Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
My se synonyma učili už na základceNa VŠ jsme vůbec češtinu neměli.
To sme se učily na prvním stupni na zš ![]()
@Denis11 taky si něco takvýho myslim. Jsem slyšela, že prej si Lenku ani nevezme nebo co. Bych se ani nedivila, kdyby pak po Markétě vyjel. Protože to tak ve filmech a seriálech bývá, že ty lidi co se nesnášejí pak po sobě vyjedou.
bych brala nějakou fajn zápletku. Protože upřímně Lenka už mě nehorázně se*e. To jak mluví a xichtí se, za to bych jí strčila tužku do oka.
Markéta je mi docela sympatická. Ona vždycky něco podělá, ale podle mě to nemyslí špatně. Jen jí to nedocvakne. Já jsem taky takový střevo, že nejdřív dělám a pak myslim. ![]()
@mejdylko Přesně, me je ta Lenka taky strašně nesympatická, taková prostě…
jak bych to řekla…
no prostě strašně přehrává.. ty její xichty přesně.. a ten toon vždycky když mluví..
no to mám dost
já si myslim že to tam nějak tahle bude, stejně jako jsem si myslela jen co dal libušce pokoj ten blb Eliáš a doktor taky zustal jako kůl v plotě tak jsem si řikala že ty dva určitě skončej spolu
a bác ho je to tady.. ono to tak vždycky dopadne když jsou si věkově blízko a bydlej někde poblíž..
já bych ten scénář mohla klidně psát
taky bych se nedivila, kdyby ty dvě hyeny od Peška rozeštvali od sebe peška s tou Amálkou. Aby tam těch dramat nebylo málo
![]()
Jsem rada, ze nejsem jedina, koho stve Lenka. Ja tak prhenane sladka, jak ted v tom jedniom dile ona :„Hezkyyy“. blee
JInak k stylistice, ano,, je to na stredni : Synonyma, pak taky homonyma a antonyma - ale neprobira se to detailne
Mam zkousku ze stylistiky a bere se to tam. A ja mela za jedna a bez vystrihu, nemela bych tam ani co dat ![]()
@Denis11 oni tam jsou typy co vůbec neumí hrát. Viz servírka od Henryho, Mirek, Lenka taky děsně přehrává. Kde je vyhrabali proboha, to to ten režisér nevidí a neslyší? Markéta taky jednu dobu přehrávala jako prase, teď se stim docela uklidnila a už se to dá poslouchat. No Lenka když tam nehrála, jak byla Badinková na mateřský, takto byla lahoda pro mé ucho a oko. ![]()
Jee holky ja jsem si puvodne myslela ze servirka zacne balit Hynka. Ale to by mi prisla vetsi jistota ze si nabrnkne nejakou 90-60-90 z fitka
me by zajimalo jestli se Leňa ksichti i v normalnim zivote nebo ji scenaristi dali pokyn: delej drzky, zensky na emiminu te pak roznesou na kopytech ![]()
Dobrej vtip s tou kobylou. Nejakeho belouse tam nemas?
dneska jsem se zamerila na ta prsa. Na to ze ani deti vlastne nema ![]()
Jarda podle me ujede s Marketou. Myslim ze ji scenaristi daji do pucu. Zamaka na sibe. Bude to proste z oskliveho kacatka kus baby. ![]()
Jo a Mirinka nevite jestli je to jeji skutecne dite? Ona tehu byla i ve zkutecnosti. No takova mala veverka ![]()
@mejdylko nebo co mě teda strašně deptá je SUZÁÁÁN SUZÁÁN
NO TY WOE TO BYCH VRAŽDILA
ten Max taky přehráá jako prase.. ale už je to trošičku lepší.. ale to jeho SUZÁÁN
![]()
Příspěvek upraven 23.01.13 v 15:38
@kam2 prej Mirinku hrají dvojčátka. Oni to Badinkové prej navrhli, aby tam hrálo její dítě, ale ona nechtěla. ![]()
@Denis11 no jo na Maxe bych zapoměla. Ale mě se zas jako chlap líbí docela, až na ty vlasy. ![]()
@mejdylko jojojo, mě se taky jako chlap líbí.. dokud neřekne SUZÁÁN
![]()
@Denis11 píše:
@mejdylko nebo co mě teda strašně deptá je SUZÁÁÁN SUZÁÁN![]()
NO TY WOE TO BYCH VRAŽDILA
![]()
ten Max taky přehráá jako prase.. ale už je to trošičku lepší.. ale to jeho SUZÁÁN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 23.01.13 v 15:38
To je strašný ![]()
@mejdylko píše:
@Denis11 Protože upřímně Lenka už mě nehorázně se*e. To jak mluví a xichtí se, za to bych jí strčila tužku do oka.
U Lenky mi taky vadí, jak mluví a ksichtí se
Ten její Jarda mi přijde ještě divnější a všiml si toho i můj chlap, který se mnou viděl pouze jeden díl ![]()