Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Tak s těma kozama u zkoušky, možná chtějí ukázat na tenhle problém co se normálně na školách děje? Třeba z toho bude další zápletka.. když se tam dějou různý psycho dramata ze života, tak tohle bude další:-)
Tam bude drama, až si zapomene vzít podprseknku a pak si je někde přišlápne a rozbije si hubu..
![]()
@Hesovi píše:
Hlavně jsem koukala, že se Gábina učila věci, které se normálně učí na střední a byla uplně vypatlaná!
A kde? Na gymplu…já se přiznám, že mě to nic neříkalo a mám Bc. ![]()
Mně se líbilo, jak Šimůnek fixkama pomaloval kde co, ale sám byl čistej jak lilie. Naši kluci když dostanou do ruky fixky, tak jsou sami nejdřív jak avataři a až pak přijde na řadu to okolo ![]()
@Lenka512 no na gymplu, ale myslím, že všude kde je maturita, protože já tohle na maturu normálně musím všechno vědět! rozbor textu, slohový útvar. teď je to uplně základ.. Třeba to předtím bylo jinak, ale teď když je matura státní se to všechno už od prváku učíme..
@Hesovi píše:
Hlavně jsem koukala, že se Gábina učila věci, které se normálně učí na střední a byla uplně vypatlaná!
Já si taky říkala, že jsem to už slyšela. Vějšku jsem nedělala, ze střední jsem už pár let, ale co jsou synonyma vím ![]()
Jinak k té rýmě. Že nechtěl jít Hynek s rýmou do práce se nedivím a chválím. Kdo by potřeboval, aby na něj ve fitku prskal trenér? Já nenáviděla, když mi přišly naprskané zákaznice, a když jsem sama měla rýmu, jeden den jsem si brala volno, abych se z nejhoršího dostala bez asistence klientek, na které by mi akorát kapaly nudle…
Tak on neměl asi jenom obyč rýmu, spíš virózu nebo chřipajznu a co si budem povídat, je to chlap a ti na tohle umírají. Nám ženským stačí paralen a jedem dál:-)
@Lenka512 píše:
A kde? Na gymplu…já se přiznám, že mě to nic neříkalo a mám Bc.
taky tak..
@Hesovi píše:
@Lenka512 no na gymplu, ale myslím, že všude kde je maturita, protože já tohle na maturu normálně musím všechno vědět! rozbor textu, slohový útvar. teď je to uplně základ.. Třeba to předtím bylo jinak, ale teď když je matura státní se to všechno už od prváku učíme..
Já teda z češtiny nematurovala, jen písemná slohovka, ale měli jsme učitelku, co si na češtině lpěla a tohle jsme normálně probírali v rámci učiva. Dneska už si prd pamatuju, školu jsem končila před třinácti lety (uf
), ale bylo mi to povědomý…
@Hesovi Přesně tak, my se tohle všechno učili na střední a taky z toho maturovali - takže mě docela udivilo, že ona, co vyšla z gymplu tohle vůbec nevěděla - trošku nereálné, no
@pvmr píše:
@Hesovi Přesně tak, my se tohle všechno učili na střední a taky z toho maturovali - takže mě docela udivilo, že ona, co vyšla z gymplu tohle vůbec nevěděla - trošku nereálné, no
a já třeba chodila taky na gympl a nic mi to neříká.. a vysokou mám ![]()
@PetaP A to já chodila na strojní průmyslovku a tohle vím
asi nejspíš jsou rozdíly - tak hold pardon ![]()
@pvmr píše:
Gábina měla na gymplu jiné starosti než se učit češtinu, tak tohle asi zrovna nepobrala. ![]()
Já teda mám VŠ a co jsou synonyma vím, ale to další dělení jsem slyšela poprvé.
Jinak jsem moc ráda, že tady vždy řešíte co se v ulici děje, aspoň trošku vím co nevidím. Já koukám na ulici až další den ráno při úklidu.
@Aspera píše:
Gábina měla na gymplu jiné starosti než se učit češtinu, tak tohle asi zrovna nepobrala.![]()
no joooo, vlastněě
@Aspera píše:
Gábina měla na gymplu jiné starosti než se učit češtinu, tak tohle asi zrovna nepobrala.![]()
Já teda mám VŠ a co jsou synonyma vím, ale to další dělení jsem slyšela poprvé.
Jinak jsem moc ráda, že tady vždy řešíte co se v ulici děje, aspoň trošku vím co nevidím. Já koukám na ulici až další den ráno při úklidu.
no co jsou synonyma taky vím
ale to dělení taky neznám
@KPKristy píše:
Já si taky říkala, že jsem to už slyšela. Vějšku jsem nedělala, ze střední jsem už pár let, ale co jsou synonyma vím
My se synonyma učili už na základce
Na VŠ jsme vůbec češtinu neměli.