Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pro mě nejhorší v ulici byla právě Digi
to jsem teda nedávala. Potom celá rodina Jordánů, Terezu a Matěje normálně přepínám a ted co má tu ošklivku Bety tak přepínám tuplem
tak pivní lahev věčně v její puse mě neuvěřitelně irituje
![]()
Nevím na koho se tam dá vlastně dívat
ale moc by se mě líbilo kdyby se vrátila Světlana a měli s Lumčou dítě, Nyklová jako babička a Lumír otec to by byly scénky
![]()
@kam2 píše:
A kam zmizela ta Jordanova milenka Hanka?? Ucitelka..bydleli spolu a pak se po ni zaprasilo.
ta dostala nějakou pracovní nabídku v zahraničí tuším a odešla proto i ze školy. ![]()
@hofka píše:
Jarda je zvyklej holt na jiný kvality. Ale maj výhodu, můžou si Marketu administrativou nepolíbenou vychovat k obrazu svému. Akorát to bude trvat dýl než s nějakou s praxí. Jsem docela koukala, že ji dali 17000 plat. Docela dost na začínající firmu a začínající holku.
no, ale včera když měla Markéta na telefónu nějakého zákazníka a skoro po něm řvala, jestli myslí dízu nebo dýhu
no, když si představím, že volám do firmy, chci si něco zjistit a oni se mnou mluví tady tím stylem…no, poslala bych je do háje a poohlídla se jinde ![]()
no a to třeba Jarda přešel…přitom ona má kurňa tu jejich firmu reprezentovat ![]()
no, ale myslím, že až se zaběhne, tak bude dobrá
@MarkyM Chodili spolu, pak ji vysekal v tom aute, byl pod vlivem neceho, uz nevim ceho ![]()
Jj, kdysi tam něco bylo, ale už si to skoro vůbec nevybavuju
hele a nedělal Mára policajta? nebo nějaký jeho kámoš…a byl tam nějaký
průšvih s řízením v opilosti a nevím, jestli to teda nebyla Tereza,
fakt už si to moc nevybavuju, ale zdá se mi, že Mára tehdá nebyl moc klaďas ![]()
Pepan mě bavil, Brodskýho jsem nemusela, ale jak pak chodil s Digi, tak se mi líbil, Betynka byla taky dobrá, vadila mi šíleně ta barmanka jak chodila s Jardou, ta žárlivka. Kdyby se vrátila Světluš a dala to dohromady s Lumčou, měli dítě, taky by se mi ten scénář líbil ![]()
jj máš pravdu byl průser, on tenkrát nebyl tak klidnej a hodnej jako teď…
Mě strašně bavily ty díly, jak byl Pešek s Miriam, jak jezdili rybařit.
Jj Světlana a Lumír a Pešek s Miriam a to jejich věčný vykání to bylo dobrý ![]()
@Spenata Ten policajt byl Rasilov, krestni nevim. To rizeni v opilosti byl Mara, vysekal Terezu, tak pak lezela v nemocnici.
jj, na toho bych zapomněla.