Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
24.1.13 12:56
@kam2 píše:
Zrovna sleduji jelikoz jsem nestihla vcera vse. Ta kadernice je taky na ranu. Nic se ji nezamlouvá. A ty jeji nazory. Umi se vubec smat nebo je to věcný prudas a pesimista?? :roll:
že jo? ta je fakt na ránu, dobře jí tak že jí poslal do p*dele ten jak jí poslal tu kytku.. :mrgreen: :mrgreen: protože to že to nemá ráda ona, neznamená, že 95% ženskejch taky ne.. :pocitac: hu :pocitac: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 13:04
@Denis11 píše: že jo? ta je fakt na ránu, dobře jí tak že jí poslal do p*dele ten jak jí poslal tu kytku.. :mrgreen: :mrgreen: protože to že to nemá ráda ona, neznamená, že 95% ženskejch taky ne.. :pocitac: hu :pocitac: :zed:

Je to pěkná trapka :roll: Taky mi leze krkem..
Holky a já ještě strašně nemusím Lídu..Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu ji ani vidět.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
11370
24.1.13 13:10

@Silwinka87 :palec: tak to máme společné. Nejvíc mě sere stim, jak jí pořád Jitka podkuřuje. Podvede manžela a ještě všechny nutí aby jí gratulovali k mimču. A když to Monča neudělá, tak bulí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 13:14

@Silwinka87 já když to tak vezmu, tak mě tam sere skoro každej :mrgreen: :mrgreen: mě nevadí Tea, Franta, Lumír, Nyklová (s tou je asppn sranda :mrgreen: ) jo Hejlová ještě a měla jsem ráda Světlanu. Škodaže se nedali zpátky dohromady s Lumírem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 13:17

@mejdylko No já jí zase na jednu stranu chápu..prostě to dítě chtěla tak si ho udělala no :mrgreen: :nevim: která z nás by to neudělala v nejsilnějšim mateřskym pudu? Raději sama s dítětem než navždy bez něj.. spíš nevim co čekal on od 20ti letý holky..? Jako že fakt nebude chtít děti jo..? Trubec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 13:17
@Denis11 píše:
@Silwinka87 já když to tak vezmu, tak mě tam sere skoro každej :mrgreen: :mrgreen: mě nevadí Tea, Franta, Lumír, Nyklová (s tou je asppn sranda :mrgreen: ) jo Hejlová ještě a měla jsem ráda Světlanu. Škodaže se nedali zpátky dohromady s Lumírem. :think:

to jsi jak já.. :mrgreen: U mě se to střídá, ale momentálně mě nejvíc točí Lída, Monika, Romana, Lenka a stará Farská..Ty byl snad… :pocitac:
A jednu dobu jsem nemohla ani cítit Libušu a Terezu Jordánovou, ta mě dokáže vytočit úplně nejvíc.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5411
24.1.13 13:18

Ale víc jak Lída mě štve teda ta Lenka :pocitac: :mrgreen: pani dokonalá :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.1.13 13:18

@Silwinka87 Vojtííííííí! Z toho mám pupínky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 13:20

@Silwinka87 Jojo Libušemě neuvěřitelně štvalakdyž se nechala husa blbá mlátit od toho šmejda a ještě ho hájila :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: bych jí normálně zadupala do země :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 13:21
@mejdylko píše:
@Silwinka87 Vojtííííííí! Z toho mám pupínky. :mrgreen:

Já mám pupínky když vytasí chrup.. :roll: mám vždycky strach že mě kousne i přes televizi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.1.13 13:22

@Denis11 no hele on jí na začátku řekl, že žádný děti už nehce. Že je starej a děti už má. Ona souhlasila a stim snim do svatby šla. Pokud si myslela, že starej pardál časem ustoupí a bude vycákanej z plínek a řvaní. Tak to se sekla. No já bych v 50ti taky nebyla. :D no chybu udělali oba. On jí neměl nutit nebýt matka a ona si to s dědkem měla rozmyslet. Ale teď jsou spolu a vymejšlej stupidní jména, tak to opět dobře seriálově dopadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.1.13 13:23

No holky mě přijde že ty ženský co tam jsou jsou jedna víc pitomá jak druhá..ta ksichty co dělá Lenka, Romana, Markéta…ty věčný breky od Lídy, Terezy, Anči…to je děs :zed: :zed: ony jsou všechny stejně nesnesitelný…
A vztah Gábiny a Hynka mě přijde hrozně umělej a nepřirozenej…moc jim to hraní nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.1.13 13:23

@Denis11 já se spíš bojim chrupu Gábíny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 13:26
@mejdylko píše:

Jo jo..Někdy je fakt strašidelná… :mrgreen:

No, ale co se týče Teríska, tak to její Vojtííí-za to bych ji udávila.. :lol: A jinak Vojtííí-to byl taky slušný retard..

• Citovat
  • Upravit
5411
24.1.13 13:27
@mejdylko píše:

No ten jsem myslela.. :mrgreen: :mrgreen: jo aha on se vlastně ten její jmenuje Hnyek :mrgreen: jsem si je spletla tedka :mrgreen: :mrgreen:
U Terezy nechápu spíš to, jak může čekat na tak ošklivýho kluka..fuj.. :poblion: bych se ho nedotkla ani dálkovym ovládáním :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí