Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na triply se chodí v 16tt, to mi tam právě taky nesedělo, že byla takhle už daleko a přitom šla teprve na triply.
Brodskou jsem taky nemusela, ani Kříže…tak mi napadá, koho já tam vidím ráda??? ![]()
Vždycky jsem měla ráda Světlanu, Lumíra, Simonu, teď už to s ní taky není ono, ale pořád je tam nejlepší, bavila mě Digi, fandila jsem Štěpánovi a Thee, nejvíc jsem si oblíbila Miriam a Peška, škoda, že už spolu nejsou, ale Amálka taky není špatná. Teď se mi líbí doktor a Libuška…no tak to není se mnou zase tak strašný ![]()
Nejraději jsem měla Miriam a Peška, Simonu, ale už to není takový jako dřív ![]()
@sunnyho.motylek píše:
ve 20tt se chodí a byla ve 20tt, je stejně těhotná jako jsem byla já minulej rok, tak si vždy vzpomenu
Já tenkrát prožívala těhotenství s Gábinou. Ona rodila na Vánoce, já za tři týdny ![]()
@Petorka - mě nadzdvihávaly ze židle ty díly, kdy se Bára- Brodská zamilovala do Petra- Kříž a pořád jen chodila a řvala a řvala…
po pár dílech už to bylo dost nudné..
Miriam a Peška jsem taky měla nejradši, ale Amálka je fajn a pěkné je, jaké vztahy mezi sebou mají všichni teď…
@L-enny píše:
@Machalka Jarda se tváří jako šéf fakt drsněto Béďa, ten je vlídnej. Nevím, že ti kravaťáci hážou takový zlobří pohledy
Jarda je zvyklej holt na jiný kvality. Ale maj výhodu, můžou si Marketu administrativou nepolíbenou vychovat k obrazu svému. Akorát to bude trvat dýl než s nějakou s praxí. Jsem docela koukala, že ji dali 17000 plat. Docela dost na začínající firmu a začínající holku.
@hofka To jo, aji jsem koukala na plat libušky 16,jako pekařka a na začátku
Na Pepana si pamatuju, ale teda vůbwc mě nebavil. Nesnáším blbé lidi a on byl teda echt ![]()
Mě se v ulici moc líbila Pavla. To jsem ty díly fakt čekala, kdy tam Lumča s ní bude. Jinak mě baví rodina Liškových, Jordánů ještě když byli všichni spolu. Simča by měla dostat víc prostoru. Skvělá byla Digi a Bety. škoda, že už tam nejsou, ale to je hodně let zpátky
![]()
@L-enny píše:
Mě se v ulici moc líbila Pavla. To jsem ty díly fakt čekala, kdy tam Lumča s ní bude. Jinak mě baví rodina Liškových, Jordánů ještě když byli všichni spolu. Simča by měla dostat víc prostoru. Skvělá byla Digi a Bety. škoda, že už tam nejsou, ale to je hodně let zpátky![]()
hmmm a Ondra Brzobohatej ![]()
@sunnyho.motylek píše:
@hofka To jo, aji jsem koukala na plat libušky 16,jako pekařka a na začátku
Budu ráda, když na stejné admin pozici budu mít stejně a až po zkušební době možná:-)
Pavla byla hustá! Pěkně nám ukázala, že před chlapem stačí zamávat spoďárama a nevidí neslyší ![]()
A kam zmizela ta Jordanova milenka Hanka?? Ucitelka..bydleli spolu a pak se po ni zaprasilo.