by šli od sebe jen, pokud by někdo zazlobil, ale s kým? edie je strašnej a hynek leda nějakou ve fitku. henry byl správnej. sice žádná dějová linka, ale bylo na něj sympatický koukat.taky mám vandu moc ráda. ale jak tady holky zmínily. kdyby měla jinou roli, ráda bych ji tam viděla dýl, ale takhle ne.ema je sice poslední dobou rozmazlenej fracek, ale kdyby se teď v ulici nemělo dít nic jinýho než ema, tak radši pár dílů oželím. jinak jsem ráda, že odjel max. něco mi na něm příšerně vadí. že by s tou romantikou moc přeháněl?
Jo, Maxe taky nemusím..Na mě působí jako slizák
Já moc na takové chlapi nejsem, na ty přehnané romantiky a tak.. ![]()
@hofka oblbuje,ale ve finále to dodržel. plusové body sice dostal, ale doma bych ho nechtěla. i když hryce jako tátu, to by bylo.to bych možná ještě byla panna ![]()
@ivulineček píše:
@hofka oblbuje,ale ve finále to dodržel. plusové body sice dostal, ale doma bych ho nechtěla. i když hryce jako tátu, to by bylo.to bych možná ještě byla panna
No jasně, srdce ze zlata, ale já bych s ním neuměla mluvit. Jak by všecko přeformuloval do toho svýho jazyku, nevěděla bych, jak reagovat:-)
@hofka píše:
No jasně, srdce ze zlata, ale já bych s ním neuměla mluvit. Jak by všecko přeformuloval do toho svýho jazyku, nevěděla bych, jak reagovat:-)
No asi tak..Mluví jako nějaký francouzský básník z roku 1,2,3.. ![]()
Holky, že se vracím k těm dveřím v bytě Matěje a Bětky, zapomněly jste ještě na dveře do koupelny, tam se taky občas vyskytují ![]()
Jo jo, tak hrála tu slepou holku a tam se mi celkem líbila..Hrála to dobře, bylo to nenucené a věrohodné..

Pak hrála ještě v Poupatech striptérku a to byla takové role, že se tam nějak moc předvést nemohla, teda jako herečka..