Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8594
16.1.13 21:01
@L-enny píše:
Seidl sexy je, ač to vůbec není můj typ, ale teda s Libuškou mi k sobě vůbec nesedí. :think: :? :lol:
to je právě ono, oni se k sobě tak nehodí, až sek sobě hodí :-D
@lucka.Kr píše:
No a kdo by se ti k Libušce hodil? Už tam snad nikdo není. Admirál? Edý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pred Edý..no to je moc…a Admirál je s tou jak onsa se jmenuje ta Bětky kamarádka co by hupsla na každýho??? :think:
To je jasný že to Minika potento, pak si spolu o tom nepromluví, ona se urazí a bude to na houby, mě to někdy štve, jak ona sehned urazí, s tím Benem si za to mohla takysama :? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
16.1.13 21:03

@Kalla1412 přesně. Je strašně urážlivá. Přitom co by jí s Márou chybělo…

• Citovat
  • Upravit
8594
16.1.13 21:03
@L-enny píše:
Se nemůžu ve veřejný diskuzi tak rozplývat, ale fakt je. :* :lol: :lol:

je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
16.1.13 21:05

@Kalla1412 Mě se taky moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Kalla1412 píše:
Pred Edý..no to je moc…a Admirál je s tou jak onsa se jmenuje ta Bětky kamarádka co by hupsla na každýho??? :think:
To je jasný že to Minika potento, pak si spolu o tom nepromluví, ona se urazí a bude to na houby, mě to někdy štve, jak ona sehned urazí, s tím Benem si za to mohla takysama :? :mrgreen:

Ta, co by hupsla na každého je Kristýna..

• Citovat
  • Upravit
8594
@L-enny píše:

nic holka…ale tak to bývá i v život, nechceme to co máme na dosah, protože nám to není dost dobré :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.1.13 21:06
@L-enny píše:

Jo..Jako mezi náma, ona si moc vybírat nemůže..By měla být ráda, že o ni Mára stojí..

• Citovat
  • Upravit
957
16.1.13 21:06
@Kalla1412 píše:
je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod… :*

Tohle vědět doma, že ho takhle opěvuji, tak mám snad po Ulici :P :P :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.01.13 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
16.1.13 21:07
@Silwinka87 píše:
Ta, co by hupsla na každého je Kristýna..

děkuji za upřesnění, sem si nemohla vzpomenout :mrgreen: je to hezká holka, ale jak se s ní rozewšel ten Dušánek, tak ta by čápla všechno, co by neuteklo :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
16.1.13 21:07
@Kalla1412 píše:
je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod… :*

ale přitom v počátcích Ulice byl spíš záporňák.

@Silwinka87 píše:
Jo..Jako mezi náma, ona si moc vybírat nemůže..By měla být ráda, že o ni Mára stojí..

přesně.

• Citovat
  • Upravit
L-enny
16.1.13 21:08
@Kalla1412 píše:
děkuji za upřesnění, sem si nemohla vzpomenout :mrgreen: je to hezká holka, ale jak se s ní rozewšel ten Dušánek, tak ta by čápla všechno, co by neuteklo :-D :lol:

hihi, když příroda volá, a pudy jsou silnější, jde rozum stranou :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8594
16.1.13 21:08
@lucka.Kr píše:
Tohle vědět doma tak mám snad po Ulici :P :P :mrgreen:

he he..snad by chlap nežárlil na herce, nebo ještě lépe na seriálovou postavu? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
16.1.13 21:09
@L-enny píše:
hihi, když příroda volá, a pudy jsou silnější, jde rozum stranou :lol: :lol: :lol:

spí když pošramocené sebevědomí potřebuje opravu ;) hodně lidí se tomu směje, ale je to přece jen trochu ze života… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.1.13 21:09

Třeba za Monikou docválá na bílým koni zase Viktor :twisted: Taky bych ji radši viděla s Kryštofem :(
Líbu bych dala dohromady s Lojzou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
16.1.13 21:10
@Kalla1412 píše:
he he..snad by chlap nežárlil na herce, nebo ještě lépe na seriálovou postavu? :lol: :lol:

No určitě by pronesl nějakou ješitnou poznámku a já bych nemohla u televize tak skrytě slintat, když by to tu četl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí