Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
Pěkně to teď na dvojce pohnojili - Rumcajs, Mája, Garfield, Hroši a navrch ještě něco. Jsem ráda, když to ve čtvrt na osm vypnu bez řevu a bez boje o ovladač.
náhodou kromě toho garfielda se mi to líbí, taky na to malej kouká..
@Bersaba, ty jo, tak to já nekompromisně přepínám po Večerníčku. Ondra má puštěnou Planetu YO, tak to by bylo, aby zíral až do osmi
. Ale klidně by zíral, o tom nepochybuju…
@PetaP píše:
náhodou kromě toho garfielda se mi to líbí, taky na to malej kouká..
Ale to mě taky, jenže takhle za sebou v hodinovým bloku? Kdo se má s tou holkou každej den hádat? ![]()
@Bersaba píše:
Ale to mě taky, jenže takhle za sebou v hodinovým bloku? Kdo se má s tou holkou každej den hádat?
Právě, je to dost dlouho..Malý teda sleduje jen Kouzelnou školku a večerníček..Naštěstí ho nebaví Včelka Mája, to bych z té Ulice měla úplný prd ![]()
Nyklové se vůbec nedivím, že dneska tak vybuchla. Zuzana je teda dobrá, veme si dovču narychlo, neplánovaně si ji prodlouží a pak chce odejít z práce jen tak z fleku, dobrá borka ![]()
a Růža s Nyklovkou byly vtipné potom
![]()
Teda holky, já vás tady už nějaký pátek čtu a jste fakt jedničky, když člověk neví co bylo, vy to tady proberete vždy dokonala
Tak já se přidám, jo? ![]()
Jak tady probíráte kdo s kým, tak Libuška s doktůrkem to je pár, úplně se u toho culím
a napadlo mě, co Vojtek s tou barmankou? A co když nakonec Jarda ujede s Markétou?
@meduleinka píše:
Teda holky, já vás tady už nějaký pátek čtu a jste fakt jedničky, když člověk neví co bylo, vy to tady proberete vždy dokonalaTak já se přidám, jo?
Jak tady probíráte kdo s kým, tak Libuška s doktůrkem to je pár, úplně se u toho culím
a napadlo mě, co Vojtek s tou barmankou? A co když nakonec Jarda ujede s Markétou?
Já bych chtěla už něco pořádnýho tam, at klidně ujede aspon se bude něco dít ![]()
@Misicka85 píše:
No tak teda doufám, že se Zuzana nerozejde s Maxem?![]()
Ne to si nemyslím, dneska sem z toho nic neměla zase
![]()
@Silwinka87 píše:
Ten Jarda jede po té Markétě jak po uzeném..
Mě je s tím úplně protivnej. ![]()
@anoli30 píše:
Mě je s tím úplně protivnej.
Co škádlívá to rádo má ![]()
Já to neviděla od poslední reklamy, takže posledním 5-10min - pohádky no
![]()