Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Max už naštěstí není takovej megaromantik, už se chová normálně celkem:-)
@hofka píše:
Max už naštěstí není takovej megaromantik, už se chová normálně celkem:-)
Jo taky mě to štvalo a stakovým chlapem by mě to hodně brzo přestalo bavit
Mě prostě nejvíc zajímá, jak to bude s Márou a Moni?
Příjde mi že je to strašná škoda, že spolu nejsou ![]()
@Misicka85 píše:
Mě prostě nejvíc zajímá, jak to bude s Márou a Moni?Příjde mi že je to strašná škoda, že spolu nejsou
třeba jim to ještě vyjde, Monče to dojde a bude to ok, taky bych jim to přála
@sunnyho.motylek píše: Štěpán podvádí![]()
![]()
Stejně by se sní nudil
![]()
coze? ja poslednich 10 min zas nevidela..
@PetaP Max viděl v Paříži Štěpána s nějakou kočkou jak vycházeli zalomení do sebe z jeho bydliště - měl mu předat ten dárek od Thei, ale nedal mu ho
@pvmr píše:áha, ach jo..
@PetaP Max viděl v Paříži Štěpána s nějakou kočkou jak vycházeli zalomení do sebe z jeho bydliště - měl mu předat ten dárek od Thei, ale nedal mu ho
@Petorka píše:
Tak Lenka se svou prezentací mě dostala
Fakt nezklamala, se tlemim ještě teď ![]()
@Misicka85 píše:
Nyklová je příšerná drbnas takovou ženskou bych pracovat nemohla, ani mít podobnou osobu ve svém okolí
Libuška se Zůzou jsou super
Což Nyklová, ale Růža, to je dílo! Tu bych hnala svinským krokem. Nedávno byla na mašli, když stopila ty peníze a dneska už si zase vyskakuje ![]()
@Petorka píše:
Tak Lenka se svou prezentací mě dostala
A ještě se divila, že se Jarouš nechytá. Jako oni nemají ani termín, ani místo svatby a už prudí s předkrmem
![]()
@KPKristy No ony obě… Niklovka i Růža… slepice ![]()
Lenka je fakt drsná, no ![]()
My teď taky zařizujeme svatbu, a přítel se teda se mnou podílí na přípravách a na všem se domlouváme, ale kdybych udělala prezentaci, asi by se smál
I když mě by to teda ani nenapadlo ![]()
Já nechápu že Lenka za tu dobu ještě Jardu nezná a prostě tu svatbu celou nevymyslí a pak seznámí s tím jak to bude, stačí se dohodnou na termínu a základních věcech jako jeslti je malá, velká atd…ale lézt za ním s předkrmem to je fakt ubohost
Lenku teda nezvládám… ![]()
Holky a nebude ten Štěpán zpátky u té holky kterou nechal kvůli Thee?? ![]()