Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
15.1.13 19:53

Mirinka byla v televizi :D :D :D

Adriana mě baví :lol: :lol: ale já udělat na moji mamku takovýhle obličeje, tak i ve svých 28 schytám jednu zprava, druhou zleva :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1307
15.1.13 20:47
@KPKristy píše:
Ale Mára už ji určitě chce dýl, Monika je jako studenej čumák. Konečně se jí rozbřesklo :D

no, já se obávám, aby z toho fakt něco bylo, aby ho Monika prostě jenom nepolíbila a pak z toho vycouvala…no, uvidíme, ale bylo by to fajn, přála bych jim to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
15.1.13 20:50
@L-enny píše:
Mirinka byla v televizi :D :D :DAdriana mě baví :lol: :lol: ale já udělat na moji mamku takovýhle obličeje, tak i ve svých 28 schytám jednu zprava, druhou zleva :lol: :lol: :lol:

jj, Adriana je vtipná :mrgreen:
no, mají s matkou zvláštní vztahy :mrgreen: tak Klára taky asi není vzorová matka…ale Adriana je držka, dovoluje si fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.1.13 20:53

@Dice ještě před Vánocema, měli spolu techtle mechtle :mrgreen: Lída mu říkala, že takhle už s ním žít nemůže no a on se pak konečně rozhoupal a vlítli na to :mrgreen:

Na Kryštofa s Monikou se taky moc těším :D

BTW Markéta je napřesdržku, furt dělá ofrky, podle mě má problém akceptovat jakoukoli autoritu nad sebou (jako né že by byl Jarda nějakej echt šéf :mrgreen: ), určo si tam s ní ještě užijou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
15.1.13 20:57

@Machalka Jarda se tváří jako šéf fakt drsně :lol: to Béďa, ten je vlídnej. Nevím, že ti kravaťáci hážou takový zlobří pohledy :twisted:

• Citovat
  • Upravit
11822
15.1.13 21:00

@Spenata Co si vychovali, to mají. A myslím si, že u ní je to fakt tím, že ju zkazili, hlavně teda Klára :nevim:

@L-enny No na druhou stranu toho chtěl po ní docela dost, jestli jsem teda dobře pochopila, že v pondělí nastoupila první den… A musí mu bejt jasný, že takhle slečna opravdu nemá zkušenosti s chováním se k zákazníkům, takže bych se o kšefty fakt bála, pokud je má ona přebírat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
15.1.13 21:02

@Machalka naložil jí toho opravdu hodně. Ono, z truhlářskýho fochu jsem a nabiflovat se za den všechny materiály, to by byla fakt dobrá, aby vše zvládla bez škobrtnutí. O kšefty bych se bála taky, protože Markéta má jednání dost svérázný :lol: :lol: ale já si myslím, že se otrká.

• Citovat
  • Upravit
2787
15.1.13 21:12

Holky prosím, můžete mi v kostce někdo napsat, co dnes bylo? Měli jsme poradu a manžel s dcerou koukali na včelku Máju…tak nevím nic, podle útržků od vás, to mohlo být zajímavé…díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
15.1.13 22:43

Mě to tak přijde, že si Jarda nakonec s Markétou něco začnou.
A Monice přeju vztah s Márou. Jsou super kamoši. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.1.13 23:32

Ahoj „Uličnice“ :lol:, louskám vás tu tak průběžně pro pobavení a napadá mě jedna věc, kterou možná budete vědět, mě to tedy nějak uniklo…
Když se odstěhovala Adriana od Peška k matce, nemluvilo se tam náhodou o tom, že má se svým novým partnerem děti? Kde tedy jsou, má je teď jejich otec, nebo je to jen výplod mojí fantazie? :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.13 06:50

@levanda, já si o dětech nic nepamatuju, ale možná jsem mimo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.1.13 08:27
@KPKristy píše:
@levanda, já si o dětech nic nepamatuju, ale možná jsem mimo :nevim:

já teda taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
16.1.13 08:29
@KPKristy píše:
@levanda, já si o dětech nic nepamatuju, ale možná jsem mimo :nevim:

Já si to taky neuvědomuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
16.1.13 08:35

Možná ten její muž, že měl děti…ale spolu je asi neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 08:37

JOjo holky já jo a právě taky nechápu kam se poděly??? Klára tehdy Adrianu k sobě nechtěla právě proto že měla zazobanýho muže a s ním děti (asi 2) a Adrianu brala tak že by jim to zkazila…proto to tehdy ona těžko nesla…ale pak jak zmizely tak nevím co se jako událo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí