Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:že jo? ta je fakt na ránu, dobře jí tak že jí poslal do p*dele ten jak jí poslal tu kytku..
Zrovna sleduji jelikoz jsem nestihla vcera vse. Ta kadernice je taky na ranu. Nic se ji nezamlouvá. A ty jeji nazory. Umi se vubec smat nebo je to věcný prudas a pesimista??
@Denis11 píše: že jo? ta je fakt na ránu, dobře jí tak že jí poslal do p*dele ten jak jí poslal tu kytku..![]()
protože to že to nemá ráda ona, neznamená, že 95% ženskejch taky ne..
hu
![]()
Je to pěkná trapka
Taky mi leze krkem..
Holky a já ještě strašně nemusím Lídu..Já si nemůžu pomoct, ale nemůžu ji ani vidět.. ![]()
@Silwinka87
tak to máme společné. Nejvíc mě sere stim, jak jí pořád Jitka podkuřuje. Podvede manžela a ještě všechny nutí aby jí gratulovali k mimču. A když to Monča neudělá, tak bulí. ![]()
@Silwinka87 já když to tak vezmu, tak mě tam sere skoro každej
mě nevadí Tea, Franta, Lumír, Nyklová (s tou je asppn sranda
) jo Hejlová ještě a měla jsem ráda Světlanu. Škodaže se nedali zpátky dohromady s Lumírem. ![]()
@mejdylko No já jí zase na jednu stranu chápu..prostě to dítě chtěla tak si ho udělala no
která z nás by to neudělala v nejsilnějšim mateřskym pudu? Raději sama s dítětem než navždy bez něj.. spíš nevim co čekal on od 20ti letý holky..? Jako že fakt nebude chtít děti jo..? Trubec
![]()
@Denis11 píše:
@Silwinka87 já když to tak vezmu, tak mě tam sere skoro každej![]()
mě nevadí Tea, Franta, Lumír, Nyklová (s tou je asppn sranda
) jo Hejlová ještě a měla jsem ráda Světlanu. Škodaže se nedali zpátky dohromady s Lumírem.
to jsi jak já..
U mě se to střídá, ale momentálně mě nejvíc točí Lída, Monika, Romana, Lenka a stará Farská..Ty byl snad… ![]()
A jednu dobu jsem nemohla ani cítit Libušu a Terezu Jordánovou, ta mě dokáže vytočit úplně nejvíc.. ![]()
@Silwinka87 Jojo Libušemě neuvěřitelně štvalakdyž se nechala husa blbá mlátit od toho šmejda a ještě ho hájila
bych jí normálně zadupala do země
![]()
@mejdylko píše:
@Silwinka87 Vojtííííííí! Z toho mám pupínky.
Já mám pupínky když vytasí chrup..
mám vždycky strach že mě kousne i přes televizi ![]()
@Denis11 no hele on jí na začátku řekl, že žádný děti už nehce. Že je starej a děti už má. Ona souhlasila a stim snim do svatby šla. Pokud si myslela, že starej pardál časem ustoupí a bude vycákanej z plínek a řvaní. Tak to se sekla. No já bych v 50ti taky nebyla.
no chybu udělali oba. On jí neměl nutit nebýt matka a ona si to s dědkem měla rozmyslet. Ale teď jsou spolu a vymejšlej stupidní jména, tak to opět dobře seriálově dopadlo. ![]()
No holky mě přijde že ty ženský co tam jsou jsou jedna víc pitomá jak druhá..ta ksichty co dělá Lenka, Romana, Markéta…ty věčný breky od Lídy, Terezy, Anči…to je děs
ony jsou všechny stejně nesnesitelný…
A vztah Gábiny a Hynka mě přijde hrozně umělej a nepřirozenej…moc jim to hraní nejde ![]()
@mejdylko píše:
@Denis11 já se spíš bojim chrupu Gábíny.
No ten jsem myslela..
jo aha on se vlastně ten její jmenuje Hnyek
jsem si je spletla tedka
![]()
U Terezy nechápu spíš to, jak může čekat na tak ošklivýho kluka..fuj..
bych se ho nedotkla ani dálkovym ovládáním ![]()