Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L-enny píše:to je právě ono, oni se k sobě tak nehodí, až sek sobě hodí
Seidl sexy je, ač to vůbec není můj typ, ale teda s Libuškou mi k sobě vůbec nesedí.![]()
![]()
@lucka.Kr píše:
No a kdo by se ti k Libušce hodil? Už tam snad nikdo není. Admirál? Edý![]()
![]()
Pred Edý..no to je moc…a Admirál je s tou jak onsa se jmenuje ta Bětky kamarádka co by hupsla na každýho??? ![]()
To je jasný že to Minika potento, pak si spolu o tom nepromluví, ona se urazí a bude to na houby, mě to někdy štve, jak ona sehned urazí, s tím Benem si za to mohla takysama
![]()
@Kalla1412 přesně. Je strašně urážlivá. Přitom co by jí s Márou chybělo…
@L-enny píše:
Se nemůžu ve veřejný diskuzi tak rozplývat, ale fakt je.![]()
![]()
je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod… ![]()
@Kalla1412 píše:
Pred Edý..no to je moc…a Admirál je s tou jak onsa se jmenuje ta Bětky kamarádka co by hupsla na každýho???
To je jasný že to Minika potento, pak si spolu o tom nepromluví, ona se urazí a bude to na houby, mě to někdy štve, jak ona sehned urazí, s tím Benem si za to mohla takysama![]()
Ta, co by hupsla na každého je Kristýna..
@L-enny píše:
nic holka…ale tak to bývá i v život, nechceme to co máme na dosah, protože nám to není dost dobré :-/
@L-enny píše:
Jo..Jako mezi náma, ona si moc vybírat nemůže..By měla být ráda, že o ni Mára stojí..
@Kalla1412 píše:
je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod…
Tohle vědět doma, že ho takhle opěvuji, tak mám snad po Ulici
![]()
Příspěvek upraven 16.01.13 v 21:07
@Silwinka87 píše:
Ta, co by hupsla na každého je Kristýna..
děkuji za upřesnění, sem si nemohla vzpomenout
je to hezká holka, ale jak se s ní rozewšel ten Dušánek, tak ta by čápla všechno, co by neuteklo
![]()
@Kalla1412 píše:
je to tak, je to kusanec, má totiž charisma a ta jeho role je i milá, charakterní…celkem…a k monice se chová krásn, stále nějaké narážky a pod…
ale přitom v počátcích Ulice byl spíš záporňák.
@Silwinka87 píše:
Jo..Jako mezi náma, ona si moc vybírat nemůže..By měla být ráda, že o ni Mára stojí..
přesně.
@Kalla1412 píše:
děkuji za upřesnění, sem si nemohla vzpomenoutje to hezká holka, ale jak se s ní rozewšel ten Dušánek, tak ta by čápla všechno, co by neuteklo
![]()
hihi, když příroda volá, a pudy jsou silnější, jde rozum stranou
![]()
@lucka.Kr píše:
Tohle vědět doma tak mám snad po Ulici![]()
![]()
he he..snad by chlap nežárlil na herce, nebo ještě lépe na seriálovou postavu?
![]()
@L-enny píše:
hihi, když příroda volá, a pudy jsou silnější, jde rozum stranou![]()
![]()
spí když pošramocené sebevědomí potřebuje opravu
hodně lidí se tomu směje, ale je to přece jen trochu ze života… ![]()
Třeba za Monikou docválá na bílým koni zase Viktor
Taky bych ji radši viděla s Kryštofem ![]()
Líbu bych dala dohromady s Lojzou ![]()
@Kalla1412 píše:
he he..snad by chlap nežárlil na herce, nebo ještě lépe na seriálovou postavu?![]()
No určitě by pronesl nějakou ješitnou poznámku a já bych nemohla u televize tak skrytě slintat, když by to tu četl
![]()