Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
23.1.13 16:22

@MUFICE jojo ten se taky někdy tváří jak když mu kočka tahá za koule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 16:46

A my chudaci se na ne musime divat a trpet :mrgreen:
Mi je od pocatku nesympaticka Zuzana, pripomina mi moji byvalou sousedku, se kterou se nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
23.1.13 17:11

Ještě jsem tak přemýšlela, že jak děti porostou, tak to určitě dají do kupy Šíma a Mirinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.1.13 17:54

Holky ta Markéta, není to ta Berenika nevím jak dál, jak teď chodí - žije s bývalým manželem Vilhelmové??? Hrála přece i v Život je ples s těma důchodcema ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 17:56

@Petorka jojo já myslim, že to je ona. Její matka napsala tu knihu o Havlovi, jak snim měla ty pletky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.1.13 17:56

Jj je to ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 17:57

@Hesovi no to doufám, že se tak dlouho točit nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.1.13 18:03
@Petorka píše:
Holky ta Markéta, není to ta Berenika nevím jak dál, jak teď chodí - žije s bývalým manželem Vilhelmové??? Hrála přece i v Život je ples s těma důchodcema ne?

Jo, Berenika Kohoutová, dcera Ireny Obermannové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
23.1.13 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.1.13 18:23

Jo Kohoutová, věděla jsem, že tam je nějaké K a příjmení zvířete, ale vzpomenout si… :mrgreen:, když jsem se to dočetla už dávno, tak mě to překvapilo, přeci jen Vilhelmová mi přijde jako žena, kdežto tahle Berenika je taková mladá koza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.1.13 18:26

Mi teda strašně vadí poslední dobou Anča. Já chápu, že to musí být hrozné pro pěstouny, když se ozve biomatka, ale ona už byla na ránu ještě předtím, jak všechno řešila a Emu rozmazlovala. Ted je Ema zasekaná a oni se tváří jak konec světa. Ptoč jí proboha neřeknou, že se nemusí stěhovat, že to zkusí uhrát na to aby to bylo jako to má Zuzana s Frantou. to by bylo první co bych jí řekla, než ty jejich tragické pohledy a porady za dveřma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.1.13 18:28

Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
23.1.13 18:31
@Petorka píše:
Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.1.13 18:32
@Petorka píše:
Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada :lol:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
23.1.13 18:50

Nyklová je příšerná drbna :! s takovou ženskou bych pracovat nemohla, ani mít podobnou osobu ve svém okolí :!
Libuška se Zůzou jsou super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky