Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetaP píše:
bud je od obeda, ale vetsinou vari muz kdyz prijde z prace domu - nenutim ho, vari rad a dobre… testoviny na vsechny zpusoby atd…
To bych si taky dala líbit:-) Teplé večeře vařím podle toho, jak má manžel v práci oběd. A podle nálady:-)
@PetaP píše:
bud je od obeda, ale vetsinou vari muz kdyz prijde z prace domu - nenutim ho, vari rad a dobre… testoviny na vsechny zpusoby atd…
Jo táák, tak tos měla napsat, že vaří muž, to bych si taky nechala líbit a jedla teplé i večeře
, to ti gratuluju. Ale třeba naši taky vaří často teplé večeře, u nich se zase pak nechává na oběd.
@Petorka píše:
Jo táák, tak tos měla napsat, že vaří muž, to bych si taky nechala líbit a jedla teplé i večeře![]()
, to ti gratuluju. Ale třeba naši taky vaří často teplé večeře, u nich se zase pak nechává na oběd.
@admenL píše:
@Jamajka00
můžeš mi prosím napsat název toho filmu?
Ahoj holky
jak tak koukám Jaroušek se nám asi spustí s Markétkou, máte taky to tušení nebo přeháním ![]()
@lucka.Kr píše:
Ahoj holkyjak tak koukám Jaroušek se nám asi spustí s Markétkou, máte taky to tušení nebo přeháním
No, mohli by se spustit, a pak spolu odjet někam na pustý ostrov a už se nevrátit ![]()
@KPKristy píše:
No, mohli by se spustit, a pak spolu odjet někam na pustý ostrov a už se nevrátit
A co Lenka? Ta nám tu zůstane
![]()
@lucka.Kr píše:
A co Lenka? Ta nám tu zůstane![]()
Ta by se mohla umístit s Mirinkou do nějaké školky ![]()
@KPKristy píše:
Ta by se mohla umístit s Mirinkou do nějaké školky
To jo a už se taky nevrátit
Mára s Monikou dobře
Konečně nějaká romantikaaaa ![]()
Tak to by Jaroušek dost klesl, pokud by se spustil s nemožnou Markétou. A to víte, že s ní něco bude mít a nebo jen tipujete? Já bych řekla, že s Markétou si nezačne ani Beďánek aní Jaroušek, protože té nevěry oba mají dost a scénář by se opakoval.
@Arnica píše:
Tak to by Jaroušek dost klesl, pokud by se spustil s nemožnou Markétou. A to víte, že s ní něco bude mít a nebo jen tipujete? Já bych řekla, že s Markétou si nezačne ani Beďánek aní Jaroušek, protože té nevěry oba mají dost a scénář by se opakoval.
Pak teda mě napadá, že ho bude svádět a dělat mu doma peklo ![]()
Markéta je fakt šílená! Natvrdlá, to jsem neviděla! A ty shnilý dredy jí na kráse taky nepřidají ![]()
Markéta hnojí co se dá. Na to, že začíná v nové práci je docela nezodpovědná.