Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
16.1.13 11:40

Na triply se chodí v 16tt, to mi tam právě taky nesedělo, že byla takhle už daleko a přitom šla teprve na triply.
Brodskou jsem taky nemusela, ani Kříže…tak mi napadá, koho já tam vidím ráda??? :mrgreen:
Vždycky jsem měla ráda Světlanu, Lumíra, Simonu, teď už to s ní taky není ono, ale pořád je tam nejlepší, bavila mě Digi, fandila jsem Štěpánovi a Thee, nejvíc jsem si oblíbila Miriam a Peška, škoda, že už spolu nejsou, ale Amálka taky není špatná. Teď se mi líbí doktor a Libuška…no tak to není se mnou zase tak strašný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 11:43

Nejraději jsem měla Miriam a Peška, Simonu, ale už to není takový jako dřív :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.13 11:45
@sunnyho.motylek píše:
ve 20tt se chodí a byla ve 20tt, je stejně těhotná jako jsem byla já minulej rok, tak si vždy vzpomenu

Já tenkrát prožívala těhotenství s Gábinou. Ona rodila na Vánoce, já za tři týdny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
16.1.13 11:45

A pamatujete na Pepana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 11:47
@MarkyM píše:
A pamatujete na Pepana?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.1.13 11:49

@Petorka - mě nadzdvihávaly ze židle ty díly, kdy se Bára- Brodská zamilovala do Petra- Kříž a pořád jen chodila a řvala a řvala… :roll: po pár dílech už to bylo dost nudné..
Miriam a Peška jsem taky měla nejradši, ale Amálka je fajn a pěkné je, jaké vztahy mezi sebou mají všichni teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.1.13 12:06
@L-enny píše:
@Machalka Jarda se tváří jako šéf fakt drsně :lol: to Béďa, ten je vlídnej. Nevím, že ti kravaťáci hážou takový zlobří pohledy :twisted:

Jarda je zvyklej holt na jiný kvality. Ale maj výhodu, můžou si Marketu administrativou nepolíbenou vychovat k obrazu svému. Akorát to bude trvat dýl než s nějakou s praxí. Jsem docela koukala, že ji dali 17000 plat. Docela dost na začínající firmu a začínající holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 12:08

@hofka To jo, aji jsem koukala na plat libušky 16,jako pekařka a na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.13 12:08

Na Pepana si pamatuju, ale teda vůbwc mě nebavil. Nesnáším blbé lidi a on byl teda echt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 12:09

@KPKristy Mě bavil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
16.1.13 12:15

Mě se v ulici moc líbila Pavla. To jsem ty díly fakt čekala, kdy tam Lumča s ní bude. Jinak mě baví rodina Liškových, Jordánů ještě když byli všichni spolu. Simča by měla dostat víc prostoru. Skvělá byla Digi a Bety. škoda, že už tam nejsou, ale to je hodně let zpátky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
19200
16.1.13 12:24
@L-enny píše:
Mě se v ulici moc líbila Pavla. To jsem ty díly fakt čekala, kdy tam Lumča s ní bude. Jinak mě baví rodina Liškových, Jordánů ještě když byli všichni spolu. Simča by měla dostat víc prostoru. Skvělá byla Digi a Bety. škoda, že už tam nejsou, ale to je hodně let zpátky :lol: :lol:

hmmm a Ondra Brzobohatej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.1.13 12:24
@sunnyho.motylek píše:
@hofka To jo, aji jsem koukala na plat libušky 16,jako pekařka a na začátku

Budu ráda, když na stejné admin pozici budu mít stejně a až po zkušební době možná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.13 12:29

Pavla byla hustá! Pěkně nám ukázala, že před chlapem stačí zamávat spoďárama a nevidí neslyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
16.1.13 12:30

A kam zmizela ta Jordanova milenka Hanka?? Ucitelka..bydleli spolu a pak se po ni zaprasilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí