Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Ale Mára už ji určitě chce dýl, Monika je jako studenej čumák. Konečně se jí rozbřesklo
no, já se obávám, aby z toho fakt něco bylo, aby ho Monika prostě jenom nepolíbila a pak z toho vycouvala…no, uvidíme, ale bylo by to fajn, přála bych jim to ![]()
@L-enny píše:
Mirinka byla v televizi![]()
![]()
Adriana mě baví
![]()
ale já udělat na moji mamku takovýhle obličeje, tak i ve svých 28 schytám jednu zprava, druhou zleva
![]()
![]()
jj, Adriana je vtipná ![]()
no, mají s matkou zvláštní vztahy
tak Klára taky asi není vzorová matka…ale Adriana je držka, dovoluje si fakt moc
@Dice ještě před Vánocema, měli spolu techtle mechtle
Lída mu říkala, že takhle už s ním žít nemůže no a on se pak konečně rozhoupal a vlítli na to ![]()
Na Kryštofa s Monikou se taky moc těším ![]()
BTW Markéta je napřesdržku, furt dělá ofrky, podle mě má problém akceptovat jakoukoli autoritu nad sebou (jako né že by byl Jarda nějakej echt šéf
), určo si tam s ní ještě užijou ![]()
@Machalka Jarda se tváří jako šéf fakt drsně
to Béďa, ten je vlídnej. Nevím, že ti kravaťáci hážou takový zlobří pohledy ![]()
@Spenata Co si vychovali, to mají. A myslím si, že u ní je to fakt tím, že ju zkazili, hlavně teda Klára ![]()
@L-enny No na druhou stranu toho chtěl po ní docela dost, jestli jsem teda dobře pochopila, že v pondělí nastoupila první den… A musí mu bejt jasný, že takhle slečna opravdu nemá zkušenosti s chováním se k zákazníkům, takže bych se o kšefty fakt bála, pokud je má ona přebírat ![]()
@Machalka naložil jí toho opravdu hodně. Ono, z truhlářskýho fochu jsem a nabiflovat se za den všechny materiály, to by byla fakt dobrá, aby vše zvládla bez škobrtnutí. O kšefty bych se bála taky, protože Markéta má jednání dost svérázný
ale já si myslím, že se otrká.
Holky prosím, můžete mi v kostce někdo napsat, co dnes bylo? Měli jsme poradu a manžel s dcerou koukali na včelku Máju…tak nevím nic, podle útržků od vás, to mohlo být zajímavé…díky!
Mě to tak přijde, že si Jarda nakonec s Markétou něco začnou.
A Monice přeju vztah s Márou. Jsou super kamoši. ![]()
Ahoj „Uličnice“
, louskám vás tu tak průběžně pro pobavení a napadá mě jedna věc, kterou možná budete vědět, mě to tedy nějak uniklo…
Když se odstěhovala Adriana od Peška k matce, nemluvilo se tam náhodou o tom, že má se svým novým partnerem děti? Kde tedy jsou, má je teď jejich otec, nebo je to jen výplod mojí fantazie?
![]()
@levanda, já si o dětech nic nepamatuju, ale možná jsem mimo ![]()
@KPKristy píše:
@levanda, já si o dětech nic nepamatuju, ale možná jsem mimo
Já si to taky neuvědomuju ![]()
JOjo holky já jo a právě taky nechápu kam se poděly??? Klára tehdy Adrianu k sobě nechtěla právě proto že měla zazobanýho muže a s ním děti (asi 2) a Adrianu brala tak že by jim to zkazila…proto to tehdy ona těžko nesla…ale pak jak zmizely tak nevím co se jako událo… ![]()
Mirinka byla v televizi

Adriana mě baví
ale já udělat na moji mamku takovýhle obličeje, tak i ve svých 28 schytám jednu zprava, druhou zleva