Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misicka85 píše:
Já bych to Márovi a Monice přálaPříjde mi, že se k sobě hod, a mám ráda šťastné „konce“ a nebo „začátky“
Taky bych jim to přála, i když moniku nemusím. Ale třeba by ji láska trochu učinila snesitelnou
. Doufám, že jim to vyjde!!
@KPKristy píše:
Já mám pocit, že jsem četla, že je nevlastní syn, ale Rímský ho vychovával odmalička, proto se jmenuje po něm. Ale nejsem si jistá…
kdepak, Rímský ho opustil, když mu byly tři roky. Nevychovával ho.
@ncc1701 píše:
Ale u Hejlu se taky „neco stane“, nez se vezmou…
No mohlo by se stát třeba to, že Jarda kopne Lence do zadku a ze svatby by sešlo ![]()
@L-enny píše:
kdepak, Rímský ho opustil, když mu byly tři roky. Nevychovával ho.
Jo, takhle to je, tak jsem to špatně pochopila…
@ncc1701 píše:
Ale u Hejlu se taky „neco stane“, nez se vezmou…
Možná Mirinka promluví nebo si pohraje nebo se umaže v obýváku… ![]()
Nad apvučinama jsem se taky zasmála
ale já mám Moniku teda docela ráda..
Holky viděli jste ukázky na večer? asi to není moc nadějné mezi monikou a márou řekla mu že by to stejně dlouho nefungovalo
![]()
@Kapřík90 píše:
Holky viděli jste ukázky na večer? asi to není moc nadějné mezi monikou a márou řekla mu že by to stejně dlouho nefungovalo![]()
Já už díl viděla:-) ale nechci moc prozrazovat.. tedy, pokud chcete, tak klidně:-)
@hofka píše:
Já už díl viděla:-) ale nechci moc prozrazovat.. tedy, pokud chcete, tak klidně:-)
Já ci
. Aspoň něco málo…nějaká ta jiskřička tam přeskočí? ![]()
Jak chcete:-) Jiskra by přeskočila, ze strany Máry, ale Monika nechce. Bere to jenom jako úlet, taky ho dost provokovala, že. Ale nechce ničit přátelství.
Vy jste zvědavky!! Kdyby to hofka nenabídla, ani mě nenapadne to chtít vědět. Teď to hlodá a hlodá…
![]()