Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko píše:
@Silwinka87 já bych si dobrovolně nasadila pás cudnosti, kdybych tohle někde potkala.
já už ho mám kdyby náhodou
bydlím kousek od barandova
![]()
@Denis11 tak v tom případě bych si nasadila i plynovou masku ![]()
@Denis11 hele nanatáčí se to tak náhodou jinde než na barandově? ![]()
@Dice píše:
Holky za co Emina máma byla ve vězení?? nevíte někdo?
Nevím, ale ta scéna ve škole, to jsem valila oči. Holky to zahrály dobře!
Libuška naznačuje, až se hory zelenají. Myslíte, že ještě do konce dílu něco udělá? ![]()
Ahoj holky!
Koukám, že na Vojtu máme stejný názor…dycky mi přišel naprosto nechutný, už na tom gymplu…nikdy jsem nepochopila, jak se s ním Tereza mohla líbat a pak i… no hrůza, kde takového herce vyhrabali…
Na Toužimskou jsem se taky chtěla zeptat, jestli nevíte, za co seděla a jak dlouho?
No musím uznat že podlouhý době jsem si připada že je tam něco fakt dobře zahraný, člověk jim to uplně věřil- Anča a Toužimská ![]()
Teda ta Romana je na ranu!
![]()
@KPKristy píše:
Nevím, ale ta scéna ve škole, to jsem valila oči. Holky to zahrály dobře!Libuška naznačuje, až se hory zelenají. Myslíte, že ještě do konce dílu něco udělá?
Zahrály to skvělě
![]()
Ta Monika je ale krá. va fakt, zaslouží si to, když si Máry neváží, tak ať nebulí…
@Petorka píše:
Ta Monika je ale krá. va fakt, zaslouží si to, když si Máry neváží, tak ať nebulí…
Třeba jí to konečně, došlo jen aby nebylo pozdě,
@KPKristy píše:
Nevím, ale ta scéna ve škole, to jsem valila oči. Holky to zahrály dobře!Libuška naznačuje, až se hory zelenají. Myslíte, že ještě do konce dílu něco udělá?
jo, zahrály to sakra dobře
bylo to super, až se mi chvílema fakt chtělo brečet ![]()