Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
**Monika se chová, jak ledová královna**********,
tak ted jsi na to kápla, to je přesný ![]()
Nedá se svítit, už stahuju dnešní díl..Večer se k TV stejně nedostanu.. ![]()
@Hesovi píše:
@lucka.Kr tak jsem to nemyslelaje jasné, že aby o ni mohla žádat to musí mít. Jenom jste se bavili o tom, jak vypadá dobře, tak jsem to myslela tak, že se jí může třeba dařit
ale znělo to asi debilně
Aha chápu to dobře, že v kriminálu zkrásněla
? Chci taky…
![]()
@lucka.Kr asi už to nebudu dát rozvíjet
kdo ví co bych napsala za další pitomost
![]()
@Silwinka87 já bych si taky stáhla, kdybych měla rychlejší net ![]()
Podle mě si Mára tu zrzku přitáhnul schválně domu, aby Monika žárlila…
@MarkyM že jo? taky mi to tak přijde… nechtělas? jiný chtěj, tak koukej jakej jsem kanec
(já bych ho teda taky brala, je to přesně můj typ
) počkej, ještě aby se pak holčiny nepomlátily ![]()
snad si Monika uvědomí že ho vlastně miluje a daji se dohromady, vždyť on by jí na rukou nosil.
@MarkyM no právě. Na mě kdyby udělal oči, tak mu skočim do náruče a už ho nepustim. Ale žijem v realitě žeee.
bejt Monikou, držim se ho jak klíště a nedám. ![]()
@Silwinka87 píše:
Nedá se svítit, už stahuju dnešní díl..Večer se k TV stejně nedostanu..
Taky už mám staženo, jen co mrně po obědě usne, jdu na to:-) Večer nekoukám a po ránu se snažím spíš vykopat ven s malou, kroužky, procházky.. ještěže existuje ten internet:-)
@hofka píše:
Taky už mám staženo, jen co mrně po obědě usne, jdu na to:-) Večer nekoukám a po ránu se snažím spíš vykopat ven s malou, kroužky, procházky.. ještěže existuje ten internet:-)
To teda jo..Když je malý ve školce, tak se dívám dopoledne, ale teďka je nemocný, takže nám hrají celý den pohádky..
A večer to vždycky večeře, malý ve vaně a dívám se jen po očku..
@every.lee to mě taky ![]()
Ta Monika s tím Márou, to je teda něco
já nevím, proč se prostě nedají dohromady, vždyť se to úplně vybízí, stejně to tak dopadne a jen nás napínají ![]()