Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcip píše:Rodinná večeře
@Petorka píše:
Ježiš, proč je ten Mára u Moniky? Co mají za slávu??
Ale proč, jen tak? Přijde mi to moc oficiální, ještě jak přišel Mára v saku ![]()
A dneska připoměla Monika Bena, tak ten se mi tam líbil, škoda, že jim to nedopadlo. A ten policajt Rašilov byl přeci gay ne? Někdo tam po něm jel, Simona?
Holky, viděla jsem dneska posledních 30 sekund
Došlo Peškovi, že tu gumu prořízla Adriana?
Jo a k té nehodě - já mám pocit, že tehdy neřídil Mára, ale Saša Třešňáková (co chodila s Kamilem Bařinkou). Měla z toho nějakej hysterák a přímo na fleku se domluvili, že si Tereza přeleze za volant, že jako mladistvé jí nic nehrozí. A Kamil to pak kvůli Saše tutlal ![]()
@Petorka Kamil Bařinka určo nebyl gay, jen byl nesmělej a kapitán Bařinka ho furt chtěl dávat s někým dohromady
Začal pak chodit až s tou Sašou a pak spolu ze seriálu nějak nepozorovaně zmizeli ![]()
@Machalka píše:
@Petorka Kamil Bařinka určo nebyl gay, jen byl nesmělej a kapitán Bařinka ho furt chtěl dávat s někým dohromadyZačal pak chodit až s tou Sašou a pak spolu ze seriálu nějak nepozorovaně zmizeli
A no jo, on vlastně byl Bařinkův..ty jo tam toho fakt bylo, na spoustu věcí jsem zapomněla…no ta Saša byla strašná!!! Ale fakt ![]()
Ale starého kapitána jsem tam měla moc ráda, to bylo to nejlepší období Pešek x Hejlová, k nim ten Bařinka.
Tak dneska jsem se u Moniky a Máry culila jak prdlá. Monča ho fakt hezky provokovala na tom gauči.
![]()
Jo a víte jak se jinak jmenuje Mára v Ulici doopravdy? Nemyslím jméno herce (je to v reálném životě syn Kukačky (nevím teď jméno), to víte?),ale jaké má jméno a příjmení v Ulici…jestli spolu budou chodit a Monča mu bude říkat pořád Máro, tak to bude divný
protože se jmenuje Kryštof Mareček.
@L-enny
Teda tak to jsem nevěděla ani jedno, docela překvapení a teď nevím, které mě překvapilo víc…
Ad Kukačka…já ho měla jako herce ráda, ale jak hrál Kukačku, tak se mi zprotivil a když ho jen slyším v rádiu nebo kdekoliv, tak prostě vím, že je to Kukačka ![]()
Stejně jako ten Eliáš, ale toho nemám ráda ani jako herce, přijde mi příšerně slizkej, hrál už v Přešlapech, příšerný účes ![]()
@Petorka já mám tyhle typy chlapů ráda.
o tom, že je Mára syn Kukačky, jsem se dozvěděla z časopisu, kde dával nějaký rozhovor.Ale nestýkají se spolu. Kukačka je pro něj cizí člověk. Ale podoba tam teda je a dost velká.
Ja to doted nevedela a podobny si teda vubec nejsou mi prijde
mara je fesak, ale monika je divna
Ufff, tak jsem to našla. Kukačka je Pavel Rímský a Mára je Kryštof Rímský.