Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdriv jsem si myslela ze Hejl Marketu vyhodi a ta by sla misto Zuzany do Pekarny a nejak mi to nevyslo.. ![]()
Do pekárny by měla jít Gábina, aby ty její myšlenky o zaneprázdněnosti byly oprávněné:-) (věřím, že studovat s dítětem je těžké, ale malej je ve školce - i když krátce - a vypadá na kliďase)
@hofka
jo kliďas se dneska předvedl
, ale trošku mi to malování připadalo na úrovní mého skoro 2 letého syna ne tříleťáka.. ![]()
@ncc1701 píše:
Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu
Třeba bylo zrovna zatmění slunce ![]()
@ncc1701 píše:
Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu
já na to mrkala teď znovu. Zpráva jí došla 22.1. v 18:11 a četla ji 18:16 ![]()
@KPKristy píše:
Hele, my si taky s manželem většinou říkáme miláčku![]()
Ale u tý Gábiny je to příšerný, nepřirozený…
@KPKristy píše:
Hele, my si taky s manželem většinou říkáme miláčku![]()
Jo my si jinak neřekneme, ale neříkáme to miláááááčku???Udělám ti čajíček, a namažu ti chlebíček aby tě nebolelo v krčenku, ty moje chudinko ![]()
Mě ten Šimon hlavně přijde na 3 letý dítě strašně velkej, mýmu budou 3 v březnu, dle mě je průměrnej, ale proti šímovi poloviční
![]()
Ja manzelovi treba malokdy reknu jmenem, rikam milacku a lasko. Ale ac ja mam velke poprsi, tak jsem dneska nemohla odtrhnout oci z jejiho mega vystrihu. Vypadala teda hrozne, jak slapota.
@Andris píše:
Holky, já to dnes neviděla, co tam bylo důležitého?
nic…skoro jako vždy ![]()
Mě by spíš zajímalo za co Gábina dostala tu jedničku, když včera byla dutá jak bambus a jestli učitelé dávají známky podle toho, že holka ukáže kozy a vypadá jak děvka, na tak to potěž prdel ![]()
@20012004 píše:
já na to mrkala teď znovu. Zpráva jí došla 22.1. v 18:11 a četla ji 18:16
Tak to bylo to 18 11 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@mejdylko píše:
Mě by spíš zajímalo za co Gábina dostala tu jedničku, když včera byla dutá jak bambus a jestli učitelé dávají známky podle toho, že holka ukáže kozy a vypadá jak děvka, na tak to potěž prdel
tak je známo, že to takhle někde funguke…navíc, když jí dal téma, aby si sama vybrala, tak si vybrala to, co uměla - to téma probírala s Terezou myslím v té kavárně…