Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dice píše:
Já nechápu že Lenka za tu dobu ještě Jardu nezná a prostě tu svatbu celou nevymyslí a pak seznámí s tím jak to bude, stačí se dohodnou na termínu a základních věcech jako jeslti je malá, velká atd…ale lézt za ním s předkrmem to je fakt ubohost![]()
Lenku teda nezvládám…
Holky a nebude ten Štěpán zpátky u té holky kterou nechal kvůli Thee??
To si taky myslím, že Štěpán bude u tý Verči??
@sunnyho.motylek píše:
To si taky myslím, že Štěpán bude u tý Verči??
No, ona je v Paříži, takže to vyloučený není. Štěpán je blb, já ho nemusím od začátku…
Holky, dneska jsem viděla posledních 15 minut, mohly byste mi to prosím trochu shrnout? V ukázce na ten dnešní díl dávali, že Simona řekla Markétě, že Liškovi shořela dílna a jak se s Jardou snažili zachránit Hrihorije. Udělalo to s ní aspoň něco? Nebo si dál jede ve svý lajně, že se po ní Jarda vozí? ![]()
Jinak že Štěpán Thee zahejbá vítám
Stejně s ním zametala jako s kusem hadru, Thea je poslední měsíce na ránu, tak jen ať si najde nějakýho blbečka, který ty její hysterie a nekonečný šťourání se v pytlovinách bude žrát ![]()
@Machalka píše:
Holky, dneska jsem viděla posledních 15 minut, mohly byste mi to prosím trochu shrnout? V ukázce na ten dnešní díl dávali, že Simona řekla Markétě, že Liškovi shořela dílna a jak se s Jardou snažili zachránit Hrihorije. Udělalo to s ní aspoň něco? Nebo si dál jede ve svý lajně, že se po ní Jarda vozí?
Jinak že Štěpán Thee zahejbá vítámStejně s ním zametala jako s kusem hadru, Thea je poslední měsíce na ránu, tak jen ať si najde nějakýho blbečka, který ty její hysterie a nekonečný šťourání se v pytlovinách bude žrát
Přesně taky mě Thea štve taková nudná jeptiška ![]()
@Jamajka00 píše:
Holky a co je ted s mladým Hložánkem?
no jo uplně jsem na něj zapoměla ![]()
@MarkyM píše:
http://tn.nova.cz/…milenky.html
Teda ale koukám, jak je na druhé fotce z toho odkazu Berenika podobná Mandy Moore.
@Jamajka00 píše:
Holky a co je ted s mladým Hložánkem?
Teď nic, jeho linie tam zrovna není…
Štěpán zůstane ve Francii s novou kočkou, Thea se dá dohromady s Hynkem nebo Jardou, svatba přece nebude, ne?.. tak nějak by to mohlo být?:-)
@hofka píše: Štěpán zůstane ve Francii s novou kočkou, Thea se dá dohromady s Hynkem nebo Jardou, svatba přece nebude, ne?.. tak nějak by to mohlo být?:-)
Nebo přebere Libušce doktora a bude sesterské drámo.
@Bersaba píše:
Nebo přebere Libušce doktora a bude sesterské drámo.
A nebo bude doktor chodit s oběma. Nejdřív na tajňačku, a pak to bude trojka ![]()
@hofka píše: Štěpán zůstane ve Francii s novou kočkou, Thea se dá dohromady s Hynkem nebo Jardou, svatba přece nebude, ne?.. tak nějak by to mohlo být?:-)
Kdo je Hynek?
![]()
Nebude vůbec? Já myslela, že bude, ale něco jí jen zkomplikuje ![]()