Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
25.1.13 10:44
@MUFICE píše:
Ráno jsem koukala na včerejší díl a byla to jasná žárlivost.
Že jo potvora jedna, mě to taky napadlo. Odříkaného chleba největší krajíc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:46
@mejdylko píše:
@MarkyM no mě taky. Já jak mám ráda Vandu Hybnerovou a jak to suprově hraje, tak jemi jí i líto. Jsem měkejš. :D

Akorát mi přijde divnej ten kriminál :think: Taková šmrncovní ženská a vylezla z basy :?: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.1.13 10:49

Tak třeba vylezla už před nějakou dobou a stihla si najít práci a bydlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
25.1.13 10:51
@Hesovi píše:
Tak třeba vylezla už před nějakou dobou a stihla si najít práci a bydlení :nevim:

Teď si na to kápla, jinak by nemohla žádat Emu do vlasní péče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
25.1.13 10:51

@MUFICE no jasně že žárlí a teď si bude nadávat, že ho poslala do háje a radši snim nebyla. Ale já myslim, že se stejně pak dohromady daj a bude ztoho strašněj happyend. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.1.13 10:58
@mejdylko píše:
@MUFICE no jasně že žárlí a teď si bude nadávat, že ho poslala do háje a radši snim nebyla. Ale já myslim, že se stejně pak dohromady daj a bude ztoho strašněj happyend. :D

Snad bude, ale pokaždé to tak dopadnout nemusí..Třeba si Mára řekl, že to nemá smysl a ani bych se mu nedivila, Monika se chová, jak ledová královna, každý chlap takové nervy nemá, čekat, až si připustí, že by ho chtěla.. :think:

• Citovat
  • Upravit
2787
25.1.13 11:20

Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
25.1.13 11:22

@lucka.Kr tak jsem to nemyslela :mrgreen: je jasné, že aby o ni mohla žádat to musí mít. Jenom jste se bavili o tom, jak vypadá dobře, tak jsem to myslela tak, že se jí může třeba dařit :) ale znělo to asi debilně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.1.13 11:23
@Silwinka87 píše:
Snad bude, ale pokaždé to tak dopadnout nemusí..Třeba si Mára řekl, že to nemá smysl a ani bych se mu nedivila, Monika se chová, jak ledová královna, každý chlap takové nervy nemá, čekat, až si připustí, že by ho chtěla.. :think:

Taky si myslím. Chlapi sice chtějí dobývat, ale musí to mít výsledek. Ne, že budou dobývat věčnost, a když stejně dostanou prakticky kopačky, budou se snažit dál. To se Mončí dost přepočítala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
@Petorka píše:
Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím! :oops:

To je neznámá zrzka, co leze známé MOnice do zelí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506

@Petorka zrzka se tam objevila teprve včera. Je to nějaká holka co ji Mára šťouchá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
@Petorka píše:
Holky, neštvěte mě jakou nemocí Mirinky??? Kdo je ta zrzka poví mi někdo? Prosím! :oops:

Pardon :oops: přemýšlím co by mohlo pokazit Jardovi a Lence tu svatbu. Zrzka je Radka Márova kámoška na spaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.1.13 11:24

Jo tak, takže nová postava, no proto jsem si říkala, kdo to je, kde se tam vzala, tak to nejsem až tak mimo :nevim:, díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@Petorka píše:

Nemoc Mirinky je zase výplod zdejších scénáristek. Víš, jak to tu chodí, vždycjy si vymyslíme nějakou zápletku :lol:. A zrzka nevím, ještě tam nebyla. Asi to bude nějaká náhodná známost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
@Hesovi píše:
@Petorka zrzka se tam objevila teprve včera. Je to nějaká holka co ji Mára šťouchá :mrgreen:
šťouchá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky