Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Jéé, ta byla hezoučká!
Že:-) Já uronila i kroupu, jak hledala toho Ježíška a pak se to v dílně rozsvítilo:-)) Ale stejně, co to je za dětství, samý natáčení seriálu, o kterým za pár let neštěkne pes. I když Nova ho určitě bude xkrát opakovat, až skončej natáčení.
@hofka píše: Že:-) Já uronila i kroupu, jak hledala toho Ježíška a pak se to v dílně rozsvítilo:-)) Ale stejně, co to je za dětství, samý natáčení seriálu, o kterým za pár let neštěkne pes. I když Nova ho určitě bude xkrát opakovat, až skončej natáčení.
Přesně, já bych to svýmu synovy nedovolila, má si užívat dětsví a ne pracovat ![]()
Holky zrovna před chvílí přijela naše holka od Kryštofa z chalupy
prý jel se starším Tobiášem na raggbyový zápas a jeho žena Terka je s malým Johánkem doma
prý by se s Kryštofem i vyfotila, ale má po mobilu ![]()
@hofka píše: Že:-) Já uronila i kroupu, jak hledala toho Ježíška a pak se to v dílně rozsvítilo:-)) Ale stejně, co to je za dětství, samý natáčení seriálu, o kterým za pár let neštěkne pes. I když Nova ho určitě bude xkrát opakovat, až skončej natáčení.
Bůh ví, kdy to natáčení zkončí… Je to prý nekonečný seriál
@Druby píše:
Bůh ví, kdy to natáčení zkončí… Je to prý nekonečný seriál
Ježiši..To zní hrůzostrašně..
![]()
Holky nevíte jak se jmenuje ta písnička co hráli když byl Matěj a Tereza v Coolně? Vím, že je známá. Dokonce ani manžel si nemůže vzpomenout kdo ji zpívá a na její název
Díky moc…
@ncc1701 píše:
Z patecniho dilu? Mrknu se a dam vedet
jj pátek. Bohužel od Pink mi youtube nic nenašel nebo nehledám dost důkladně ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jsem zvědavá, co se dneska odehraje..Už aby bylo půl sedmé.. ![]()
@Silwinka87 píše:… sedm a skončil Večerníček. Dřív se nechytám…
Ahoj holky
Tak jsem zvědavá, co se dneska odehraje..Už aby bylo půl sedmé..
@KPKristy píše: … sedm a skončil Večerníček. Dřív se nechytám…
Malý na večerníček někdy zapomene, tak mu ho nepřipomínám..
Ale jinak taky až po Večerníčku.. ![]()
@KPKristy píše: … sedm a skončil Večerníček. Dřív se nechytám…
Pěkně to teď na dvojce pohnojili - Rumcajs, Mája, Garfield, Hroši a navrch ještě něco. Jsem ráda, když to ve čtvrt na osm vypnu bez řevu a bez boje o ovladač. ![]()