Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 píše:
Jo? No vidíš to..To jsem ani nevěděla..
Já to jen četla tady někde na internetu, ale jestli to je pravda ![]()
Jo holky co mě teď ale nejvíc vytáčí na Nově, jsou ty ukázky na Superstar. Větší trapárnu jsem neviděla. ![]()
Já si to stahuju, bez reklam. Zrovna tu mám dnešní díl, zlatý uloz.to:-)
Ted se Monika docela kamaradickuje s tou Romanou z kadeřnictví. Ani bych se nedivila jestli by ten Romany borec sel pak po Monice nebo pripadne Thee. Scenaristi ho tam mohou zaradit jako novou postavu. S takovym studenym cumakem jako je Romana asi nebude. Nezbyde nez si na to počkat.
Ale jsem zvedava zda to Liba Thee rekne a jak ta se bude tvarit. Radce na vztahy-moudrost sveta. Asi bude cucet.
Krutopřísně dobrá…to když slyšim tak mi stojí vlasy na hlavě ![]()
@Marcip píše:
Já někde četla, že Mirinka je z dvojčat a vždycky jdou na natáčení obě a hraje jen ta která je zrovna „hodnější“
No já jsem si říkala, jestli to není skutečná dcera tý herečky…ona taky přece rodila… ![]()
@monatkaa píše:
Frajer od Gábiny, Gábina je ta holka, co vypadá jako oř
Díky, už jsem v obraze ![]()
Theu by měli poslat k manželovi Lídy, to je nějakej psycholog přes tyhlecty vztahy, ne?:-)
@MarkyM mám sto chutí tu televizi prokopnout, když vidim Farnou jak tam vyvádí.. a to mi dřív nevadila, ale teď bych jí ![]()
@Lenka512 píše:
No já jsem si říkala, jestli to není skutečná dcera tý herečky…ona taky přece rodila…
Já jsem si to taky prvně myslela, že je to ta její skutečná dcera, ale to jsem někde četla, že ne..
@Silwinka87 no právě, že jim otěhotněla, tak nechali otěhotnět i Lenku… pak Badinkové prej nabídli, aby tu holčičku hrála její holčička, ale ona to odmítla. Tak proto ty dvojčátka. ![]()
Jo? No vidíš to..To jsem ani nevěděla..