Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
23.1.13 13:36
@MUFICE píše:
My se synonyma učili už na základce :D Na VŠ jsme vůbec češtinu neměli.

To sme se učily na prvním stupni na zš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 14:10

@Denis11 taky si něco takvýho myslim. Jsem slyšela, že prej si Lenku ani nevezme nebo co. Bych se ani nedivila, kdyby pak po Markétě vyjel. Protože to tak ve filmech a seriálech bývá, že ty lidi co se nesnášejí pak po sobě vyjedou. :D bych brala nějakou fajn zápletku. Protože upřímně Lenka už mě nehorázně se*e. To jak mluví a xichtí se, za to bych jí strčila tužku do oka. :D Markéta je mi docela sympatická. Ona vždycky něco podělá, ale podle mě to nemyslí špatně. Jen jí to nedocvakne. Já jsem taky takový střevo, že nejdřív dělám a pak myslim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
23.1.13 14:21

Už by se tam mohlo začít dít něco pořádného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 14:25

@mejdylko Přesně, me je ta Lenka taky strašně nesympatická, taková prostě… :think: jak bych to řekla… :think: no prostě strašně přehrává.. ty její xichty přesně.. a ten toon vždycky když mluví.. :zed: no to mám dost :zed: já si myslim že to tam nějak tahle bude, stejně jako jsem si myslela jen co dal libušce pokoj ten blb Eliáš a doktor taky zustal jako kůl v plotě tak jsem si řikala že ty dva určitě skončej spolu :mrgreen: a bác ho je to tady.. ono to tak vždycky dopadne když jsou si věkově blízko a bydlej někde poblíž.. :mrgreen: já bych ten scénář mohla klidně psát :mrgreen: :mrgreen: taky bych se nedivila, kdyby ty dvě hyeny od Peška rozeštvali od sebe peška s tou Amálkou. Aby tam těch dramat nebylo málo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 14:26

Nebo ta servírka u Henryho!! :zed: :zed: :zed: :pocitac: ta je taky na pěst :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.13 14:47

Jsem rada, ze nejsem jedina, koho stve Lenka. Ja tak prhenane sladka, jak ted v tom jedniom dile ona :„Hezkyyy“. blee

JInak k stylistice, ano,, je to na stredni : Synonyma, pak taky homonyma a antonyma - ale neprobira se to detailne
Mam zkousku ze stylistiky a bere se to tam. A ja mela za jedna a bez vystrihu, nemela bych tam ani co dat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 15:24

@Denis11 oni tam jsou typy co vůbec neumí hrát. Viz servírka od Henryho, Mirek, Lenka taky děsně přehrává. Kde je vyhrabali proboha, to to ten režisér nevidí a neslyší? Markéta taky jednu dobu přehrávala jako prase, teď se stim docela uklidnila a už se to dá poslouchat. No Lenka když tam nehrála, jak byla Badinková na mateřský, takto byla lahoda pro mé ucho a oko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
23.1.13 15:29

Jee holky ja jsem si puvodne myslela ze servirka zacne balit Hynka. Ale to by mi prisla vetsi jistota ze si nabrnkne nejakou 90-60-90 z fitka :-) me by zajimalo jestli se Leňa ksichti i v normalnim zivote nebo ji scenaristi dali pokyn: delej drzky, zensky na emiminu te pak roznesou na kopytech :-D

Dobrej vtip s tou kobylou. Nejakeho belouse tam nemas? :-D dneska jsem se zamerila na ta prsa. Na to ze ani deti vlastne nema :nevim:

Jarda podle me ujede s Marketou. Myslim ze ji scenaristi daji do pucu. Zamaka na sibe. Bude to proste z oskliveho kacatka kus baby. :think:

Jo a Mirinka nevite jestli je to jeji skutecne dite? Ona tehu byla i ve zkutecnosti. No takova mala veverka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
23.1.13 15:37

@kam2 Ne někde byl rozhovor a to dítě její není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 15:37

@mejdylko nebo co mě teda strašně deptá je SUZÁÁÁN SUZÁÁN :zed: :zed: NO TY WOE TO BYCH VRAŽDILA :zed: :zed: ten Max taky přehráá jako prase.. ale už je to trošičku lepší.. ale to jeho SUZÁÁN :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Příspěvek upraven 23.01.13 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 15:38

@kam2 prej Mirinku hrají dvojčátka. Oni to Badinkové prej navrhli, aby tam hrálo její dítě, ale ona nechtěla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
23.1.13 15:40

@Denis11 no jo na Maxe bych zapoměla. Ale mě se zas jako chlap líbí docela, až na ty vlasy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
23.1.13 15:44

@mejdylko jojojo, mě se taky jako chlap líbí.. dokud neřekne SUZÁÁN :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
23.1.13 16:12
@Denis11 píše:
@mejdylko nebo co mě teda strašně deptá je SUZÁÁÁN SUZÁÁN :zed: :zed: NO TY WOE TO BYCH VRAŽDILA :zed: :zed: ten Max taky přehráá jako prase.. ale už je to trošičku lepší.. ale to jeho SUZÁÁN :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:Příspěvek upraven 23.01.13 v 15:38

To je strašný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
23.1.13 16:14
@mejdylko píše:
@Denis11 Protože upřímně Lenka už mě nehorázně se*e. To jak mluví a xichtí se, za to bych jí strčila tužku do oka. :D

U Lenky mi taky vadí, jak mluví a ksichtí se :zed: Ten její Jarda mi přijde ještě divnější a všiml si toho i můj chlap, který se mnou viděl pouze jeden díl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí