Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE jojo ten se taky někdy tváří jak když mu kočka tahá za koule ![]()
A my chudaci se na ne musime divat a trpet ![]()
Mi je od pocatku nesympaticka Zuzana, pripomina mi moji byvalou sousedku, se kterou se nemusim.
Ještě jsem tak přemýšlela, že jak děti porostou, tak to určitě dají do kupy Šíma a Mirinka ![]()
Holky ta Markéta, není to ta Berenika nevím jak dál, jak teď chodí - žije s bývalým manželem Vilhelmové??? Hrála přece i v Život je ples s těma důchodcema ne?
@Petorka jojo já myslim, že to je ona. Její matka napsala tu knihu o Havlovi, jak snim měla ty pletky. ![]()
@Petorka píše:
Holky ta Markéta, není to ta Berenika nevím jak dál, jak teď chodí - žije s bývalým manželem Vilhelmové??? Hrála přece i v Život je ples s těma důchodcema ne?
Jo, Berenika Kohoutová, dcera Ireny Obermannové…
Jo Kohoutová, věděla jsem, že tam je nějaké K a příjmení zvířete, ale vzpomenout si…
, když jsem se to dočetla už dávno, tak mě to překvapilo, přeci jen Vilhelmová mi přijde jako žena, kdežto tahle Berenika je taková mladá koza..
Mi teda strašně vadí poslední dobou Anča. Já chápu, že to musí být hrozné pro pěstouny, když se ozve biomatka, ale ona už byla na ránu ještě předtím, jak všechno řešila a Emu rozmazlovala. Ted je Ema zasekaná a oni se tváří jak konec světa. Ptoč jí proboha neřeknou, že se nemusí stěhovat, že to zkusí uhrát na to aby to bylo jako to má Zuzana s Frantou. to by bylo první co bych jí řekla, než ty jejich tragické pohledy a porady za dveřma
Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada ![]()
@Petorka píše:
Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada
@Petorka píše:
Anču „miluje“ můj manžel, když jí vidí, tak zuří, vypadá podle něj jak baset, oči sklopený, pusu jak malé děti do obráceného rohlíku, když jim seberete hračku a rozklepaná brada
Nyklová je příšerná drbna
s takovou ženskou bych pracovat nemohla, ani mít podobnou osobu ve svém okolí ![]()
Libuška se Zůzou jsou super ![]()