Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
24.1.13 15:14

@Alik.htm @MarkyM
Jojo ten můj taky a vždycky když hučí konvice nebo něco, tak miláčku dej to víc, neslyšim :mrgreen: :mrgreen: a když mi něco uteče tak se ho zeptám a on mi to vždyky hned řekne co se stalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 15:15
@MarkyM píše:
Jojo u nás taky tak :lol:

a pak najednou z něj vypadne : „ta Nyklová, to je taková baba, viď?“.. to se vždycky můžu usmát :D :D, ale vím, že na to kouká hodně chlapů, jsem ale ráda, že radši se mnou kouká na ulici, než kdyby třeba koukal na ordinaci, to by se mi teda moc nelíbilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.1.13 15:16

@Denis11 Tak u nás to bylo naopak - manžel na to naučil mě. Už několik let mu to nahrávám na video nebo teď stahuju z netu, aby měl dávku, až přijde z práce, protože když nemá, je nepříjemnej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
24.1.13 15:18

@Bersaba :mrgreen: :mrgreen: chichi :mrgreen: :mrgreen: tak ten můj to teda nahrávat nechce, ale když mu taky něco uteče tak se vyptává co že se to tam stalo.. už mu kolikrát vyprávim věci který jsou třeba 4 roky nazpátek :mrgreen: aby měl souvislosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.1.13 15:19

Já s mamkou sleduju Ulici, ale mamka ta si teda nenechá ujít ani jeden díl. Vždy si to komentuje, co kdo udělal, nahlas.-)) Kupuje si i časáky, kde jsou rozhovory s herci
Mně to příjde fajn seriál třeba k žehlení. I když někdy mě udivuje, že ti mladší protagonisti vůbec nežijí mladý život. Jsou až moc slušní, spořádaní. Kdo z nás si vzpomene, co všechno v mládí prováděl? :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
24.1.13 15:21
@leel16 píše:
Já s mamkou sleduju Ulici, ale mamka ta si teda nenechá ujít ani jeden díl. Vždy si to komentuje, co kdo udělal, nahlas.-)) Kupuje si i časáky, kde jsou rozhovory s herci
Mně to příjde fajn seriál třeba k žehlení. I když někdy mě udivuje, že ti mladší protagonisti vůbec nežijí mladý život. Jsou až moc slušní, spořádaní. Kdo z nás si vzpomene, co všechno v mládí prováděl? :mrgreen:.

To je pravda, tohle mi tam trochu vadí. Já když si vzpomenu, když mi bylo třeba 19, 20, tak jsem teda absolutně takovýhle problémy, co tam řeší sama, neřešila, absolutně mě nezajímaly, tenkrát bych nad těmahle problémama tak max. mávla rukou, s tím absolutně souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.1.13 15:26
@Alik.htm píše:
To je pravda, tohle mi tam trochu vadí. Já když si vzpomenu, když mi bylo třeba 19, 20, tak jsem teda absolutně takovýhle problémy, co tam řeší sama, neřešila, absolutně mě nezajímaly, tenkrát bych nad těmahle problémama tak max. mávla rukou, s tím absolutně souhlasím :palec:
Že si scénaristi nevzpomenou na vlastní mládí a průšvihy s ním spojené. Jak s nimi mávala psychika. Možná mi i příjde, že styling těch herců je zvlášní, já kolem nevidím mladé 17ti leté kočky, co by nosily jen roláky :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.1.13 15:29
@leel16 píše:
Kdo z nás si vzpomene, co všechno v mládí prováděl? :mrgreen:.

To já si pamatuju moc dobře, podle mě totiž zřejmě psali Markétu. Taky jsem byla takový střevo, samej průšvih, pařba, kocovina, naprostej nedostatek respektu vůči komukoliv a inteligence jen základní. :mrgreen:

Edit: Zásadní rozdíl je ale v přístupu k chlapům. Já se zamlada tahala se vším, co dejchalo, kdežto chudák Eddie si ještě nesmočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 15:35
@Bersaba píše:
To já si pamatuju moc dobře, podle mě totiž zřejmě psali Markétu. Taky jsem byla takový střevo, samej průšvih, pařba, kocovina, naprostej nedostatek respektu vůči komukoliv a inteligence jen základní. :mrgreen:Edit: Zásadní rozdíl je ale v přístupu k chlapům. Já se zamlada tahala se vším, co dejchalo, kdežto chudák Eddie si ještě nesmočil.

On chudák asi ani nikdy nesmočí.. :lol: Ale když on je tak strašně nepřitažlivý, že se té Markétě ani nedivím.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5411
24.1.13 15:47
@Silwinka87 píše:
On chudák asi ani nikdy nesmočí.. :lol: Ale když on je tak strašně nepřitažlivý, že se té Markétě ani nedivím.. :nevim:

No furt je přitažlivější než ten Vojta :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 15:56
@Denis11 píše:
No furt je přitažlivější než ten Vojta :poblion:

Tak to každopádně.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6203
24.1.13 16:13

Tak za totalniho opiti by Edie prisel k uvahu. Zato zjistit rano ze bylo neco s Vojtou tak si ji snad zasiju :mrgreen: :lol:

A presne. Ja za mlada vymetali kde co slo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 16:18
@kam2 píše:
Tak za totalniho opiti by Edie prisel k uvahu. Zato zjistit rano ze bylo neco s Vojtou tak si ji snad zasiju :mrgreen: :lol:A presne. Ja za mlada vymetali kde co slo. :kytka:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To teda jo..To by mi i zarostla.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2506
24.1.13 16:38

Tady se člověk pobaví víc, než kdyby celý den četl vtipy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.1.13 16:43

@Silwinka87 já bych si dobrovolně nasadila pás cudnosti, kdybych tohle někde potkala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí