Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc se mi taky líbila Libuška s dokturkem moc sladké
![]()
Vojta je škaredej kluk, ale zase hodnej no
Kdy asi dojde mezi doktorem a Libuškou k nějakýmu prozření a aspoň držení za ruce?:-)
Domácí porod? To bylo asi ve chvíli, kdy u nás šla Kouzelná školka… ![]()
Monika je pičunda a právě jí to došlo. Ale vypadá to, že bude pořád dělat machra, přece se před Márou nebude ponižovat ![]()
Romana jí sice ve srandě řekla, že ji miluje, ale abychom se ještě nedivily… ![]()
@hofka píše:
Kdy asi dojde mezi doktorem a Libuškou k nějakýmu prozření a aspoň držení za ruce?:-)
Tak dneska už mu usnula na rameni, tak to už je skoro takový „držení se za ruce“
každopádně si myslím, že už to nebude dlouho trvat a něco se stane
![]()
ještě jsem taky zvědavá, jestli se bude dít něco s tím týpkem od Romany, jak jí dneska přinesl po Monice ty ponožky. Docela sympaťák, podle mýho jí to dobře nandal ![]()
@KPKristy píše:
Domácí porod? To bylo asi ve chvíli, kdy u nás šla Kouzelná školka…![]()
Monika je pičunda a právě jí to došlo. Ale vypadá to, že bude pořád dělat machra, přece se před Márou nebude ponižovat
Romana jí sice ve srandě řekla, že ji miluje, ale abychom se ještě nedivily…
Jo, jo, to mě taky napadlo, já se úplně zarazila, jak to z ní vypadlo ![]()
@Alik.htm Dobře jí tak, ta Romana je mi tak strašě nesympatická, já jsem jí snad ještě neviděla přirozeně se usmát.. ta bude asi hodně oblíbená u chlapů.. s těma svejma názorama
věčně jak kyselá okurka ![]()
@Denis11 píše:
@Alik.htm Dobře jí tak, ta Romana je mi tak strašě nesympatická, já jsem jí snad ještě neviděla přirozeně se usmát.. ta bude asi hodně oblíbená u chlapů.. s těma svejma názoramavěčně jak kyselá okurka
jo, to máš pravdu, věčně nesympaticky nabroušená ![]()
@hofka No právěže ji Toužimská do své péče chce. Kdyby to bylo na ní, už měsíc s ní Ema žije
Ale kurátor chce na to jít pomalu, tak musí čekat no.
@Alik.htm píše:
Jo, jo, to mě taky napadlo, já se úplně zarazila, jak to z ní vypadlo
počkej počkej co co?? To mi asi uteklo.. jako Romana řekla Monice že jí miluje? Jako ona jí??
![]()
@Denis11 píše:
počkej počkej co co?? To mi asi uteklo.. jako Romana řekla Monice že jí miluje? Jako ona jí??![]()
Jo, Monika jí řekla, že se těší, až přijde ten pravý, co ji bude celý život milovat a bude pro něj ta jediná. A Romana ji vzala přes bar za ruku a řekla jí, že ji miluje a je pro ni jediná. Tak jako ve srandě, ale jak se tu taky z prdelky řešilo, jestli není lesba, tak jsem se zarazila a jako velká prča mi to nepřišlo ![]()
@KPKristy No jo to bych se vůbec nedivila kdyby byla Bisexuální..
s tim jakej má názor na chlapy..
jojo tam bude ještě nějaká zvrhlost..chichichi
![]()
@Denis11, já měla svého času na chlapy podobný názor, dokonce jsem se stejně ksichtila, ale na ženskou jsem si nemyslela
. No, ale pak přišel manžel a bylo po ksichtech
![]()
No a já si až do včerejšího dílu myslela, že je Romana na holky
A nebo si ji pletu s nějakou její předchůdkyní v kadeřnictví? ![]()
@vitecek píše:
No a já si až do včerejšího dílu myslela, že je Romana na holkyA nebo si ji pletu s nějakou její předchůdkyní v kadeřnictví?
Tam určitě žádná lesba nebyla
![]()
Já to včera viděla jen tak hala bala, a výstup Toužimský s Ančou mi utek, budu koukat teď ráno, už se těšim ![]()