Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
24.1.13 20:31

Moc se mi taky líbila Libuška s dokturkem moc sladké :* :* :* :* :*

Vojta je škaredej kluk, ale zase hodnej no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.1.13 20:33

Kdy asi dojde mezi doktorem a Libuškou k nějakýmu prozření a aspoň držení za ruce?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.13 20:34

Domácí porod? To bylo asi ve chvíli, kdy u nás šla Kouzelná školka… :think:

Monika je pičunda a právě jí to došlo. Ale vypadá to, že bude pořád dělat machra, přece se před Márou nebude ponižovat :roll:

Romana jí sice ve srandě řekla, že ji miluje, ale abychom se ještě nedivily… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 20:35
@hofka píše:
Kdy asi dojde mezi doktorem a Libuškou k nějakýmu prozření a aspoň držení za ruce?:-)

Tak dneska už mu usnula na rameni, tak to už je skoro takový „držení se za ruce“ :D každopádně si myslím, že už to nebude dlouho trvat a něco se stane :P :lol:

ještě jsem taky zvědavá, jestli se bude dít něco s tím týpkem od Romany, jak jí dneska přinesl po Monice ty ponožky. Docela sympaťák, podle mýho jí to dobře nandal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 20:36
@KPKristy píše:
Domácí porod? To bylo asi ve chvíli, kdy u nás šla Kouzelná školka… :think:

Monika je pičunda a právě jí to došlo. Ale vypadá to, že bude pořád dělat machra, přece se před Márou nebude ponižovat :roll:

Romana jí sice ve srandě řekla, že ji miluje, ale abychom se ještě nedivily… :jazyk:

Jo, jo, to mě taky napadlo, já se úplně zarazila, jak to z ní vypadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 20:39

@Alik.htm Dobře jí tak, ta Romana je mi tak strašě nesympatická, já jsem jí snad ještě neviděla přirozeně se usmát.. ta bude asi hodně oblíbená u chlapů.. s těma svejma názorama :zed: věčně jak kyselá okurka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 20:41
@Denis11 píše:
@Alik.htm Dobře jí tak, ta Romana je mi tak strašě nesympatická, já jsem jí snad ještě neviděla přirozeně se usmát.. ta bude asi hodně oblíbená u chlapů.. s těma svejma názorama :zed: věčně jak kyselá okurka :?

jo, to máš pravdu, věčně nesympaticky nabroušená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.13 20:42

@hofka No právěže ji Toužimská do své péče chce. Kdyby to bylo na ní, už měsíc s ní Ema žije :twisted: Ale kurátor chce na to jít pomalu, tak musí čekat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 20:49
@Alik.htm píše:
Jo, jo, to mě taky napadlo, já se úplně zarazila, jak to z ní vypadlo 8o

počkej počkej co co?? To mi asi uteklo.. jako Romana řekla Monice že jí miluje? Jako ona jí?? 8o :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.13 21:08
@Denis11 píše:
počkej počkej co co?? To mi asi uteklo.. jako Romana řekla Monice že jí miluje? Jako ona jí?? 8o :-O

Jo, Monika jí řekla, že se těší, až přijde ten pravý, co ji bude celý život milovat a bude pro něj ta jediná. A Romana ji vzala přes bar za ruku a řekla jí, že ji miluje a je pro ni jediná. Tak jako ve srandě, ale jak se tu taky z prdelky řešilo, jestli není lesba, tak jsem se zarazila a jako velká prča mi to nepřišlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 21:10

@KPKristy No jo to bych se vůbec nedivila kdyby byla Bisexuální.. :think: s tim jakej má názor na chlapy.. :think: jojo tam bude ještě nějaká zvrhlost..chichichi :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.13 21:27

@Denis11, já měla svého času na chlapy podobný názor, dokonce jsem se stejně ksichtila, ale na ženskou jsem si nemyslela :mrgreen:. No, ale pak přišel manžel a bylo po ksichtech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
24.1.13 21:39

No a já si až do včerejšího dílu myslela, že je Romana na holky 8o A nebo si ji pletu s nějakou její předchůdkyní v kadeřnictví? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.1.13 22:02
@vitecek píše:
No a já si až do včerejšího dílu myslela, že je Romana na holky 8o A nebo si ji pletu s nějakou její předchůdkyní v kadeřnictví? :nevim:

Tam určitě žádná lesba nebyla :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
25.1.13 07:27

Já to včera viděla jen tak hala bala, a výstup Toužimský s Ančou mi utek, budu koukat teď ráno, už se těšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí