Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jééé, mi se to taky dneska s Márou a Monikou moc líbilo ![]()
Máru mám ráda a jak je teďkom na Moniku hodný, to je sladké…
akorát si říkám, jestli by to nebylo divné, kdyby si spolu po tak dlouhé
době fakt začali a jestli to není moc očividné, jestli nás nebudou chtít
scénaristé potrápit ![]()
přece jenom dva nové zamilované páry? Libuška a Seidl a teď oni, jestli to není moc čekám nějaký zádrhel
@PetaP píše:
Ja to doted nevedela a podobny si teda vubec nejsou mi prijdemara je fesak, ale monika je divna
mi divná nepříjde…(teda možná trochu, že jsou si tak dlouho blízcí a ještě si spolu nic nezačali)
jo, ale určitě je mezi Jitkou a Lídou ta nejnormálnější a má i rozum
@Spenata píše:
Jééé, mi se to taky dneska s Márou a Monikou moc líbilo
Máru mám ráda a jak je teďkom na Moniku hodný, to je sladké…
akorát si říkám, jestli by to nebylo divné, kdyby si spolu po tak dlouhé
době fakt začali a jestli to není moc očividné, jestli nás nebudou chtít
scénaristé potrápit
přece jenom dva nové zamilované páry? Libuška a Seidl a teď oni, jestli to není moc čekám nějaký zádrhel
Ahoj, četla jsem, že se princ pro Moniku teprve objeví, až mě to mrzí jestli to je pravda ![]()
@lucka.Kr píše:
Ahoj, četla jsem, že se princ pro Moniku teprve objeví, až mě to mrzí jestli to je pravda
to me taky s márou by jim to strašně slušelo, je hezkej navic milej a dneska to bylo vyloženě sexy…trakhle by to melo zustat aled podle ukázek to ona potentuje..ona mi sympatická taky není, ale Lída, ta je vyloženě strašná…zati Libuška se Seidlem, to je páreček ![]()
@Kalla1412 píše:
to me taky s márou by jim to strašně slušelo, je hezkej navic milej a dneska to bylo vyloženě sexy…trakhle by to melo zustat aled podle ukázek to ona potentuje..ona mi sympatická taky není, ale Lída, ta je vyloženě strašná…zati Libuška se Seidlem, to je páreček
Naprosto souhlasim. Napřed mi přišel Seidl jako když neumí do pěti počítat, když byl s tou Martou a teď je víc sexy a zajímavější ![]()
Seidl sexy je, ač to vůbec není můj typ, ale teda s Libuškou mi k sobě vůbec nesedí.
![]()
@lucka.Kr píše:
Ahoj, četla jsem, že se princ pro Moniku teprve objeví, až mě to mrzí jestli to je pravda
kurňa, tak to je škoda ![]()
já si něco takového myslela, ale doufala jsem, že to tak nebude
a ono to vypadá, že Márovi na Monice záleží, že jo? tak to je mi ho líto
jsem zvědavá, jak to všechno bude, podle mně by bylo asi divné, kdyby spolu zůstali bydlet, ne?
Tak že je Kryštof synem Pavla Rímského vím už docela dlouho
Mně teda připadne, že se potatil v tom, že má taky takovej krásnej hlas, jako táta. Taky jsem četla, že má Kryštof nějakou vadu srdce či tak něco.
@L-enny píše:
Seidl sexy je, ač to vůbec není můj typ, ale teda s Libuškou mi k sobě vůbec nesedí.![]()
![]()
No a kdo by se ti k Libušce hodil? Už tam snad nikdo není. Admirál? Edý
![]()
A má už dvě děti. Jednoho školáčka, druhý batole. Tý jo, to jsem nevěděla. Ale dneska s ním proběhl chat na stránkách Ulice
![]()
Monika to určitě potento po jejich sexu…škoda, no…ale Mára je fakt kus.
![]()
@lucka.Kr píše:
No a kdo by se ti k Libušce hodil? Už tam snad nikdo není. Admirál? Edý![]()
![]()
nevím, nějaká úplně nová postava.
@Machalka píše:
Tak že je Kryštof synem Pavla Rímského vím už docela dlouhoMně teda připadne, že se potatil v tom, že má taky takovej krásnej hlas, jako táta. Taky jsem četla, že má Kryštof nějakou vadu srdce či tak něco.
jééééžiš, tak já takové věci raději dopředu nechci vědět ![]()
@L-enny píše:
A má už dvě děti. Jednoho školáčka, druhý batole. Tý jo, to jsem nevěděla. Ale dneska s ním proběhl chat na stránkách Ulice![]()
Monika to určitě potento po jejich sexu…škoda, no…ale Mára je fakt kus.
![]()
Ona se tomu strašně brání, tomu vztahu..A v ukázkách byla taková odtažitá..No, necháme se překvapit.. ![]()